Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Dzięki musli za troskę. Na szczęście ja już swoje odchorowałam w tym sezonie i nie mam zamiaru dłużej. Nie dam się zimie. Domi: trzymam kciuki za Ciebie. \"Problem z wnętrzem\" - takie najbardziej marnują człowieka. Dobrze, jeśli szybko i konkretnie zaczniesz go rozwiązywać - jeśli nie to może spróbuj porozmawiać z kimś, od kogo dostaniesz pomysł na rozjaśnienie sytuacji. Wiem, wiem - mężczyźni nie lubią \"przegadywać\" problemu, ale czasami warto odejść od żelaznych dominatorowych zasad.

dominatorowe zasady. hmm.. dobre ale prawdziwe. rady w tym przypadku sa trudne bo i sytuacja jest trudna. ale postaram sie komus wyżalic.

nie lubię doradzać , więc nie będę jednak ja kieruję sie zasadą że najlepiej jak najszybciej stanąć oko w oko z problemem... wiem, każdy przypadek jest inny i zupełnie indywidualny ale potem się okazuje że nie taki diabeł straszny! czego Tobie Domi życzę:) spadam powoli więc trzymajcie się ciepło a szczególnie Ty Domi! do jutra i mimo wszystko miłego wieczora!

nie lubię doradzać , więc nie będę jednak ja kieruję sie zasadą że najlepiej jak najszybciej stanąć oko w oko z problemem... wiem, każdy przypadek jest inny i zupełnie indywidualny ale potem się okazuje że nie taki diabeł straszny! czego Tobie Domi życzę:) spadam powoli więc trzymajcie się ciepło a szczególnie Ty Domi! do jutra i mimo wszystko miłego wieczora!

Go on baby! Don`t hesitate! Na pewno masz kilka życzliwych osób, które Ci dobrze życzą i mogłyby doradzić. Może któryś z Twoich przyjaciół miał podobną sytuację. Nie warto się izolować z problemem, tylko rzucić go na taśmę i wspólnie rozwiązać. Malinówkaaaa...gdzie jesteś! Mało mi Ciebie. O!

Kochane Moje Misie =Ptysie:):) Jestem chora i leze w lozeczku:(:( Niestety - i mnie dopadło -ale pierwszy raz tej zimy!!! NIestety, z domku mam troszke ograniczony dostęp, wiec raczej bede pisala raniutko:) Wczoraj nie mialam takiej mozliwosci - i ccholernie mnie sciskalo,ze nie moge do Was napisac:( Naleze do ludzie, ktorzy lubia wyjasniac sytuacje, a nie pozostawaic przyjaciół bez kilku slów jakiegos wyjasnienia. Wiec rozumeicie, co wczoraj czułam? Ale teraz jestem z Wami, chociaz Okazuje sie,ze Tipus tez w domu;) Z pewnoscia rodzinka ma z Tob adobrze!!!! Moze do ,mnie wpadniesz..chociaz na chwilke? :):) Sciskam CIe Kochana Tipusienko:):):) A Domi - ma problem:(:( Kurcze Domi!!!! Wiem,ze jestes bardzo inteligentnym gosciem i problem..rozwiazesz prawidlowo!!!! Decyzje podjac jest trudno....ale czasem trzeba!!!! Cholera - smuci mnie Twoj nastroj!!!!.....Przytulam CIe rownie mocno jak pozostali!!!! I Myslami jestem z Toba!!!!!! Sciskam tez wszystkich:I Musli - :) i Maxio:) i Fiolka:):) WSZYSTKICH!!!!!!!! Zycze Wam milusiego dnia, a ja zajrze dopiero jutro rano. Ale mysle o Was bardzo czesto!!!! Załuje,ze nie bede mogla brac udziału w waszej dyskusji codziennej:(:( Pa pa - caluski dla Was 😘 😘 😘 - chora Malinówka:(:(:(:(

witam kochane choróbki! mnie też zawiało ostatnio ale jeszcze się trzymam! boli mnie gardło i szyja! mam nadzieję, ze samo przejdzie! nie mam czasu na chorobę , hehe!:) chciałam zaproponować temat do dyskusji BODY PIERCING co o tym myślicie?

