Spaghetti .... 215 Napisano 9 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: No a jak ale wy mężczyzni macie przeważnie lepszy charakter No ba my kierujemy się rozumem gównie, a Wy bardziej emocjami więc wolę kobiety Edytowano 8 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to czekam A jak mój przyjaciel to szczur bo wiesz one nie lubią i wyskakują z wanny to i tak oszczędnośc wody przelicza się na głowę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1159 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ona ma mniej mięsa bardziej urozmaicony U mnie też są pierogi , zupki ròzne medaliony schabowe KFC żabka , Lidl dużo jak patrzę na to mi się odechciewa. To tylko obiad macie czy kolację i śniadanie tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 61 Napisano 6 minut temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie kasa nie cieszy. Torcików nie chce. Mam wszystko i nie ma co kupować. Ja mam dużo pomysłów z ai jak dojdziemy do tego momentu co masz ty to robimy komode lub kallax półki słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 61 Napisano 5 minut temu Ale u mnie jest dużo wydatków jeszcze zawsze coś będzie jak podłoga żyrandol zasłony dywanik kwiatki Jak ktoś zrobił remont mieszkania za 150tys od razu to może nic nie musi już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 144 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To tylko obiad macie czy kolację i śniadanie tez? Prezes bierze 5 litròw pomidoròwki, po co .on rodzinę żywi 2 czy 3. Codziennie? Tak dużo mam,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1159 Napisano 2 minuty temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja mam dużo pomysłów z ai jak dojdziemy do tego momentu co masz ty to robimy komode lub kallax półki słodyczy Masz czas na myślenie. A jak działkę sprzedasz to nie strać tej kasy tylko pomyśl jak zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 61 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz czas na myślenie. A jak działkę sprzedasz to nie strać tej kasy tylko pomyśl jak zarobić Od nowego roku się biore na pelnej ale wiesz łatwo powiedzieć jak jeszcze łazienka i kuchnia do roboty jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1159 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Fifofa napisał: Prezes bierze 5 litròw pomidoròwki, po co .on rodzinę żywi 2 czy 3. Codziennie? Tak dużo mam,. Nie wiem czemu sle zupa pomidorowa mi smakuje tylko zrobioną przeze mnie bo inne to lury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach