Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Fio艂ku - nawet nie wiesz w jakie dobre r臋ce trafi艂a艣. Dominator nie tylko profesjonalnie masuje g艂贸wk臋 (swoj膮 pewnie te偶...hi,hi), ale przede wszystkim robi fantastyczny masa偶 ca艂ego cia艂a (dla Ciebie zgodzi si臋 na pewno na u偶ycie olejku pomara艅czowego). Przedtem zaproponuje wsp贸lne jacuzzi, a mo偶e i saun臋? Ka偶da z nas przekona艂a si臋 o tym w Nowej Zelandii. Ten ch艂opak to skarb!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
oj widz臋 偶e si臋 dzieje tu dzieje! hehe 馃槏 a ja rypi臋, uffff.........ile roboty mam ostatnio! dzisiaj znowu zostaj臋 after! u mnie pogoda bleee! chlapa! wczoraj zakupy! nowa sp贸dnica i super czapeczka z daszkiem! jestem uzale偶niona od zakup贸w! a mo偶e to konsumpconizm? kto idzie na odwyk ze mn膮?

Udost臋pnij ten post

oj widz臋 偶e si臋 dzieje tu dzieje! hehe 馃槏 a ja rypi臋, uffff.........ile roboty mam ostatnio! dzisiaj znowu zostaj臋 after! u mnie pogoda bleee! chlapa! wczoraj zakupy! nowa sp贸dnica i super czapeczka z daszkiem! jestem uzale偶niona od zakup贸w! a mo偶e to konsumpcjonizm? kto idzie na odwyk ze mn膮?

Udost臋pnij ten post

Sie ma Moi Kochani!:):) Kurna, co sie dzieje - mnostwo pracy - nar贸d szaleje! Dopiero 11, a ja juz sily nie mam:( Dobrze, ze tutaj panuje przyjemna atmosfera- to nasza oaza!!!:) Ale co ja slysze, Fiolek wczoraj popil!:)..hi, i leczy kaca. Zaaplikuj Alka Selzter - na mnie zawsze dziala!!! :):):) Ja dzisiaj popije:), wiec jutro bede prosic o Wasze wsparcie;);) Domi - dowcip super! Uwielbiam te Twoje dowcipy!:) Ciesze sie,ze sluchasz podobnej muzyczki jak ja;)...cos sobie dobierzemy na wspolne, wieloosobowe, 艂贸zkowe wieczory, w NZ;):) A gdzie Musli, Maxio..? Tesknimy za Wami!!!!! Fiolek, teraz lepiej niz UV:):) Caluski dla Was 馃槝 馃槝 i wracam do katorzniczej pracy... Ale wroce..:):)

Udost臋pnij ten post

OOO - witaj Moja Kochana Musli:) Wiesz co - ja tez wczoraj kupilam sobie \"kiece\":):):)...ale uzalezniona nie jestem, z bardzo prostej przyczyny.brak zbednej forsy:):):) A faktycznie - ti sie zgadzam,ze DOMI TO NASZ SKARB!!!!:):).I masazyk nam zrobi i przytuli i utuli:)-mialysmy kupe szczescia,.....dziewczynki - czeka nas raj w NZ... a i jeszcze Maxio pewie tez nam cos milego zrobi;)...:) Tipus - .........czad z tym masazykiem glowki...;):):)Hi,hi - widze, ze z pewnoscia bysmy sie dogadaly..te asme fale, hi,hi,h,hi:):):D:D

Udost臋pnij ten post

haha no ja te偶 nie mam nadmiaru kasy i w tym rzecz! ale czasami trudno si臋 oprze膰:) dzisiaj nie mam czasu na pogaw臋dki kochani! co za robota!!!!

Udost臋pnij ten post

Malin贸wka: u艣mia艂am si臋! Super, 偶e te偶 czujesz bluesa. Ale przyznaj racj臋: ch艂opaki lubi膮 ten sport, nie? Niekt贸rzy to nawet mistrzowie w trenowaniu prawego bicepsa...hi, hi! No i oczywi艣cie najlepiej nie sami, tylko z nami....a my te偶 lubimy i tak to si臋 jako艣 wszystko kr臋ci i umila nam wolne chwile... Ach czym偶e by艂by 艣wiat gdyby nie mi艂o艣膰! Musli: ja te偶 w ten weekend id臋 na 艂owy. W ko艅cu dostan臋 pierwsz膮 pensj臋 w nowej pracy. Szafa ju偶 pusta, ciuchy stare...trzeba si臋 ratowa膰. Id臋 szuka膰 mojego punktu G ! I mam nadziej臋, 偶e dostan臋 orgazmu na tych zakupach! ...jaka艣 monotematyczna jestem dzi艣, czy co? ale chyba temat wszystkim znany, wi臋c nie b臋d臋 si臋 ogranicza膰