Witaj musli! Ciekawy temat: body piercing. Myślę, że to dobre dla ludzi, którzy chcą być zauważeni i odbierani jako oryginalni, chcą się wyróżniać. To też kwestia mody i naśladowania różnych \"gwiazdek\" z show biznesu. Z drugiej strony zgrabny opalony brzuszek i kolczyk w pępku (tylko jakiś ciekawszy niż kulka) może wyglądać naprawdę ponętnie. Tak naprawdę to mam mieszane odczucia na ten temat; czasami piercing wygląda ładnie (jak wyżej opisałam), a czasami odrażająco (duża ilość kolczyków: typu 3,4 w brwiach, w wardze, w nosie). Malinówka: Ptysiu nasz kochany! Pij dużo soku malinowego i trzymaj się pod kołderką. Myślami wpadamy do Ciebie na herbatkę. Całujemy Cię w czółko i czekamy na pełny powrót.

Tipuś nie będę oryginalna mówiąc że zgadzam sie z Tobą:) moim zdaniem wszystko jest ok jeśli jest z umiarem, złoty środek:) delikatny kolczyk w nosie, ładny w pępku jest ok ale nie np. kolczyk w pępku i wystający z jeansów tłuszcz z brzucha! to jest okropne, poza tym robi się to bardzo powszechne, raczej jest to już powszechne, nie podobają mi się takie zupełnie młode dziewczyny z kolczykami w pępkach i w \"za małych\", za krótkich bluzeczkach do tego z ostrym makijażem! temat tatułażu to osobny rozdział. Malinko zdrowiej nam! NIE MA CHŁOPCÓW NASZYCH WIEC KOBIETKI ŻYCZĘ WAM JA, WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI DNIA KOBIET! 🌻

No właśnie! Dla wszystkich kobietek - wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta. Jeśli chodzi o piercing - zgadzam się z Tobą w zupełności. Ostatnio widziałam w sklepie w Sopocie takie trzy małolaty (15-16 lat) - mróz jak cholera a one w krótkich futerkach z gołymi brzuchami z kolczykami w języku, ostry makijaż, rozbawione że hej (przy czym ten śmiech był podobny do odgłosów wydawanych przez indyki), oczywiście w firmowych ciuchach. Ciekawe, że to wszystko kupują im przecież rodzice (chyba, że dostają duże kieszonkowe). Brr..koszmarne te małolaty były. No ale cóż..jakie mają być inne jak jedyną rozrywką dla małolatów od 9. roku życia jest oglądanie telewizji i bożyszcze Britney Spears dyszącą a nie śpiewającą, w dodatku najczęściej ledwo ubraną....dodajmy, że ten wybór akceptują pewnie rodzice (no chyba że są tak nieprzytomni, że w niczym się nie orientują) ...no to sobie pojechałam!

jak bym siebie słyszała, bardzo mnie irytują takie małolaty, które to zamiast siedzieć nad książkami i się uczyć to chodzą i świecą heh golizną (brzuchy) a co drugie słowo to przekleństwo, albo ten rechot zamiast śmiechu i to do tego na cały np. tramwaj żeby wszyscy słyszeli! strasznie mnie to czasami drażni. ale zgadzam się Tipuś z Tobą, że w końcu na czym mają się wzorować! autorytety się już wyświechtały, rodzice nie są już wzorem, telewizja daje raczej negatywne wzorce i czego tu wymagać? szkoła? eeee szkoda gadać, jest coraz gorzej! .....no to ja też sobie pojechałam! no ale wiadomo, nie można generalizować:)

