Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

tak, tak! chłopaki szykujcie rączki! zaczynamy!!!! 😍 Maxio - zawsze wolę być wcześniej niż później! :)

hej dziewczyny, rączki gotowe, juz dawno, olejek tez jakis sie znajdzie, wy za to szykujcie plecki i nie tylko, przeciez z przodu tez trzeba sie zabezpieczyc przed szkodliwym dzialaniem promieni UV :-) nie mowiac juz o nuzkach i jędrnych pośladkach :-)), ale bedzie fajnie... mala porcja śmiechu: Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobil? - Zona... - Zona? za co!? - Powiedzialem do niej - ty. - I za to cie pobila? A jak dokladnie powiedziales? - Ona m¿wi do mnie - juz sie nie kochalismy ze dwa lata... A ja do niej: - chyba ty. Przychodzi facet zadowolony krzyczac: - Jozka wygralismy w totolotka pakuj sie! - A co wyjezdzamy? - Nie, wyp***laj!

maxiu ja już przyszykowałam i plecki i przód, i nóżki i pośladki, hihihi na co czekasz, do roboty :-)

nowe buty= nowe spodnie + nowa bluzeczka warto nauczyc sie czegos nowego:)dzieki fiolku dobra. zaczynamy smarowac i masowac. jak UV chce maxa to ja zajme sie napalooną .ups przepraszam musli:) najpierw zaczne od plecków(o! nie masz stanika bedzie łatwiej:) musze ladnie rozsmarowac na górze i powolutku zniżam sie ku dołowi. teraz zaczne masażyk. widze ze Ci to sprawia wielka przyjemnosc. jestes coraz bardziej odprężona i usmiechnieta. narazie pozostane przy pleckach.

Domi maxio chyba zwiał....czyżbym za dużo chciała? tylko masażyk... zaczynając od góry pleców, schodząc coraz niżej i niżej... potem z drugiej strony, masować delikatnie i coraz niżej... uuuupssssssss przepraszam, rozmarzyłam się

muszę powiedzieć że robisz to cudownie! jestem odprężona! nie przestawaj:) super! ale masz delikatne rączki....mmmmmm:) 👄 Domi rules!

muszę powiedzieć że robisz to cudownie! jestem odprężona! nie przestawaj:) super! ale masz delikatne rączki....mmmmmm:) 👄 Domi rules!

Kochani malinatorzy - przepraszam,ze wczoraj mnie nie było, ale mialam tyle pracy-wiekszosc czasu spedzilam poza biurem. A dzisiaj tez niedawno wrocilam - horror! Ale teraz jestem z Wami i ciesze sie,ze rozmowy schoidza na fajne, masazykoe tory!:):) HM, HM!!! z dokłądnym opisem, no, no!!Fajowo! A czy mnie tez ktos zrobi masazyK? Zdecydowalnie wolabym aby ten masaz wykonal jeden z panow...albo nawet dwoch naraz;):):) HM, HM!!! Juz sie rzobieram;)..jestem gotowa i czekam!!!!:):):) Moge rowniez odwdziecyac sie jakims milusim masazykiem...;;):) Dziewczyny - wszystkie juz wymasowane?;) Bedziemy musialy sie pozniej jakos milo odwdzieczyc naszym panom, prawda? Dowcipy bombowe - bardzo mnie ubawily!!!:D:D:D:D Jeszcze, jeszcze...:)

Fioleczku wszyscy nas opuscili nawet mus mi uciekla z pod rąk:) No cóż. Musimy byc cierpliwi. Narazie mozemy siebie pomasowac nawzajem:) U ciebie moge zacząc od nóżek. Masz takie gorące uda:)

Domi zacznij od nóżek, ale szybko się przekonasz że gorące mam nie tylko uda... ups

