Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Fiołku - nawet nie wiesz w jakie dobre ręce trafiłaś. Dominator nie tylko profesjonalnie masuje główkę (swoją pewnie też...hi,hi), ale przede wszystkim robi fantastyczny masaż całego ciała (dla Ciebie zgodzi się na pewno na użycie olejku pomarańczowego). Przedtem zaproponuje wspólne jacuzzi, a może i saunę? Każda z nas przekonała się o tym w Nowej Zelandii. Ten chłopak to skarb!!!!!

oj widzę że się dzieje tu dzieje! hehe 😍 a ja rypię, uffff.........ile roboty mam ostatnio! dzisiaj znowu zostaję after! u mnie pogoda bleee! chlapa! wczoraj zakupy! nowa spódnica i super czapeczka z daszkiem! jestem uzależniona od zakupów! a może to konsumpconizm? kto idzie na odwyk ze mną?

oj widzę że się dzieje tu dzieje! hehe 😍 a ja rypię, uffff.........ile roboty mam ostatnio! dzisiaj znowu zostaję after! u mnie pogoda bleee! chlapa! wczoraj zakupy! nowa spódnica i super czapeczka z daszkiem! jestem uzależniona od zakupów! a może to konsumpcjonizm? kto idzie na odwyk ze mną?

Sie ma Moi Kochani!:):) Kurna, co sie dzieje - mnostwo pracy - naród szaleje! Dopiero 11, a ja juz sily nie mam:( Dobrze, ze tutaj panuje przyjemna atmosfera- to nasza oaza!!!:) Ale co ja slysze, Fiolek wczoraj popil!:)..hi, i leczy kaca. Zaaplikuj Alka Selzter - na mnie zawsze dziala!!! :):):) Ja dzisiaj popije:), wiec jutro bede prosic o Wasze wsparcie;);) Domi - dowcip super! Uwielbiam te Twoje dowcipy!:) Ciesze sie,ze sluchasz podobnej muzyczki jak ja;)...cos sobie dobierzemy na wspolne, wieloosobowe, łózkowe wieczory, w NZ;):) A gdzie Musli, Maxio..? Tesknimy za Wami!!!!! Fiolek, teraz lepiej niz UV:):) Caluski dla Was 😘 😘 i wracam do katorzniczej pracy... Ale wroce..:):)

OOO - witaj Moja Kochana Musli:) Wiesz co - ja tez wczoraj kupilam sobie \"kiece\":):):)...ale uzalezniona nie jestem, z bardzo prostej przyczyny.brak zbednej forsy:):):) A faktycznie - ti sie zgadzam,ze DOMI TO NASZ SKARB!!!!:):).I masazyk nam zrobi i przytuli i utuli:)-mialysmy kupe szczescia,.....dziewczynki - czeka nas raj w NZ... a i jeszcze Maxio pewie tez nam cos milego zrobi;)...:) Tipus - .........czad z tym masazykiem glowki...;):):)Hi,hi - widze, ze z pewnoscia bysmy sie dogadaly..te asme fale, hi,hi,h,hi:):):D:D

haha no ja też nie mam nadmiaru kasy i w tym rzecz! ale czasami trudno się oprzeć:) dzisiaj nie mam czasu na pogawędki kochani! co za robota!!!!

Malinówka: uśmiałam się! Super, że też czujesz bluesa. Ale przyznaj rację: chłopaki lubią ten sport, nie? Niektórzy to nawet mistrzowie w trenowaniu prawego bicepsa...hi, hi! No i oczywiście najlepiej nie sami, tylko z nami....a my też lubimy i tak to się jakoś wszystko kręci i umila nam wolne chwile... Ach czymże byłby świat gdyby nie miłość! Musli: ja też w ten weekend idę na łowy. W końcu dostanę pierwszą pensję w nowej pracy. Szafa już pusta, ciuchy stare...trzeba się ratować. Idę szukać mojego punktu G ! I mam nadzieję, że dostanę orgazmu na tych zakupach! ...jakaś monotematyczna jestem dziś, czy co? ale chyba temat wszystkim znany, więc nie będę się ograniczać