mam nadzieję, ze jutro więcej osób się włączy do dyskusji:) jestem zaniepokojona nieobecnością Domiego (szczególnie) no i reszty!!! Max, Fijołek gdzie jesteście!!!! Malinko przykro mi, że jesteś chora, trzymaj się ciepło i nie dawaj się chorobie! polecam mleko z miodem i czosnkiem (jeśli tylko lubisz, bo z tego co się orientuję - ludzie dzielą się na takich co to uwielbiają to albo nienawidzą) :) ja zaliczam się do tych którzy lubią i czosnek i miód no i mleczko:) Tipuś dzięki za wypowiedź, myślimy podobnie:) z drugiej strony, tak sobie myslę, ze z nas niezłe zrzędy, tak jechać na młodzież (nie pamięta wół jak.......) no ale to juz inne czasy! nie da się porównać czasu naszej \"młodości\" z tymi czasami które nadeszły! normy sie zupełnie rozluźniły, zaryzykuję stwierdzenie, że dla niektórych normy w ogóle nie istnieją (młodzież):( temat rzeka.... spadam kochani i kochane! miłego wieczorku, ja siedzę w pracy, roboty full! w piątek za to biorę urlop! Domi naprawdę się niepokoję! z pewnością coś Cię dzisiaj zatrzymało że nie dotarłeś na stanowisko! buziaki 👄 bądzcie mili dla swoich kobiet:) cały rok:)

Witajcie kochani! Na poczatek to skaladam dziewczynkom życzenia bo dzis ich dzień, Wszystkiego naj naj naj 😘 No rzeczywiscie nie dotarlem na stanowisko dzis bo raniutko musialem wyjechac i nie zdażylem właczyc kompa. Wrocilem dopiero niedawno. Ufff... Musli dzieki za troske. Wiem że moge na Ciebie liczyc. Na reszte obiboków zresztą też. Dzis juz mam lepszy dzien bo nie mam czasu na myslenie o innych rzeczach poza pracą. Juz nie narzekam. Bedzie dobrze. Zreszta ja sam nie wiem czego chce. Zupelnie jak kobieta:) Widze że dzis byly tylko dwie moje malinatorki na stanowisku. O przepraszam. Malinka z łóżeczka raniutko nas odwiedzila:) Życze Ciz zdrowia i trzymaj sie) U know;) Z uwaga przeczytałem to co pisalyscie o kolczykach i przyznam ze zgadzam sie z Wami w 100 procentach. Jezeli jest w tym umiar to jest to naprawde sexi i z klasą. Ale przeginanie z iloscia lub przekluwanie sobie pewnych czesci ciala ktore wygladaja bez kolczyka ochydnie to zgroza! A co do malolatek to prawda. Nie wiem czy chłopakom w ich wieku to imponuje bo nie bede sie wyrazał jak to wyglada z mojej strony. Reasumując wszystko to dla mnie idolem jest keine michał grenze wisniewski:) widac że ma klase:) No i oczywiscie britnej spirs:) Aha i fakt z mojej przeszłości. Jakies 10 lat temu conajmniej mialem pare piercingów w uszach. jeden w lewym i 2 w prawych. Jak sobie przypomne to wygladalem jak rasowy gey:) Co za czasy:):):) Pozdrawiam wszystkich i do jutra PaPa

witam o jak się cieszę, że jesteś:) tak Wiśniewski króluje w królestwie kiczu! piję kawkę:)

Witam wszystkich! Zgadzam się co do Wiśniewskiego. Z drugiej strony dzięki temu że ma piercing, czerwone włosy, inne ubrania jest oryginalny, ludzie go zauważają (teraz już co prawda mniej)..i o to mu chodzi. Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden aspekt, w którym moglibyśmy rozpatrywać piercing: kulturowy. Piercing to jedna z odmian \"zdobienia\" swojego ciała popularna akurat w naszej kulturze. Ale przecież jest ich wiele wśród ludzi żyjących z dala od cywilizacji (Afryka, dżungla amazońska, wysepki Mikronezji i wiele innych). Ludzie mają nieprzebrane pomysły co można robić ze swoim ciałem: malować, przekłuwać, rozciągać, nacinać, doczepiać rozmaite przedmioty, nosić na szyi i głowie trofea. Ten nasz piercing to mały pikuś. Dla mnie bardziej przerażające jest to, jak \"tubylcy\" potrafią okaleczać swoje ciało i ogólnie dręczyć je w imię pseudo religijnych przesądów, kulturowych zwyczajów itd. Po to tylko, żeby stać się np. prawdziwym mężczyzną, kobietą, żoną itd - żeby być przyjętym do wspólnoty na równych prawach. Mam na myśli rytuały, które przechodzą chłopcy (takie testy na dorosłość), a także okaleczanie nawet 5-letnich dziewczynek (pewnie wiecie co mam na myśli). Trudno uwierzyć, że dzieje się to w XXI wieku.