Domi zacznij od nóżek, ale szybko się przekonasz że gorące mam nie tylko uda... ups

fiolku, nie zwialem, lecz zagalopowalem sie z praca... ale juz przystepuję do dziela: lezysz na brzuszku, zaczynamy od ramionek, delikatnie masuję ramionka i lopatki, mocniej gorne czesci ramion (przy obojczykach) zeby cie troszke odstresowac. daje wiecej olejku i delikatnie juz masuję cale plecki. po 15 minutach masazu na przemian lagodnego i dynamicznego schodze nizej i teraz zajmuje sie .... :-), ale fajnie :-) nastepnie przechodzimy do ud.... teraz czas na przod: zaczynamy od ramion jak zawsze, i powoli schodzimy w dól, i nizej coraz nizej az ... hmm, byloby niezle !! hej a gdzie jest tipus i malinka, im tez chetnie zrobie masaz mus i domku jak tam u was masaze ? moze teraz zmiana ?

maxiu masuj dalej, cudownie to robisz oj tak oj tak schodź niżej masuj mocniej uuupsss

mus wiem że nie ucieklas ale na chwileczke zasnełaś:) widze że max ostro dajesz ale w koncu o to chodzi:) malinka i tip chyba sie przestraszyły bo wiedza czym takie masaże sie kończa. fiolku wiem ze jestes cala cieplutka ale narazie max ma palme pierwszenstwa:)

musli - wspaniale robią to nasi mężczyźni, eeeech tzn. masują... :-D jeszcze jeszcze

ponawiam opinię! Domi rules! wspaniale! Domi teraz ja Ci zrobię! odwracaj się na brzuch, zaczniemy od plecków! no to siadam na Tobie! hehe:) i zaczynam....:)

ponawiam opinię! Domi rules! wspaniale! Domi teraz ja Ci zrobię! odwracaj się na brzuch, zaczniemy od plecków! no to siadam na Tobie! hehe:) i zaczynam....:)

a więc siadam na Twoich plecach, bo właśnie leżysz na brzuchu zaczynam delikatnie gładzić twoje barki, są takie silne później idę niżej , robię masaż twoich pleców... i niżej potem się odwracasz ... do mnie...i ty mnie zaczynasz pieścić poestrzymajcie mnie, bo to się źle skończy

Mus wiesz że jestes Boska i musi mi sie podobac:) Az mnie dreszcze przeszyły moje cialo. I to parokrotnie:) Taki rewanż to naprawde cos. Reszta obiboków niech żałuje i pracuje nadal.

tak trzymać Domi! było cudownie! już się żegnam! :) w takim razie do poniedziałku! papa

tak trzymać Domi! było cudownie! już się żegnam! :) w takim razie do poniedziałku! papa

Witam wszystkich! Już jestem z Wami. Przeczytałam wszystkie zaległości i ....ups - ale tu się masażykowato zrobiło. Chłopaki chyba wygłodniałe i nienasycone, kobietki spragnione pieszczot. Domi!!! Aż się chce zacytować: \"No, no - nie poznaję kolegi!\" Rozkręciłeś się na maksa! (no może niekoniecznie na m-a-x-i-a, bo nie wiem czy byłby z tego zadowolony). Ale dobrze - ratuj, ratuj koleżanki. Chyba jakiś prysznic by się przydał chyba, że ... A mi od samego czytania zrobiło się miło (!) Pozwólcie, że tylko popatrzę...hmm...ciekawe czym się to skończy. Chyba do cyber to już niedaleko!

Witaj Tipus! Widze że tez wczoraj ogladałaś Seksmisje bo cytacik jakis taki znany:) No musialo w koncu do tego dojsc:) Cyber na kafe. To juz było na innych tematach wiec nie bedziemy sie powtarzac. Ja musze spadac wiec nie pomasuje Cie ale cieplo żegnam Was wszystkich i do jutra PaPa

oj marze o silnych męskich ramionach ach MAXIU czekam z oliwką na ciebie

oj marze o silnych męskich ramionach ach MAXIU czekam z oliwką na ciebie