Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca mrówka

może któraś z was miała coś takiego...

Polecane posty

Gość myśląca mrówka

hmm nie wiem od czego zacząć... ostatnio zauważyłam u siebie biały śluz.. jest naprawde biały i hmm ma postać takiej jakby zawiesiny.. nie wiem co to moze byc... 3 dni temu powinnam dostac okres a jego nadal nie ma.. czy to moze byc oznaka ciazy? szukalam na roznych topicach o bialym śluzie itp ale nigdzie nie bylo albo poprostu nie umiem szukac pozdrawiam i czekam na odpowiedz... i blagam was nie krzyczcie ze zawracam glowe bo bardzo mi zalezy na odpowiedzi buziaki

Gość odp
nie wiadomo.albo uplawy,albo naturalny sluz z pochwy.jak dopuszczasz mozliwosc bycia w ciazy od razu zrob test ciazowy.i jedna opcja z glowy

Gość odp
nie wiadomo.albo uplawy,albo naturalny sluz z pochwy.jak dopuszczasz mozliwosc bycia w ciazy od razu zrob test ciazowy.i jedna opcja z glowy

a czy masz jeszcze jakieś objawy (np pieczenie czy swędzenie sromu przy dotyku lub nawet bez)? Od ilu dni ten śluz się pojawia? Ma jakiś zapach? generalnie to taki śluz może być oznaką problemów zdrowotnych lub zmian hormonalnych (ja zawsze taki śluz miałam po tym \"kurzym białku\" w dniach płodnych i dzień oprzed okresem - ale trwało to tylko 1 dzień); jeśli śluz pokazuje się więcej niż 1 dzień to radzę iść do lekarza (tak może objawiać się nadżerka lub jakaś infekcja), dodatkowo spóźnianie się okresu tez może być wynikiem infekcji nie da się postawić diagnozy przez internet, idź do lekarza, a jak obawiasz się ciąży to zrób test (w aptece ci doradzą - są takie co wykrywają ciążę nawet po 7 dniach od zapłodznienia) Zapraszam na forum www.forum.antykoncepcja.prv.pl tam też jest topic o dolegliwościach kobiecych

Gość myslaca mrowka
moze nie pieczenie ale lekkie swedzenie.. :/ ale to chwilkami i juz ustaje... kurde co to moze byc ;-(

swędzenie i taka mlekowata wydzielina to raczej zakażenie grzybicą, ale nie badałam cię ani lekarzem nie jestem... w każdym razie radzę iść do ginekologa, bo leków na to bez recepty nie ma oprócz maści do smarowania sromu (od zewnątrz!). Ale ty masz też stan zapalny pochwy skoro masz upławy, więc musisz do gina iść...

Mialam dokladnie taki stan przy braniu silnego antybiotyku...okazalo sie ze faktycznie jest to grzybica. Dostalam orungal (na recepte) i objawy ustapily...ale wizyta u lekarza jest konieczna.

Mialam dokladnie taki stan przy braniu silnego antybiotyku...okazalo sie ze faktycznie jest to grzybica. Dostalam orungal (na recepte) i objawy ustapily...ale wizyta u lekarza jest konieczna.