Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

szukam super ginekolog kobiety Warszawa

Polecane posty

Czesc mam 24 lata. Powinnam juz pojsc do ginekologa ale jakos tak zeszlo. W koncu kiedys trzeba sie wybrac. Bardzo prosze o podanie milej, sympatycznej, pani ginekolog w stolicy (cena nie gra roli za wizyte). Wazne zeby byla ludzka i zeby mozna bylo znia porozmawiac na luzie.Taki czlowiek od serca.Dziekuje za namiary.

Gość ewelina 23wawa
czesc wiem ze szukasz babki ale sprobuj na ul Bialostocka tel6198194 dr.Cierpisz to jest facet ale jest super kolezanki mnie tam skierowaly,sama chodzilam do kobiety ale pierwsza moja wizyta byla u faceta balam sie jak cholera ale nie bylo czego sie bac,przeprowadzilam sie i zmienilam tamtego na innego tez byl dobry ale co wizyta to placilam wiecej a poza tym mialam daleko i poszlam do kobity i zalowalam oschla niesympatyczna i znowu do innej ktora polecila mi kolezanka przez 2 miesiace zostawilsam u niej z 1200zl bo co i ruzv cos wymyslala i naciagala bo wiedziala ze chce zajsc w ciaze i ciagnela i zrezygnowalam teraz chodze na Bialostocka i jestem zadowolona

Gość ktoś jeszcze

Gorąco polecam: Przychodnia KAAR MED, ul. Bitwy Warszawskiej 10/23 tel. 823-04-52, pani doktor nazywa się Karina Papikian. Kilka koleżanek spróbowało i są zawodolone.