Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana

ROZCZAROWANIE PLCIA DZIECKA...

Polecane posty

Gość gość
Mam roczna córkę. Marzyłam,ze drugie to chłopiec. Niestety dziś dowiedziałam się ze to druga córka. Nie mogę kontrolować uczucia rozczarowania. Nie cieszę się z ciąży.

Gość gość
ale przecież córcie pewnie kochasz, to teraz będziesz miała takie dwie do kochania. płec jest nieważna, ważne zeby było zdrowe.

Gość gość
U mnie były dwie wymarzone córeczki a potem wpadka i syn. Młody ma prawie 2,5 roku a ja nadal nie mogę się pogodzić z tym że to nie trzecia dziewczynka. Chłopców trudniej wychować, sprawiają więcej problemów, są bardziej *****iwi i jeszcze te ich durne zabawy. Do tego potem dojdą problemy z nauką.

Gość gość
Pierwszego chcialam chłopca i był. W drugiej ciąży liczyłam na dziewczynkę a tu chłopiec. Za to cudowny. Spokojny grzeczny wesoły i mądry. Cieszę sie ze ominie mnie rozhisteryzowane dorastanie panienek te wszystkie fochy i humory. I strach o dziewczynkę

Gość gość
3.04 ale nie ominie cię pyskowanie zbuntowanego nastolatka, sfajdane prześcieradła nocnymi polucjami, wyciąganie kasy na głupoty, smród męskiego moczu(dla mnie śmierdzi bardziej intensywnie), głośne zabawy w wojnę i zabijanie, odgłosy autek, wyścigów i inne takie.

Gość gość
a ciebie ominie zaspermione przescieradlo , pamiatka po koledze, krotkie mini i tandetne makijaze, dyskoteki, itp. mozna sie licytowac.