witaj Tipuś, przypomniała mi się książka Orinko, czytałam ją jak miałam chyba 12-13 lat, byłam przerażona, opisany był rytuał zaślubin, zostawiało się parę, która miała sie pobrać, w lesie, i posypywało rozwścieczonymi mrówkami, które wcześniej były wstrząsane fuj!

Orinoko miało być, no i zostawiali taką parę chyba na kilka dni dokładnie nie pamiętam! straszne! nie mam za bardzo czasu pisać, ale się później postaram rozpisać....:) całuję!

Witajcie dzieci. Niektórzy od paru dni chyba nie żyja:) Ale cóż mus i tupuś jest jak zawsze na stanowisku. Musze przyznac ze sąprawdziwymi liderkami. W jakims afrykanskim kraju kobiety od dzicka maja zakladane na szyi takie pierścienie które co roku sa po jednym dokladane i atomatycznie szyja zaczyna sie pod wpływem ucisku rozciagac. Kiedys pokazywali takie 20 paroletnie kobiety ktore mialy szyje około 30 cm całą w pierscieniach. niezłe co:) Ja tez pije kawke i Cie pozdrawiam. :):):)

też widziałam ten program, a jak by ściagnęły te bransolety to by im się te szyje połamały! straszne czas na śniadanko......

Hej Moi kochani = pisze prosto spod kołderki..:):) DOmi - jak dobrze,ze jestes bo szczerze zamatrwialam sie co z Toba:):) Sciskam CIe szczególnie i fajnie,ze masz juz dobry humor!!!!:) U know;) :):):) Dziewczynki Moje słodkie - tamt bardzo ciekawy!!!! Kill Britnej Spiers;):D:D :D ..O rany - chyba przegielam, ale z Waszych wypowidzi wynika,ze jednak niczyich uczuc;) nie urazilam:) Nie znosze gdy widze maloletnie dziewczynki, ktore stroja sie na dorosle panny - ale jeszcze bardziej nie znosze wlasnie tych rodzicow!!! Gdzie oni sa do cholery!!!! Zgadzam sie z Wami w 100%, w kazdym calu - totalnie i bezwględnie!!!! Wiem Tipus o co Ci chodzi z tymi 5 letnimi dziewczynkami! Kwiat pustyni - tak? To chore i absolutnie dla naszej kultury - nie zrozumiale. To po prostu dramatyczne i nie chce sobie tego przypominac. ALe ciesze sie,ze jestescie..zaluje tylko,ze mam mozliwosc kontaktowania sie tylko 1 raz - ale dobre i to, prawda? MUkli - \"zjadlam CIę\" dzisiaj na sniadanko = pycha! Mniam, mniam!!!! Musze niestety konczyc:( Sciskam Was z calych sił - jestem z Wami myślami caly czas!! Dziekuje za wszelkie rady!! MUsli - czosneczek. lubie ale jednak niekoniecznie z mlekiem i miodem!:):) Pa, pa = \"do zobaczenia\":) )

