Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Jestem na posterunku =malinatorzy moi kochani!!!:) Melduje sie!:) Tipus - kaszubski mowisz? ;) Hmm, to zdecydowanie cos dla mnie!!!:D:D:D:D. A w ogole a propos Kaszub = to uwielbiam te czesc Polski!!! Kocham maksymalnie!!! Z reguly zawsze tam spedzam wakacje, pod namiocikiem i nad samym jeziorkiem - rzecz jasna!!! Kocham to - kurcze, ale sie rozmarzylam. A za oknem - zima jak drut;) Ale, ale -wiecie,ze latro ma byc w tym roku upalne?:) Super, prawda!!! Uwielbiam kapiele w jeziorku na naguska;) Probowaliscie tak? :) Na pewno!!! Ja to bardzo, bardzo lubie!!! Wiecie co, ja juz mam dosc zimy!!!! Mimo,ze mam bielutki sniezek za oknem, to juz moglaby ta zima sobie pojsc, nie? Musli - fakt - jestes najlepsza na sniadanie!! Ale - mozemy to interpretowac dwojako, czyz nie? Albo najlepsza..przed sniadaniem.:):):)..oczywiscie w polaczeniu z jakims pieczywkiem...:D:D:D:D:D Maxio - co tam nasz rownie wazny mezczyzno? Odezwij sie, bo troszke nam CIę malo!!!:) A Fiolek - where are you???:) Dominatorku nasz zloty - za Toba tez bardzo tesknie;) Jestesmy z Toba myslami!!!❤️ Sciskam Was serdecznie i oby dzień szybko zleciał!!! Buzli 😘 😘 😘

haha:) malinko z Ciebie to ładny łobuzek:) 👄 musli zamiast śniadania też moze być:) jak kto woli:) 😍

i jak Wam mija dzionek? u mnie zimno nadal! słoneczko grzeje za oknem, ale powietrze b. zimne! ja chcę plażę!! dziewczyny! ruszamy! olejki w dłoń!! stroje won!!!!

musimy wypieścić najpierw naszych mężczyzn!!!!😍 żeby nam się ładnie opalili!!!!😍 a potem zmiana, my będziemy smarowane!!!😍

czesc malinatorki kochaniutkie mus - pomysl z domkiem jest super, dokladnie taki sam mi sie marzy, lecz zamiast lezenia pod kocykiem i picia herbatki, moze warto by sprobowac troche pieczywka. zeby tak figlarnie i upojnie spedzic czas w gorach... malinko - ten sposob plywania - super, tez go uwielbiam, zaden stroj nie krepuje cie, a woda delikatnie piesci cale cialo swoim jedwabnym dotykiem - rozmarzylem sie troche, oprocz dotyku wody przydalby sie jakies malinkowo-fiolkowy masaz na brzegu jeziora. ja tym czasem znowu tone pod sniegiem i praca. domku, trzymaj sie dzielnie i wracaj z wagarow do nas a gdzie jest nasz kochany tipuś ?? tipusiu, hop hop gdzie jestes ? czyzby znowu ten niedobry szef zabral jej kompa ? mus - ide z toba na plaze - a wlasciwie zapraszam z kocykiem do mnie - plaza jest doslownie kilkaset metrow ode mnie, olejek tez wez, nie wiem czy sie do czegos przyda ale wziąć mozna. Bedziemy się rozgrzewać pewnie inaczej ;););););););) calusy dla wszystkich 😘😘😘😘😘😘

nota bene to też dobry sposób na rozgrzewkę:) 👄

nota bene to też dobry sposób na rozgrzewkę:) 👄

mam straaasznie dużo pracy, a mało czasu chcę, żeby już była wiosna, choć mówią, że to ostatni tydzień zimy, ja nie wierzę bo warszawka zasypana prawie po pas :-( dołączam się do was z wyprawą na plażę, jak wszyscy będziemy, to na pewno zrobi się cieplej :-) popływamy sobie na golaska, nasi mężczyźni będą nas masować wspaniałymi olejkami, aż zrobi się baaardzo cieplutko i przyjemnie ach mniam mniam