Malinówka: uśmiałam się! Super, że też czujesz bluesa. Ale przyznaj rację: chłopaki lubią ten sport, nie? Niektórzy to nawet mistrzowie w trenowaniu prawego bicepsa...hi, hi! No i oczywiście najlepiej nie sami, tylko z nami....a my też lubimy i tak to się jakoś wszystko kręci i umila nam wolne chwile... Ach czymże byłby świat gdyby nie miłość! Musli: ja też w ten weekend idę na łowy. W końcu dostanę pierwszą pensję w nowej pracy. Szafa już pusta, ciuchy stare...trzeba się ratować. Idę szukać mojego punktu G ! I mam nadzieję, że dostanę orgazmu na tych zakupach! ...jakaś monotematyczna jestem dziś, czy co? ale chyba temat wszystkim znany, więc nie będę się ograniczać

Tipusiu - głodnemu chleb na mysli?:):):)Stad - monotmentycznosc..:):) ALe a propos tegoz sportu;)..w przypadku leworecznych - lewy biceps..:):) - chlopcy wybaczcie nasze zarty...ale kobiety tez o tym rozmawiaja:D:D:D:D i ......lubia to i owo:) A tym bardziej...towarzyszyc czy brac wspoludzial.;) :):):) Oj ..zjadlabym teraz jakos kromeczke..takiego chlebka..:D;D;D

Malinówka - kochanie - skąd wiesz????!! Ja bym zjadła CAŁY CHLEBEK, nie tylko kromeczkę! Zjadałam ten chlebek pomalutku, gryzła i skubała... A w ogóle to głodnemu nie chleb na myśli, tylko bułka paryska...hi, hi A Dominator coś milczy... nie przyznaje się czy jak? Domi - odezwij się słoneczko. Nie dopuść, żebyśmy same konwersowały na taki interesujący temat! A może tego nie lubisz?!! ....ale Cię podpuszczam... Uwielbiam gadać na \"te tematy\".

Tipusiu Kochana - musimy gdzies razem wyskoczyć:) i obgadac co i jak..;),..ale sie usmialam...:):):) Ja jeszcze w kwesti tegoż \"pieczywka\"..to moze jednak od razu bagietke!!!....chociaz ...srednica ciut mniejsza niz w bulce paryskiej..:):) Ale w ogole to jakby byla taka buleczka paryska ale... grahamkowa;), to .hm....mniam!!!!:):):)..I oczywiscie preferujemy .swieze \"pieczywko\", a nie jakies tam ..czerstwe!!:):):) Ale czadersko:):):)..

no, no - bagetki są niezłe, takie jeszcze cieplutkie prosto z piekarni! A jaką mają długość!!!! A w ogóle to co Ty z tą grahamką?...że niby wypustki ma od otrąb, czy jak? Dodatkowe wrażenia? a zrywałaś kiedyś maliny? Widzialaś jakie mają fajne szypułki??!!! I to na stałe zamocowane...hi,hi O Boże! Dominator już chyba nawiał przy takich nimfomankach... Widzę, że możemy sobie otwarcie rozmawiać o naszych ulubionych pozycjach... W Gdyni jest taki punkt widokowy na Kamiennej Górze. Wczoraj wieczorem tam byłam, bo jest pięknie....a ile ludu się obściskuje w samochodach! ho, ho! W końcu szczytują z widokiem na zatokę i Hel. Dominatorku: nie myśl, że my takie jesteśmy naprawdę....proszę

O widze że nieźle dzis dziewczynki sie rozbujały. Mily temacik oragzmy, punkt G, trening bicepsów:) To chyba nie to forum:) Jestescie przedstawicielkami typowych kobiet. Przywyklem juz do tego. Zakupy. Hmmm... Ale dzieki temu my czujemy sie lepiej bo tak pieknie wygladacie:) Ale orgazm na zakupach to coś nowego. No chyba ze w przebieralni:) Tipus jestes wspaniala. Juz Ci to chyba mówilem. Z checia wybrałbym sie z Tobą na zakupy:) A dzis znowu urwanie głowy w pracy:(