Hej Moi kochani = pisze prosto spod kołderki..:):) DOmi - jak dobrze,ze jestes bo szczerze zamatrwialam sie co z Toba:):) Sciskam CIe szczególnie i fajnie,ze masz juz dobry humor!!!!:) U know;) :):):) Dziewczynki Moje słodkie - tamt bardzo ciekawy!!!! Kill Britnej Spiers;):D:D :D ..O rany - chyba przegielam, ale z Waszych wypowidzi wynika,ze jednak niczyich uczuc;) nie urazilam:) Nie znosze gdy widze maloletnie dziewczynki, ktore stroja sie na dorosle panny - ale jeszcze bardziej nie znosze wlasnie tych rodzicow!!! Gdzie oni sa do cholery!!!! Zgadzam sie z Wami w 100%, w kazdym calu - totalnie i bezwględnie!!!! Wiem Tipus o co Ci chodzi z tymi 5 letnimi dziewczynkami! Kwiat pustyni - tak? To chore i absolutnie dla naszej kultury - nie zrozumiale. To po prostu dramatyczne i nie chce sobie tego przypominac. ALe ciesze sie,ze jestescie..zaluje tylko,ze mam mozliwosc kontaktowania sie tylko 1 raz - ale dobre i to, prawda? MUkli - \"zjadlam CIę\" dzisiaj na sniadanko = pycha! Mniam, mniam!!!! Musze niestety konczyc:( Sciskam Was z calych sił - jestem z Wami myślami caly czas!! Dziekuje za wszelkie rady!! MUsli - czosneczek. lubie ale jednak niekoniecznie z mlekiem i miodem!:):) Pa, pa = \"do zobaczenia\":) )

Widze że malinka sie pojawila. Wracaj do zdrowia malutka:) A wracajac do ozdób na ciele i innych rzeczy to kobiety w chinach wiazały sobie tak stopy żeby byly jak namniejsze. Od scisku stopy sie deformowaly i wygladaly okropnie. kosci polamane i źle zrosniete Podobno im mniejsze stopy tym bardziej chinczycy je pożądali:) Niezly bajer:)

Malinko kuruj się, kuruj! Domi to fetysz, fuj, nigdy mi się to nie podobało! też o tym czytałam i widziałam film na discovery! piję kolejną kawkę! 😴 Wy też tak macie? ja śpię....

Malinko kuruj się, kuruj! Domi to fetysz, fuj, nigdy mi się to nie podobało! też o tym czytałam i widziałam film na discovery! piję kolejną kawkę! 😴 Wy też tak macie? ja śpię....

czesc kochani, jestem tak przysypany robota jak kasprowy sniegiem - i nie widac konca oblezenia praca :-( widze ze mam ogromne zalaglosci w czytaniu w 3M juz nie pada śnieg od kilku dni i jest fajnie - swieci slonce i jest naprawde milo. ciekawa rzecz - ostatnio nawet zima do naszej stolicy dotarla. jak zasypalo wawe to nawet media zauwazyly ze mamy zime. do tej pory temat byl delikatnie pomijany. wielkie calusy dla wszystkich, a szczegolenie dla chorej malinki. moze jakis masaz rozgrzewajacy i rozweselajacy ? buziaczki

czesc kochani, jestem tak przysypany robota jak kasprowy sniegiem - i nie widac konca oblezenia praca :-( widze ze mam ogromne zalaglosci w czytaniu w 3M juz nie pada śnieg od kilku dni i jest fajnie - swieci slonce i jest naprawde milo. ciekawa rzecz - ostatnio nawet zima do naszej stolicy dotarla. jak zasypalo wawe to nawet media zauwazyly ze mamy zime. do tej pory temat byl delikatnie pomijany. wielkie calusy dla wszystkich, a szczegolenie dla chorej malinki. moze jakis masaz rozgrzewajacy i rozweselajacy ? buziaczki

żegnam się powoli z Wami jaka jestem śpiąca! dosłownie powieki mi same opadają! to przez pogodę! raz słońce raz śnieg! u mnie poważnie sypie śnieg! miłego kochani ! nie tylko wieczorku:) również snu i poranka:) buzia 👄

żegnam się powoli z Wami jaka jestem śpiąca! dosłownie powieki mi same opadają! to przez pogodę! raz słońce raz śnieg! u mnie poważnie sypie śnieg! miłego kochani ! nie tylko wieczorku:) również snu i poranka:) buzia 👄