Musli: masz piękne pomysły. Mi się od kilku dni marzy kulig z pochodniami...a potem może być grzane czerwone wino w drewnianym domku (ale takim z bali), nad zamarzniętym jeziorem kiełbaska, grzanki czosnkowe i pieczone jabłka w kominku. A potem byśmy pośpiewali przy gitarze. A wieczór zakończylibyśmy serią masaży przed kominkiem, bujaniem musli w fotelu...i oczywiście zero pustej telewizji. A rano poszlibyśmy na sanki, albo zbudowali zamek ze śniegu.... albo pojeździli konno po lesie (o matko, ale frajda!) I oczywiście na śniadanie tylko musli z malinami i jogurtem, no może jeszcze z ciepłą herbatką z cytrynką. Kaszuby są pagórkowate, więc namiastka gór też by była dla Ciebie (i dla mnie, bo też kocham góry) - w dodatku Malinówce najbardziej odpowiadają. I byłaby piękna zima... Kto się dorzuci do pomysłu? Czegoś jeszcze nie mamy w tej propozycji? Malinówka: oczywiście, że uwielbiam się kąpać nago. Nie ma to jak pływanie bez krępującego ruchy materiału.

uciekam kochani! do jutra i miłego wieczorku!

Tipusiu, ty tez lubisz plywac nagusko ? super. Widze, że wszyscy lubimy to.... hmmm - czyli trzeba sie umowic na takie plywanie w jakims fajnym jeziorku na mazurach lub kaszubach, juz sie nie moge doczekac tipusiu, po takim wieczorze w takim towarzystwie (w domku w gorach) ranek pewnie byl by ok 14:00. ale za to zaraz po sniadaniu mielibysmy wpsanialy zachod slonca np w dolinie pieciu stawow. ach nasze polskie tatry... sluchajcie - moze nasze spotkanie przelozymy z wawki do zakopca ? musli, czy to nie za wczesnie zeby zmykac do domku ? i zostawiasz nas tutaj ?, a gdzie moja dzisiejsza porcja masazu olejkami do opalania ? malinko, wiesz w sumie to i maliki tez moga byc przed sniadaniem, na sniadanie, zaraz po... jestem pewnien ze bagietka z malinkami smakuje wysmienicie, jeszcze wiekszym hitem bylaby bagietka z musli i malinkami. jednak zadnych kaszubskich lub razowych dodatkow. biale jest jedynie sluszne (brzmi troche rasistowsko). kochani malinatorzy, buziaczki i do jutra

Podpisuję się pod przedmówcą - całuję Was w oba policzki i do jutra!

Witajcie debeściaki:) Kolejny dzień pisze z domku ale nie zapominam o Was. Dobrze że rozwijacie ten temacik bo przoduje on na kafe wsrod reszty bzdur:) Narazie ciagle wagaruje poza biurem wiec nie uczestnicze w Waszych rozmowach. Widze że jestescie w znakomitych nastrojach i z niecierpliwoscia czekacie na wiosne bo tematy jak zwykle zachaczają o pikanterie:) Nie moge doczekac sie wspolnych wojaży z Wami gdziekolwiek one będą:) Pozdrawiam Domi

o kurcze! ale cisza dzisiaj! wszyscy zapracowani? ja owszem! dopiero teraz weszłam się z Wami przywitać, ale takiego widoku się nie spodziewałam! 🌻 no nic uciekam do pracy! Domi - pozdrawiam!

KOCHANI, co tu sie dzieje ?? wszyscy grype zlapali ?? jedynie mus na posterunku, choc tez o kilka godzin pozniej niz zwykle. chyba snieg juz wszystkich zasypal. buziaczki dla wszystkich dziewczyn, grabka dla naszego wagarowicza. smutno mi bez Was. nie mam z kim sie wykapac w naszym baltyku a smarowanie samemu swoich plecow olejkami do opalania tez nie jest najwygodniejsze no i nudno tak samemu sie opalac. moge sie przytulac jedynie do swojego kocyka :( :( :( :( malinko, fiolku i tipusiu gdzie jestescie, brakuje mi Was caluski ze slonecznej ( :D ) sopockiej plazy !!

no właśnie maxiu co się dzieje??? chętnie bym Ci zrobiła masażyk olejkowy! i dziewczyny pewnie też!

no właśnie maxiu co się dzieje??? chętnie bym Ci zrobiła masażyk olejkowy! i dziewczyny pewnie też!

nie możemy zapominać o Domim:) jemu również się masażyk należy! taki z prawdziwego zdarzenia! 😍 piję sobie już drugą kawkę, na dworze zimno :) brrr mam dzisiaj ciężki dzień! od samego rana dużo pracy! nudno tu bez Was dziewczęta:) chyba pierwszy raz mi się zdarzyło tak późno tutaj do Was zajrzeć... 🖐️ wlecę później!

no kochani bardzo cicho dzisiaj było! ja już uciekam sobie stąd! jak zawsze życzę miłego wieczorku! do jutra! miłych snów:) 😍