Udost臋pnij ten post

Malin贸wka: u艣mia艂am si臋! Super, 偶e te偶 czujesz bluesa. Ale przyznaj racj臋: ch艂opaki lubi膮 ten sport, nie? Niekt贸rzy to nawet mistrzowie w trenowaniu prawego bicepsa...hi, hi! No i oczywi艣cie najlepiej nie sami, tylko z nami....a my te偶 lubimy i tak to si臋 jako艣 wszystko kr臋ci i umila nam wolne chwile... Ach czym偶e by艂by 艣wiat gdyby nie mi艂o艣膰! Musli: ja te偶 w ten weekend id臋 na 艂owy. W ko艅cu dostan臋 pierwsz膮 pensj臋 w nowej pracy. Szafa ju偶 pusta, ciuchy stare...trzeba si臋 ratowa膰. Id臋 szuka膰 mojego punktu G ! I mam nadziej臋, 偶e dostan臋 orgazmu na tych zakupach! ...jaka艣 monotematyczna jestem dzi艣, czy co? ale chyba temat wszystkim znany, wi臋c nie b臋d臋 si臋 ogranicza膰

Udost臋pnij ten post

Tipusiu - g艂odnemu chleb na mysli?:):):)Stad - monotmentycznosc..:):) ALe a propos tegoz sportu;)..w przypadku leworecznych - lewy biceps..:):) - chlopcy wybaczcie nasze zarty...ale kobiety tez o tym rozmawiaja:D:D:D:D i ......lubia to i owo:) A tym bardziej...towarzyszyc czy brac wspoludzial.;) :):):) Oj ..zjadlabym teraz jakos kromeczke..takiego chlebka..:D;D;D

Udost臋pnij ten post

Malin贸wka - kochanie - sk膮d wiesz????!! Ja bym zjad艂a CA艁Y CHLEBEK, nie tylko kromeczk臋! Zjada艂am ten chlebek pomalutku, gryz艂a i skuba艂a... A w og贸le to g艂odnemu nie chleb na my艣li, tylko bu艂ka paryska...hi, hi A Dominator co艣 milczy... nie przyznaje si臋 czy jak? Domi - odezwij si臋 s艂oneczko. Nie dopu艣膰, 偶eby艣my same konwersowa艂y na taki interesuj膮cy temat! A mo偶e tego nie lubisz?!! ....ale Ci臋 podpuszczam... Uwielbiam gada膰 na \"te tematy\".

Udost臋pnij ten post

Tipusiu Kochana - musimy gdzies razem wyskoczy膰:) i obgadac co i jak..;),..ale sie usmialam...:):):) Ja jeszcze w kwesti tego偶 \"pieczywka\"..to moze jednak od razu bagietke!!!....chociaz ...srednica ciut mniejsza niz w bulce paryskiej..:):) Ale w ogole to jakby byla taka buleczka paryska ale... grahamkowa;), to .hm....mniam!!!!:):):)..I oczywiscie preferujemy .swieze \"pieczywko\", a nie jakies tam ..czerstwe!!:):):) Ale czadersko:):):)..

Udost臋pnij ten post

no, no - bagetki s膮 niez艂e, takie jeszcze cieplutkie prosto z piekarni! A jak膮 maj膮 d艂ugo艣膰!!!! A w og贸le to co Ty z t膮 grahamk膮?...偶e niby wypustki ma od otr膮b, czy jak? Dodatkowe wra偶enia? a zrywa艂a艣 kiedy艣 maliny? Widziala艣 jakie maj膮 fajne szypu艂ki??!!! I to na sta艂e zamocowane...hi,hi O Bo偶e! Dominator ju偶 chyba nawia艂 przy takich nimfomankach... Widz臋, 偶e mo偶emy sobie otwarcie rozmawia膰 o naszych ulubionych pozycjach... W Gdyni jest taki punkt widokowy na Kamiennej G贸rze. Wczoraj wieczorem tam by艂am, bo jest pi臋knie....a ile ludu si臋 ob艣ciskuje w samochodach! ho, ho! W ko艅cu szczytuj膮 z widokiem na zatok臋 i Hel. Dominatorku: nie my艣l, 偶e my takie jeste艣my naprawd臋....prosz臋

Udost臋pnij ten post

O widze 偶e nie藕le dzis dziewczynki sie rozbuja艂y. Mily temacik oragzmy, punkt G, trening biceps贸w:) To chyba nie to forum:) Jestescie przedstawicielkami typowych kobiet. Przywyklem juz do tego. Zakupy. Hmmm... Ale dzieki temu my czujemy sie lepiej bo tak pieknie wygladacie:) Ale orgazm na zakupach to co艣 nowego. No chyba ze w przebieralni:) Tipus jestes wspaniala. Juz Ci to chyba m贸wilem. Z checia wybra艂bym sie z Tob膮 na zakupy:) A dzis znowu urwanie g艂owy w pracy:(

