KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Duumbo agresor, bo nie possie srunkowi, bo sraudiush sprzątnęła go jej sprzed nosa haha. Sraudiush bedzie hapała śmierdzącą dzidę taksówkarza z Wrocławia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Ja też się przez sruna kiedyś chciałem zaabić, ale zadzwoniłem do lekarza i brałem antydepresanty kilka miesięcy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiadomo a zgania na mnie przecież ja jako jedyny jom chciałem to co ja winny huh A czemu zgania na Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) W sumie to przez sruna i kwikernes anulke. Oboje mi zniszczyli mocno psychę kiedyś. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElciéë Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu Co można robić z takom dumbo oprócz sexu sadomacho nvm huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: A czemu zgania na Ciebie? Tego nawet jej psychiatra nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Co można robić z takom dumbo oprócz sexu sadomacho nvm huh Pewnie nic, ale można skoczyć razem na bandżi, skoro ona tak lubi skakać xD. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElciéë Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tego nawet jej psychiatra nie wie A ona chodzi do psychiatry? Może możecie razem pogłaskać kota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: A ona chodzi do psychiatry? Może możecie razem pogłaskać kota. Jej kot by mi konsole zrzucal trzeba by wszystko inaczej przekombinowac a to musi się dobrze roochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jej kot by mi konsole zrzucal trzeba by wszystko inaczej przekombinowac a to musi się dobrze roochac Mógłby też nasikać na konsolę albo nasrać na łóżko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu Można by ten w kallax poukladac i plexom zakryc albo sprzedać większość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy doombo lubi skakać na siusiak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrzucil by 85 przecież to wchodzi wszedzie A w końcu by spadl z balkonu i zginol tragicznie bo wysoko mieszkam Całkiem możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 81 Napisano 3 godziny temu (edytowany) kazda baba lubi tez mi filozofia ale wiadomo ze nie na waszych Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu A mnie zaschło w gębie. Spadam się czegoś napić i umyć zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 663 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrzucil by 85 przecież to wchodzi wszedzie A w końcu by spadl z balkonu i zginol tragicznie bo wysoko mieszkam Zrzucilby kot tv który podobno waży 60kg? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Na moim się nie da skakać, bo jestem impotentem i mi nie stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu Na flaku dziewica nie poskacze, bo jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 81 Napisano 3 godziny temu kazda baba lubi jesli to nie jest jej praca bo to nie jest praca tylko przyjemnosc jak spanko wanna dobre jedzenie zadna filozofia ale dla koorew i meskich koorew to juz nie jest zadna przyjemnosc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrzucil by 85 przecież to wchodzi wszedzie A w końcu by spadl z balkonu i zginol tragicznie bo wysoko mieszkam Na podlasiu nie ma wieżowców mitomanie ye bany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) To musi być coś pięknego, jak ci baba skacze na siusiak i czujesz jej farfeluna. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElciéë Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu I jak stoi jak maczuga oczywiscie, bo baba podniecająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Zrzucilby kot tv który podobno waży 60kg? xd A fizyki się uczylas w szkole Mój 85 stoi 2cm od brzegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu Zachwieje resztę zrogi grawitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu Trzeba by mataz zamówić na ścianę a to nie za takom pyskowke i brak szacunku huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Na podlasiu nie ma wieżowców mitomanie ye bany Nie mam pojęcia bo nigdy mnie tam nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéë 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Trzeba by mataz zamówić na ścianę a to nie za takom pyskowke i brak szacunku huh Dokładnie. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElciéë Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, starra mendah balkonova napisał: kazda baba lubi tez mi filozofia ale wiadomo ze nie na waszych Ja bym swoją walil aż by traciła przytomność oczywiście jak by chciała huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 663 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A fizyki się uczylas w szkole Mój 85 stoi 2cm od brzegu Miałam 3 koty i tv 3 razy lżejszy i 1cm od brzegu. Zresztą szkoda strzępic ryja i czasu na tumana do którego i tak nic nigdy nie dotrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Miałam 3 koty i tv 3 razy lżejszy i 1cm od brzegu. Zresztą szkoda strzępic ryja i czasu na tumana do którego i tak nic nigdy nie dotrze. Czyli duzo mniejszy wyobraź sobie plat jak drzwi jakie tam przeciazenia się zrobiom na samej górze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach