Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

a ten drugi tydzeń wakacji spędzam własnie z mało lubianym przeze mnie kumplem toma... (kurna ja to na wredotę wychodzę- nikogo nie lubie :D :D :D ) a nie przepadam za nim bo to pies na baby. szybko sie zakochuje, łamie serca i porzuca jeszcze szybciej. po prostu zalicza. i jak gdzies jestesmy razem to on pokazuje tomowi co piekniejsze ,,sztuki,, i pyta o opinie! zrozumiała rzecza jest, że kurna mi sie to nie podoba wcale a wcale jak moj facet z mina znawcy - profesjonalisty przygląda sie golym tyłkom na plazy udajac, że to tylko dla kolegI! yhhhhh ostatnio miałam bardzo powazna rozmowę na ten temat z tomem i teraz na pytanie kolegi czy Tom widział te ,,fragmenty,, Tom grzecznie mowi, że nie zauważył, albo ze to mało interesujace skoro ma sie przy sobie taka ,,sztuke,, (jak ja! :D ) och żeby tresurka była skuteczna w kazdej dziedzinie zycia! :D

inguś ..... utul choreńką olivcię od cioci elffika i wytłumacz tym potwornym zarazkom, ze nie wolno atakować małyk ślicznotek :) a gdzie aktualne zdjątka naszego dołkowego skarbka ???? ehhh miałam skrobnąć cosik do wszystkich ale nagle tak jakoś smuteczki mnie dorwały ...:( i to takie że łezki mi sie kręcą w oczach :( :( jakoś tak wzięła mnie tesknota za przyjaciółką ...... dopiero 3,5 miesiaca jej nie ma ..... gdzie jeszcze do roku :( dziś ostatni dyżur w pracy ...... potem urlop - i to jaki - do 23.08 ....... (to znaczy częśc przesiedze na zwolnieniu lekarskim bo nie mam tak duzo urlopu - a nie chcę siedzieć sama w zamkniętej placowce) a tu 0 planów ..... a mieliśmy takie cuudne plany - góry itd ....ale bez niej nie wypalą :( i wogole nie mam z kim pogadac, z kim pochodzic po sklepach za \"namiotami\" (widzieliscie ciuchy dla ciężąrnych??? toż to namioty - przynajmniej na razie wszystko dla mnie za wieeeelkie a w swoje już sie w sumie nie mieszcze:( ) ehhhhh tak mi jakoś smutno ...... niech mnie ktos przytuli :( na pocieszenie uborę sobie dziś moja \"ciążową (czyli rozmiaru 38 i puszczoną pod stanikiem) sukienkę ... uroczo w niej wygladam ... ale jak długo sie w nia zmieszczę :0 juz teraz ledwo dopinam się w piersiach ..... :(

elffik -przytulam, ściskam, przytulam i proszę nie smuć się :D:D zapewnie wyglądasz śliczniusio wtej sukienusi :D:D a jak będziesz miała większy brzunio to możesz sobie kupić takie spodenki: szerokie na dole i z szerokim miękkim pasem na górze moje 2 kol. chodziły w ciąży w takich spodenkach (jedna miała błękitne druga różowe) i wyglądały tak słodko :D:D -> 👄

milunia :) a gdzie one kupiły te spodnie ??? bo ja szukam właśnie teraz czegoś takiego pośredniego między swoimi zwykłymi cuiuchami a tymi ciażowymi - które pewnie dopiero gdzieś we wrześniu bedą na mnie ..... i nic nie mogę znaleźć :( tylko jakieś dresiska (nie lubie dresów .... poza tym nie ubieram sie raczej na sportowo, to nie bardzo miałabym do nich buty (oprócz jednychadidasów, w których bym sie zapociła latem...) czy cos na górę ......

to było w zeszłym roku ->>> wiem jaki to sklep jest u nas w galerii dominikańskiej ale nie wiem jak się nazywa, jak się wywiem to dam Ci znać, a góra do spodni standard obcisłe bluzeczki (ale nie z tych sztywnych tylko raczej np. mawełna z laykrą) podkreślające brzuszek,a nie żadne tam worzyska :D:D a są jeszcze takie fajne buty (a bynajmniej były w buffalo)ala adidasy ale z odkrytą piętką i takie wygodniusie i ładniusie i później będziesz musiała w takich bucikach pobiegać, żeby się żylaków nie nabawić albo jakiej opuchlizy nóg (bo te butki co masz obecnie będą na ciebie ciasnawe) 👄

łoj elfficzku! 😘 nie martw sie! namioty sa urocze 😘 zawsze mozesz chodzić owinieta w przescieradło...wiesz...tak po grecku. a co! a psiapsióła juz niedługo wróci! napisz jej długi list, że tęsknisz i w ogóle. moja tez wyjechała...a raczej wylaeciała...tyle że wraca w połowie wrzesnie. nie mam z nia kontaktu, jeszcze chyba nie znalazkla dojścia do kompa...siedzi w tych usa-ch i robi mi paczki z cukierków i gum do zucia :D :D :D. nie martwie sie o nia bo babka jest niekiepska i jak nikt na pewno sobie poradzi...ale tesknię....:(

Czesc laseczki i lasunie:):):):) Elffiku juz nie mazgaimy sie...jestes piekna przyszla mama...masz nas...wyzalac sie prosze i potem prezentowac buziulke usmiechnieta:):):):)....czasami dolki napadaja ale wtedy trzeba im stawic czolo:):):)....albo poplakuniac troszku i potem zetrzec lezki i sie usmiechnac:):):..ja juz sle tysiace goracych buziakiow:(:):):) Ma-Dziku..kofany....zalej sie w trupa i trzezwiej dwa tygodnie - klinem niechaj ci bedzie kolejny drinkus...gwarantuje ze na widok....\"nieznosnych\"...wspolwypoczywajacych...mordula ci sie bedzie rozanielala...tak ja i na widok\"ulubonych kocich zwierzatek\"...w twoim lozeczku....pokochasz ich wszystkich....GWARANTUJE:):):):):)...tylko nie czytaj bo ci sie beda literki rozmazywaly i mozesz sobie pawika puscic:):):):):):) Miluniu kochanie buziaki slimaki dla ciebie❤️🌻 Molly - wspanialego wypoczynku LETICIA!!!!!!...do lozka:):):):)❤️ Cleo🌻...buziaki dla Ciebie sloneczko Ingus...ucaluj Oliwke od cioci:):):):)..i dla ciebie tez buzkiaki:):):):) Efciusiu jak to milo cie widziec:):):) Taniuszka❤️ buziaki

karunia! 😘 śśśśśśśśśśśświetny pomysł......ale moja łepetynka by tego nie przezyła.......po prostu bedę sobie dawkowała procenciki tak żeby mieć głupawy usmieszek na ryjku za kazdym razem jak bedzie mi po raz 100 tysieczny opisywała co sobie kupiła i jak świetnie w tym wygląda....yyyyh...o poezji by człowiek pogawędził, historii troche poruszył, pogadałby w nieskończonosc co by było gdyby....pomilczał w zadumie, skoczył do lasu na maly numerek :D ...a tu YYYYYYYYYY!!!!UWAGA!!!!!! 8-latek i jego ORGYYYYYYNALNE dresiki.....cóz jak milo moc sobie załatwic xsanaxik :D

Ma-dusiek...hyhyhyhyhyhyhy......moze ci prozac....zalatwic;););)...mam dojscia;););).....gwarancja pogody ducha gwarantowana...ale na prozacu to jeszcze dobrze funkcjonujesz:):...moze wiec cosik dajacego kopa???:):):):) i sprawiajacego ze bedziesz sie polprzytomnie snula po nadmorskich bulwarach????...hihihihi..chcesz to przyjade i dam malemu....orYginalnego kuksanca;);););)

xanax-ik oczywiscie, moj kochany, mój jedyny, tylko ty mnie tak ululasz, tylko ty mnie tak przytulasz tylko z tobą jest bezpiecznie tylko z toba sny bajeczne tylko ciebie potrzebuje tobie wiernosc dzis slubuje, tylko ty mnie nie zostawisz tylko ty me fochy strawisz, tylko ty mnie uspokojsz tylko ty me nerwy koisz tylko z toba zawsze w parze, w domu, pracy no i w barze, wszędzie ty i tylko ty bo cie kocham my baby!!! tak to była oda do psychotropka :)

karaani 👄 już się za Tobą kochana stęskniłam, że ho,ho..... myślałam, że z Ciebie już jaka plażowiczka się zrobiła :D:D ma-dzik nie martwusiaj sie będzie fajowo zobaczysz -> olej ją i już bo po co masz sobie urlopik marnować :D:D

Madsusiu...cuuuuuuudna oda... Psychotropie moj kochany zniesiesz wszystki dziewne stany stan niemocy i glupoty ty zaradzisz na klopoty tylko z toba chce nasz Ma-Dzik... na wycieczke jechac w sadzik nigdzie wiecej nie dojedzie bo ja przyssie cudne leze Miluniu...kochana ja tez sie za wami stesknilam....ale dobrze ze jestescie:):):):)

karusiek twoja elegia jest jeszcze cudowniejsza....:)...:D milunia 😘

milunia, no właśnie, zaczynam się niepokoic....przeciez na rybki pojechał...moze go jakas tam połkła :D syrena czy cóś :D :D :D

ja też tak właśnie obstawiam na syrenę albo co gorsz jakąś nimfe wodna :D:D:D ->>> oddajcie nam Robala:D:D:D

Madsusiu...cuuuuuuudna oda... Psychotropie moj kochany zniesiesz wszystki dziewne stany stan niemocy i glupoty ty zaradzisz na klopoty tylko z toba chce nasz Ma-Dzik... na wycieczke jechac w sadzik nigdzie wiecej nie dojedzie bo ja przyssie cudne leze Miluniu...kochana ja tez sie za wami stesknilam....ale dobrze ze jestescie:):):):)

karusia...nie martw sie kochanie...skleroza nie boli...:)....:).....:) milunia....a moze o zgrozo.............wiesz...przeciez to ROBAL! moze on te rybeczki na siebie łowił...no wiesz ......poswięcił sie , bo chciał ta złota złapać no i sie nadział na haczykk i zarzucił na głeboka wode....o matko!!!!!! jakieś rybsko połkneło robala!!!! trzeba jakąś ekipe ratunkowa wysłać!!!!...moze biedak gdzieś tam żyje w zołądku potworzastego rybozaura!?

musimy tylko ustalic gdzie jeszcze uchowały sie ostatnie złote rybki i czym predzej udac sie w to niezwykłe miejsce. a potem cóz....pozostaje nam nurkowanie.... albo łódź podwodna jakos sie załatwi.....

to do dzieła ...a może ktoś nam pomoże w potrzebie :D:D ->> ja mam taki wykrywacz złotych rybek to go ze sobą na łódeczkę zabiorę i wyśledzimy te zdradliwe, podstępne rybska :D:D

ło cholera jak sie u mnie rozpadało!!! leje jak z cebra! yyyyh a miałam juz do domku mykac......

Ma-dziku - życzę Ci udanego wyjazdu , mimo wszystko , mimo towarzystwa rodzinki i “zaliczającego” kolegi Toma ... wydaje mi się , ze jednak wszystko zależy od Ciebie , jak emocjonalnie nastawisz się do wyjazdu ... pomyśl - może akurat nie będzie tak źle ...? A może ulgę i odpoczynek przyniesie Ci te parę przeczytanych książek , przecież wiesz , że nie ma tego złego - wydaje mi się , że wrócisz zadowolona , przecież oderwiesz się od pracy i będziesz miała dużo

wolnego , buziaczki dla Ciebie 👄 ! Karaaniu , pięknie piszesz m nadzwyczajnie , zobaczysz jaka wyrośnie z Ciebie poetka , jeszcze będziemy Cię o autografiki prosić ... cóż za elegia ... ja powinnam napisać taką do antybiotyku , gdyż ostatnio bardzo często mi towarzyszy i nie mogę się z nim rozstać :) Efciusiu - jedź z koleżanką , sprawcie sobie fantastyczny wyjazd , odpoczniecie od tego wszystkiego i wrócicie jak \"nowo narodzone \" ...

Ingusiu - ja też kiedyś wiele rzay wysyłałam mailiki do Molly i okazało się , że pod tym mailikiem jest ktoś inny i to na pewno nie jest Molly :0 Elfficzku , na pewno znajdziesz sobie stroik w sam raz , zresztą wszystkie przyszłe mamusie pięknie wygladają w stanie błogosławionym , roztaczają taki cudny blask , przecież patrząc się na brzuszek doskonale wiemy , że dzieje się tam cud , a w środku rośnie mała dziecinka :)