Udost臋pnij ten post

O widze 偶e nie藕le dzis dziewczynki sie rozbuja艂y. Mily temacik oragzmy, punkt G, trening biceps贸w:) To chyba nie to forum:) Jestescie przedstawicielkami typowych kobiet. Przywyklem juz do tego. Zakupy. Hmmm... Ale dzieki temu my czujemy sie lepiej bo tak pieknie wygladacie:) Ale orgazm na zakupach to co艣 nowego. No chyba ze w przebieralni:) Tipus jestes wspaniala. Juz Ci to chyba m贸wilem. Z checia wybra艂bym sie z Tob膮 na zakupy:) A dzis znowu urwanie g艂owy w pracy:(

Udost臋pnij ten post

Poprzez takie tematy to ja was coraz bardziej lubie;) Widze 偶e wiecie o co chodzi:):):)

Udost臋pnij ten post

jaaa te偶 chce.................. Domi, Maxiu pomorzexcie jeszczcie nie umie dob5rze pisac

Udost臋pnij ten post

Hurraaa!!! Dominatorek wr贸ci艂! i nawet si臋 nie przestraszy艂 nas...wr臋cz przeciwnie Wiesz, z jednej strony to nie jest forum na temat biceps贸w itd. a z drugiej strony to s膮 takie ludzkie sprawy. Dobrze je艣li mo偶na o nich porozmawia膰 w艂a艣nie z Wami: fajnymi, normalnymi lud藕mi (a r贸偶nie bywa na innych topikach). Je艣li rozmawiamy r贸wnie偶 o podr贸偶ach, muzyce, pracy, zainteresowaniach to mo偶emy przecie偶 pogaw臋dzi膰....o zakupach. I chyba w wi臋kszo艣ci tylko pogaw臋dzi膰, bo tak naprawd臋 to nie ma na nie za du偶o czasu i pieni臋dzy. Przyznam Ci si臋 do moich ostatnich zakup贸w ciuchowo-kosmetycznych - trwa艂y 1,5 godziny z dojazdem. I tak jest zwykle. Marzenie m臋偶czyzny, prawda? intryguj膮ca propozycja - d艂ugie zakupy z Dominatorkiem... Dominatorek w przebieralni (i mierzymy bielizne)...ju偶 si臋 da艂am skusi膰! ...te偶 jeste艣 wspania艂y

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz mierzy膰 co chcesz:) Ja Ci potrzymam ciuszki i pozwole Ci robic d艂ugo zakupy co jest nie do wytrzymania dla faceta:) Jak ja jade na zakupy to wchodze zabieram, p艂ace i wychodze. Ale nie jestem kobiet膮.

Udost臋pnij ten post

ja te偶 chc臋 sie do艂膮czy膰! do masa偶y i pieszczot hehe:)

Udost臋pnij ten post

ja te偶 chc臋 sie do艂膮czy膰! do masa偶y i pieszczot hehe:)

Udost臋pnij ten post

mus pieszczochu. to m贸j obowi膮zek zeby Cie na zakupy wzi膮艣膰. w dodatku z tak wra偶liwym punktem G:) wszystko zapewnione w przymierzalni:)

Udost臋pnij ten post

mmmmmmmmmmmmmmm przebieralnia! super! :)

Udost臋pnij ten post

Ale tu sie dzieje....moze i dla mnie znajdzie sie miejsce wprzymierzalni..nie zajme duzo miejsca...skul臋 sie niziutko.;) Dobr..moglabym z Wamo caly czas rozmawiac ale jeszcze mam full pracy, a zaraz 16; Tipusiu - gwoli wyjasnieina o co z ta grahamka.:):) Ja damy CI jaks nagrode - sama ufunduje, bo mnie rozbawilas maksymalnie.:);D:D:D:D:D Wiec grahamka jestr raczej ciemnym pieczywkiem, tak?;) To juz chyba wiesz, co mialam na mysli..troche egzotyki;):) A wypustki - bardzo chetnie... jak najbardziej:):):) Caluski dla Was i wracam do pracy:(:( Do jutra, kochani...

Udost臋pnij ten post

no, no....jakie z Was cudowne pieszczochy!!! Zakupy zakupami, a mo偶e by艣my sobie urz膮dzili sesj臋 fotograficzn膮 w tej przebieralni? ...co jak gadam? Przecie偶 mamy wyjecha膰 do Nowej Zelandii i tam tarza膰 si臋 na piachu (Malin贸wka z czekoladowym tubylcem grahamkopodobnym), a nie 艣ciska膰 w jakiej艣 przebieralni! Wszystko by run臋艂o, zlecia艂aby si臋 obs艂uga sklepu, Dominatorek wstaje z trzema biustonoszami na g艂owie... Wiecie, mam dzisiaj jak膮艣 \"g艂upawk臋\" i moje pomys艂y s膮 nie do opanowania.... ca艂uski

Udost臋pnij ten post