Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Ata_84 przestan juz nie jestes samotna ;) 🌻👄 powiedz cos o sobie ,zycie moze byc fajne jak sie mu troszeczke pomoze ;)

Gość sinusoida przez całe życie..
- Właśnie.... To potwornie ciężkie, trudne i niezrozumiałe dla mnie. Neurotycy (Nadwrażliwi - jak niektórzy mówią, co z resztą bardzo lubię :) )mają przerąbane - całe życie walki z wiatrakami. Ciągła walka ze sobą i ze światem zewnętrznym. I ta cholerna skłonność do depresji... Właśnie znowu spadłam z górki sinusoidy by znaleźć się w dole poczucia bezsilności, beznadziejności, w szarym świecie swojej "prawdy", z kłębiącymi się myślami, pytaniami bez odpowiedzi, bez recepty na życie, bez celu, a jednocześnie z silną potrzebą życia, miłości... i wewnętrzną walką.... A czasem po prostu braknie mi sił - siedzę i ryczę, wypłakuję toksyny, a potem chodzę "przytruta" przez tydzień, dwa, trzy...., albo taka nijaka - jak teraz: nic mnie nie cieszy, nic nie wzrusza..... Tak mi jakoś bezbarwnie.... Dobrze, że w tym wszystkim nie jestem sama - mam chłopaka, chodzę do pracy, studiuję.... - tylko jak długo będą mnie znosić? Tzn w pracy przybieram maskę i jest ok, ale na życie w związku to się źle przekłada.... Jestem nijaka, odcięta od emocji... Chociaż póki co jakoś trzyma mnie jeszcze "deprim" - polecam nawet na te mniejsze, a długo wleczące się doły... - koszt ok 10 zł, ziołowe, a rzeczywiście poprawiaja funkcjonowanie (mi np pomagają we snie - tj ja w sytuacjach doła depresyjnego nie ważne ile śpię a i tak jestem niewyspana i ledwo żywa w ciągu dnia, a deprim to łagodzi i funkcjonuję dobrze)... polecam

Gość Liluś
Już chyba zdążyliście si.ę zorientowac, że jetsem nowicjuszką, skoro wysłałm 3 maile tej samej treści, ale widzę,że nie jestem osamotniona. Wielkie dzięki za pocieszenie. Obiecuję Was powiadomić, o tym czy będę mamą. Inga- dzięki za te słowa, poczytałam sobie troche wcześniejszych stronek i z nich właśnie dowiedziałam się,że jesteś szczęśliwą mamą, no i,że przygotowujesz się do obrony.Powodzenia. a poza tym miło mi,że jesteś na tym forum, bo chociaż od kilku lat mieszkam 600 km od Rzeszowa, to z tamtych okolic właśnie pochodzę i bardzo bardzo tęsknię za całą moją rodzinką, tym bardzięj,że tutaj oprócz znajomych nie mamy żadnej rodziny( mój mąż też ma podkarpackie korzenie). Tak więc moc pozdrowień i mam nadzieję,że nie stracisz pracy, i wszystko będzie dobrze. Leticia- dzięki za miłe słowa, Robal-mam nadzieję,że z Twoim synkeim będzie wszystko dobrze A jeśli możecie to poradźcie jak zmienić kolor. POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH

Moje schorowane kochane bidulki > trzymajcie się cieplutko ( pijcie duzo gorącej herbatki, grzejcie się ... ) życzę DUŻO zdróweczka !!!!!!!!!!!!!!!! Milunia > 🌻 Kitty > jakby coś , to zawartośc krzaczków zawsze na nas czeka ... Można sie zapomnieć i zaszaleć , zapomniec choć na chwilę o tym , co złe ..... Samantka > i jak kaseta ? Cze Robalq > to wspaniale , że juz jesteście wszyscy razem w domq :) Sinusoido > czemu tak bardzo Ci smutno ?

Liluś > tu też podkarpacie się kłania :):):) A nick zmieniasz na czarny w preferencjach - punkt B .Wpisujesz nick , hasło i zapisujesz coś o sobie , możesz dać stopkę , itd.A później zapamiętujesz hasło i na nim się zawsze logujesz :)

to jeszcze raz ja czyli Liluś, zmieniłam sobie Nicka na Molly, mam nadzieję,że będzie czarny jak nie to jeszcze raz spróbuję. Pozdrowionka pa, pa

Czesc smarkatki i inne malolatki witam tez stare ramole zramolale jestesmy razem i cokolwiek sie zdarzy sie tu wspieramy jest nam jak u mamy buahabugrau witajcie moje pressssiesy...hihi....nowy dzionek, bez pomylek i klopotow...hehe wszystko jeszcze przed nami...ale bedzie gut gut gut gulgulgu...hikhikhik....schlejmy sie tak z radosci ze szefa ni ma coz za godzina nam tu nastanie- to wielkie chlanie.... Witam Molly nasza Molly ❤️ Robal...jak dobrze ze rodzinka w komplecie...🌻 Madus potworze twoje opisy pomagaja mi sie odchudzac..hehe..jestes tak oblesniacko obrzydliwa ze az mi sie niedobrze robi 👄 A gdzie Behemot??? Ingus calusy dla Oliwki Kitty nie badz zla....a jak jestes to rozwal jakis smietnik zaraz przejdzie ;) Leticia misiaku buziakow sto na dobry dzien 👄 Efciusia jak dobrze ze sie w koncu ukazalas...kuruj sie i z daleka od Madusi - hihi to ten potworek zaraza.....i od niej jestes chora ja ci mowie ona rzuca czary.... Taniuszka ....caluski.... dla wszystkich co maja doly....zaaaaaspieeeewaaammmm cuuudnaaaa piessssnnnn mym slowiczym glosem....jak dobrze wstac skoro swit , jutrzenki blask duszkiem piccccccccc...uuualalalal hehehe smacznego

TRUM TRUM TUTRURUTUTURURTM WSTAWAC POBUDKA...JUZ DO PRACY...ONA CIE WZYWA..I PO IMIENIU NAZYWA..ONA CIE KOCHA I NIE DA CI ZDECHNAC Z GLODA....( CO NAJWYZEJ LEKKO SCHUDNAC - TAK DO 15 KG) PO BUD KA ......!!!!! RUMTUMTUM

A dzieńdobry :) A wstałam ! Twoja pobudka zadziałała :) Piękny dzień , piękny dzień , piękny dzień ... tryskam dziś humorkiem , zwłszcza , że słonko takie pikne za oknem :):):):P

a witamy pierwsza obudzona.... a u mnie ponuro i buro... jedyna dobra dzis rzecz ze szef poszedl se precz.. buahahabuaahaha....- diabelsko i wsciekle.....

a witamy pierwsza obudzona.... a u mnie ponuro i buro... jedyna dobra dzis rzecz ze szef poszedl se precz.. buahahabuaahaha....- diabelsko i wsciekle.....

Witaj naszakoffana czarniuitka Molly :) 🌻 I witaj Karaaniu 👄 pracka szponiasta dopada ... ale może nie będzie jej tak dużo - ja mam zajęcia dopiero po południu , ale takie będą wyczerpujące psychicznie , że heejejej :0 ... Nowy dzionek wstaje ... niech się od słonka humorki poprawiają :) 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻

Karaaniu :) rozpoczymany dzionek ramię w ramię ... Niech dzuionek będzie miły i miej na wszystko siły ;) 👄

dokladniusko madrze mowi dac jej wodki Madus polej.....i zapalimy cosik przy okazyji dostojnej

Gość milunia
hello :-)) dzisiaj dopisuje mi humorek i nawet słoneczko zaczyna wychodzić zza chmurek. Mam nadziej, że ten dzień będzie super dla mnie i dla Was moi drodzy towarzysze doli i niedoli :-))

Tak sobie gawarimy o poranku ....:).....ale gdzie reszta dziouch ??

Milunia > czeeeść :) no właśnie - kochane słoneczko !!!!!!!! 👄👄👄 👄👄👄 [ust👄👄👄 👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 👄👄👄 całusy dla wszystkich ;)

Gość milunia
a Ciebie BARANIE (BARANICO) chyba pogryzły pys i to na dodatek wściekłe. Jak chcesz się wyżyć to idż sobie na siłownie albo idz do najbliższego wieżowca i pobiegaj po schodach aż do utraty tchu :-)) mimo wszystko życzę Ci jednak miłego dnia :-))

hmmm.takim oto sposobem dowiedziałam się, że forum schodzi na psy..... no więc: dzień dobry! karaani!!!! narzeczona czy nie ale za tą obleśniarę dostaniesz wnarzeczonowaty ryjek!! i bedziesz sino-zieloną-żółtawo-zastrupiałą piękną panną młoda!!

masz rację! i jeszcze niech sobie zrobi malinke na tyłku i podpali włosy!

Boshe - co to za idiota się wpakował na dołkowo ... 😡 .... Cześć Madusiu > spokojniusio ;) nie bijcie się ... bo jak jednak będziecie ... biedne nasze forum ... hih ;) 👄 buski dla Was na dobry uśmiech !!! :):):):D:D:D :P:P:P

uffff udalo mi sie go wyminac...wlasnie leci za mna z wywieszonym ozorem ten psowaty stwor..... hihi Madus ty moje oblesniackie marzenie....cmok w pyszczka trabko moja 👄 Leticia jak siem bedziemy bic to tylko0 w kisielku i blocie i zaprosimy fuuullll wstretnych szowinistycznych facetow i zarobimy na nich niezla kaske...a co...trza se radzic w zyciu :D:D:D

Karaaniu > pogoń stwora potfffffora ... trzeba mu koijem po kościach ... niech ma za sfffffoje :):):):) Nie bądźcie takie ..... :( nam tez dajcie popatrzeć ;););) ) ;);) :P przecież my Wam bliskie ........:D

A GDZIE KURNA BEHEMOT??? miałysmy isc dzis na piwo, a ta cholera ma fon niedostępny! yyyyh!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) wesoło mi dziś niezmiernie ...

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) wesoło mi dziś niezmiernie ... no gdzie Behemocik ..........................?

maby, moze....ma nas gdzies???? Behemotko jush nawet sie pod ciebie podszywaja na forum..jakas inna przez \"ch.\".....pyta o fluidy w twoim imieniu.....chodz i zrob porzadek...ty stworku.... Madus chodz ze mna na pifffko....spotkamy sie w pol drogi...:) Leticia jestes dzis tak wesolutka i leciutka ze pewnie teraz latasz pode sufitem....:):):) buziaki

Madusia, ty nie ściemniaj. Telefon mam czynny. To my dzisiaj byłyśmy na piwo umówione???? Pierfsze słysze :D Oczywiście jeśli masz chęć to ... nie ma problemu, ale ja najwcześniej o 17 mogę. Przepraszam że mnie z wami nie ma ale będę miała nowe obowiązki i się szkolę. A wczoraj miałam wolne. Buziaczki dla fszystkich. To jak Madusia? Ty serio z tym pifem? :)

serio z tym piwem! dzwonie do ciebie a tu mi, że sieć zajęta! SIEĆ! WIĘC NIE WIEM O CO BIEGA! A TERAZ DUPA Z PIWEM, BO SIĘ ZDEKLAROWAŁAM, ŻE ZOSTANE DŁUZEJ W PRACY!