O widze że nieźle dzis dziewczynki sie rozbujały. Mily temacik oragzmy, punkt G, trening bicepsów:) To chyba nie to forum:) Jestescie przedstawicielkami typowych kobiet. Przywyklem juz do tego. Zakupy. Hmmm... Ale dzieki temu my czujemy sie lepiej bo tak pieknie wygladacie:) Ale orgazm na zakupach to coś nowego. No chyba ze w przebieralni:) Tipus jestes wspaniala. Juz Ci to chyba mówilem. Z checia wybrałbym sie z Tobą na zakupy:) A dzis znowu urwanie głowy w pracy:(

Poprzez takie tematy to ja was coraz bardziej lubie;) Widze że wiecie o co chodzi:):):)

jaaa też chce.................. Domi, Maxiu pomorzexcie jeszczcie nie umie dob5rze pisac

Hurraaa!!! Dominatorek wrócił! i nawet się nie przestraszył nas...wręcz przeciwnie Wiesz, z jednej strony to nie jest forum na temat bicepsów itd. a z drugiej strony to są takie ludzkie sprawy. Dobrze jeśli można o nich porozmawiać właśnie z Wami: fajnymi, normalnymi ludźmi (a różnie bywa na innych topikach). Jeśli rozmawiamy również o podróżach, muzyce, pracy, zainteresowaniach to możemy przecież pogawędzić....o zakupach. I chyba w większości tylko pogawędzić, bo tak naprawdę to nie ma na nie za dużo czasu i pieniędzy. Przyznam Ci się do moich ostatnich zakupów ciuchowo-kosmetycznych - trwały 1,5 godziny z dojazdem. I tak jest zwykle. Marzenie mężczyzny, prawda? intrygująca propozycja - długie zakupy z Dominatorkiem... Dominatorek w przebieralni (i mierzymy bielizne)...już się dałam skusić! ...też jesteś wspaniały

Możesz mierzyć co chcesz:) Ja Ci potrzymam ciuszki i pozwole Ci robic długo zakupy co jest nie do wytrzymania dla faceta:) Jak ja jade na zakupy to wchodze zabieram, płace i wychodze. Ale nie jestem kobietą.

ja też chcę sie dołączyć! do masaży i pieszczot hehe:)

ja też chcę sie dołączyć! do masaży i pieszczot hehe:)

mus pieszczochu. to mój obowiązek zeby Cie na zakupy wziąść. w dodatku z tak wrażliwym punktem G:) wszystko zapewnione w przymierzalni:)

Ale tu sie dzieje....moze i dla mnie znajdzie sie miejsce wprzymierzalni..nie zajme duzo miejsca...skulę sie niziutko.;) Dobr..moglabym z Wamo caly czas rozmawiac ale jeszcze mam full pracy, a zaraz 16; Tipusiu - gwoli wyjasnieina o co z ta grahamka.:):) Ja damy CI jaks nagrode - sama ufunduje, bo mnie rozbawilas maksymalnie.:);D:D:D:D:D Wiec grahamka jestr raczej ciemnym pieczywkiem, tak?;) To juz chyba wiesz, co mialam na mysli..troche egzotyki;):) A wypustki - bardzo chetnie... jak najbardziej:):):) Caluski dla Was i wracam do pracy:(:( Do jutra, kochani...

no, no....jakie z Was cudowne pieszczochy!!! Zakupy zakupami, a może byśmy sobie urządzili sesję fotograficzną w tej przebieralni? ...co jak gadam? Przecież mamy wyjechać do Nowej Zelandii i tam tarzać się na piachu (Malinówka z czekoladowym tubylcem grahamkopodobnym), a nie ściskać w jakiejś przebieralni! Wszystko by runęło, zleciałaby się obsługa sklepu, Dominatorek wstaje z trzema biustonoszami na głowie... Wiecie, mam dzisiaj jakąś \"głupawkę\" i moje pomysły są nie do opanowania.... całuski