Ojojoj. Malinatorzy a raczej pracocholicy. Cos cieniutko serfujecie ostanio. Wszem i wobec zapowiadam że ulegając Waszym naciskom i prośbom jutro jestem w biurze i musimy nadgonić:) Musli jestes kochana że nie zapominasz o mnie:) Pozdrawiam i do jutra Bonus: Czy moge prosic o reke Panskiej córki? - A co, nie masz swojej - zazartowal ojciec - Mam, ale juz zmeczona - zazartowal chlopak :):):)

hej hej! 🖐️ witajcie! no wreszcie wracasz Domi!!! mam nadzieję że dziewczyny dzisiaj bedą! chyba się zmówiły i razem gdzieś wyskoczyły! na zakupy bez nas??? hmmm, przyznajcie się kobietki! gdzie wczoraj buszowałyście! jak co rano piję sobie smaczną, bardzo smaczną kawę rozpuszczalną z mlekiem! no to do później:) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 😍:-) :-) :-) :-) :-)

Witajcie Dzis jestem z Wami:) Mam nadzieje że wszyscy sie zamelduja na stanowiskach Mialem ciezki tydzien ale ciesze sie ze moge z Wami pogadac na zywo:) To byly napewno zakupy! Milego dnia

Chyba musli jesteśmy sami;) To cie rozsmiesze(chyba): Egzamin przed przyjeciem mlodego prawnika na aplikacje prawnicza. Wysoka komisja - na przeciwko mlody kandydat. Przewodniczacy komisji: - Prosze powiedziec, co Pana sklonilo do ubiegania sie o aplikacje wlasnie w naszej korporacji? Kandydat: - Tato, wyluzuj...

jesteś skarbnicą dowcipów:) jak zwykle extra! bezkonkurencyjny Domi:) fakt, znowu pustka! ja jutro mam urlop, więc mam nadzieję, że topic nie stanie w miejscu przez to!!! czas na śniadanko! Tobie też smacznego życzę:) no i miłego dnia!

jesteś skarbnicą dowcipów:) jak zwykle extra! bezkonkurencyjny Domi:) fakt, znowu pustka! ja jutro mam urlop, więc mam nadzieję, że topic nie stanie w miejscu przez to!!! czas na śniadanko! Tobie też smacznego życzę:) no i miłego dnia!

Witam was ostatnio mam bardzo mało czasu, żeby tu zaglądać, ganiają mnie na wyjazdy służbowe, brr a wczoraj byłam w Katowicach, ale Domiego nie spotkałam :-( dziś siedzę sobie w domku i szczerze mówiąc obijam się na całego w sobotę wybieram sie na wieelkie ciuchowe zakupy, już nie mogę się doczekać, mam zamiar kupić sobie spodnie dżinsowe - czarne biodrówki i pewnie jeszcze z dwie pary butów, ich nigdy za dużo ;-) pozdrawiam was cieplutko (kiedy jakiś masażyk?)

Zauważyłem że temat zakupów przoduje na naszym topicu:) Ale co sie dziwic jak wiekszość bezwzgledną maja tu kobiety. Oczywiscie nie mam nic do tego tylko jak słysze o kolejnych butach to zadaje sobie pytanie: Z kąd ja to znam?:) No i jeszcze torebki bo to z butami jest nierozerwalne:)

czesc malinatorki kochane ja tez sie melduje. ostatnio cos pracy jest duzo i nie starcza czasu na malinatorowanie. graba domek, moze jakos sie ozywi nasz topic, kawaly pierwsza klasa. szczegolnie tez z prawnikiem. mowiles ze samochody to twoj ulubiony temat a nie wypowiedziales sie.... hmm. ciekaw jestem gdzie jest tipus i malinka - wydaje mi sie ze poszly na poszukiwanie jakiego pieczywka zamiast na zakupy. mus, swietnie ze jestes, tylko jakos nie moge sobie wyobrazic jak mozna byc w pracy o 6:48 ?? - to musi byc straszne fiolku, fajnie tobie - troche obijania nigdy nikomu nie zaszkodzilo. jak to bylo: co masz zrobic dzis - zrób pojutrze - będziesz mieć 2 dni wolnego :-), ale nie dotyczy to masaży, na który ochoczo się zapisuje już teraz. kochani trzeba troche rozgrzac nasz topic !!! a więc do roboty, ja juz wstawilem kompa do piekarnika :-)

na punkcie torebek nie mam takiego hopla, jak na nowe buty może to już obsesja, albo jakieś natręctwo? nowe buty= nowe spodnie + nowa bluzeczka (u mnie) a w ten sposób więcej wydam niż zarobię, ale co tam :-D