Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Sie ma dominatorku! Zostawiłam dokumenty..i niech kiełkują. Może wyrośnie z tego praca. A jak z Twoją? Szukasz już czegoś nowego?

W międzyczasie \"wykiełkowały\" mi 2 rozmowy kwalifikacyjne na poniedziałek. Miłego odpoczywania dziś i miłej pracy jutro!

Tipuś zobaczysz że Twój czas sie zbliża. Czuję to. Trafisz na cos naprawde extra i bedziesz musiala przyjechać na delegację do Katowic;) a ja narazie na starych śmieciach.

Delegacja w Katowicach? hmm... to jest pomysł! Bardzo chętnie przyjadę! Jestem już po tych rozmowach. Do końca tygodnia mają się odezwać. Ale i tak kupiłam dziś Wyborczą z pracą. W każdym razie odczuwam większe zainteresowanie moją osobą niż w okresie urlopowym.

hello 🖐️ no i jak Tip z pracą? hmm? :) pozdrawiam

Cześć mus, Byłam w zeszłym tygodniu na 4 rozmowach. Z dwóch nic nie wypaliło. Na wyniki pozostałych muszę jeszcze poczekać. Zaraz sie biorę za Wyborczą z pracą. A wiesz, tak sie zastanawiałam nad tym, żeby zacząć jakieś studia podyplomowe, czy kursy. Powiedz mi: co Cię skłoniło, żeby zostać księgową? Jaki kończyłaś kurs?

Witaj Tipuś No szkoda ze Ci tak to idzie ale na bank karta sie odwróci. Moze juz dzis cos znajdziesz. Powodzenia. Co do szkoly czy kursów to w sumie masz racje. To czasem duzo daje. Tylko jakies w miare logiczne kursy. Bo kursy typu obsługa word-a to jest ogólnie lipa. Podyplomówka to tez dobry pomysl ale to troche kosztuje. Ale ogólnie to praca jest najbardziej potrzebna. Mus to główna ksiegowa w Kulczyk Holding. pewnie ma niezłe plecy i nie musiala żadnej szkoły skończyć :p

Cześć dominatorze, Prawie wszystkie kursy typu Word, Excel, PowePoint mam już dawno za sobą. I zgadzam się z Tobą: same kursy niewiele dają. Myślę o czymś bardziej konkretnym (może właśnie księgowość...tylko gdzie te plecy?). Kurde - musi mi się kiedyś udać!

Tipuś wierzę w to ze Ci sie uda w końcu bystra z Ciebie dziewczynka co nie? a ze mną to było zupełnie inaczej byłam na stażu i tak sie spodobałam, ze przerwali mi staż i od razu mi wlepili umowę o pracę hehe:) w sumie to zadnych kursów nie mam w tym kierunku ale wybieram sie na podyplomówkę może w przyszłym roku życzę Ci powodzenia:) 3maj się

Hmm.. widzę, że nasz topik od kilku dni dogorywa... ...a może zapada w sen zimowy?

Na wszelki wypadek jakby nas mieli zlikwidować podaję swojego maila: md93@wp.pl Czy moglibyście zrobić to samo? buziaczki kochani

REF: Nie znam już takich słów, aby móc być z Toba znów, Nie chcę już wierzyć w cud, bo wiem, że szkoda czasu, Mówiš mi nie trać sił, bo z tego już nie będzie nic, Bo z tego już nie będzie nic, nie będzie nic już więcej. 1) BARTAS: Uczucia zagubiłem, utraciłem to, co piękne, Może na szczęscie nigdy nie było wieczne, Nie będę już ?nić o tym by ponaprawiać błędy, Nie będę szukać chwil tych, które odeszły, Teraz wiem, że nigdy się nie złamię już więcej, Smutek to szczęscie, gdy z kamienia mam serce, Nagle zawiodła pamięć, zgubiłem gdzie? wspomnienia, Miło?ć to piękne uczucie, zwłaszcza, gdy jej nie ma, Od teraz muszę isć, muszę żyć bez uczuć dalej, To, co jest popiołem kiedy? było żarem, I niech to już tak zostanie, niech to już zostanie, bo tak lepiej, Mam już swięty spokój, wolę żyć bez Ciebie, Teraz telefon milczy, skasowane wiadomosci, Nie uwierzę już nigdy nawet szczerej miłosci, Jestem sam i tylko jedna mysl porusza, Jak zaufać teraz komus, skoro Anioł mnie oszukał. REF: Nie znam już takich słów, aby móc być z Tobš znów, Nie chcę już wierzyć w cud, bo wiem, że szkoda czasu, Mówiš mi nie trać sił, bo z tego już nie będzie nic, Bo z tego już nie będzie nic, nie będzie nic już więcej. 2) IGNAC: Stoję samotny posród tłumu, zostałem z niczym, Bez uczuć, jak co? poczuć, gdy serce milczy, Dzis - widziałem zbyt wiele, o jeden obraz za dużo, Dla Ciebie nie mam już miejsca, gdy marzenia się kruszš, Wiesz? stoję sam między szeptem a cisza, Wiesz? jak to jest, gdy się mysli kołysze, W głowie, która nie chce już tego, co było, Być nie wywołana klisza, dla mnie jestes, cisza, Która usypia mnie, gdy próbuję powstać, Męczy mnie zabija, gdy nie zamierzam poddać się, Stoisz obok, ale jakby Cię nie było, Zapomniałem o Tobie, nawet, jesli byłas słodka chwila, Stoję sam, tak bez uczuć wiesz? Które zgasiłem wła?nie, ugasiłem wszystkie je, Najłatwiej będzie po prostu nie rozmawiać, Zamykam rozdział ten, z mego życia spadaj. REF: Nie znam już takich słów, aby móc być z Toba znów, Nie chcę już wierzyć w cud, bo wiem, że szkoda czasu, Mówiš mi nie trać sił, bo z tego już nie będzie nic, Bo z tego już nie będzie nic, nie będzie nic już więcej. ? x2

Cześć wszystkim! Właśnie wróciłam do domu po kilkunastodniowym wyjeździe/urlopie. Aż sama nie mogę uwierzyć, że pogoda w drugiej połowie października może być taka piękna. Domi: dziękuję za adres. Mam nadzieję, że się przyda. ps. pracy dalej nie mam, ale wciąż mam niezachwianą wiarę, że mi się uda. Zaraz idę po wyborczą. katowiczanka: co do Halloween - zupełnie mi jest obojętne to "święto". Chyba jestem za stara na coś takiego. Poza tym nie bardzo mi się to święto godzi z innymi pierwszolistopadowymi.

Heloo, wiec u mnie totalne zacmienie imperezowe, do tego jeszcze naladowalam sie nowym kawalkiem Madonny i odpadam. Jest dobrze!!

Hej, hej kochani! Jesteście tam jeszcze? Stęskniłam się za Wami. A co u mnie? Dostałam pracę!!!

Gość -m-a-x-i-o-
cholerka, tak dawno nie pisalem, ze zapomnialem hasla... czyzby temat zupelnie umarl ?? mus, tipus, dom, malinka do roboty !! trzeba ozywic topic => pomozecie ?? towarzyszowi gierkowi sie nie odmawia :-)

Gość podniose
stara ekipa - meldowac sie

Gość i w gore
meldowac sie

Gość aaaaaaaabbbbbbbbbcccccccccc
jestescie jeszcze

a

a

b