Taki_jeden 0 Napisano Styczeń 23, 2005 no wlasnie jak to jest, czasami zdarza sie kobieta ze prowokuje faceta, ale gdy dojdzie do czego, to ON skorzystal z okazji, ale tak naprawde to ONA wszystko zainicjowala. Jak to jest, tak samo gdy facet jest pijany na maxa, a kobieta go wykorzysta, to kto skorzystal z okazji ?? On, ledwo pamietajac poprzedni dzien, czy ONA ktora to zrobila, mozna by wywnioskowac ze facet nawet jak pijany to wykorzysta ?? wlasnie jak to jest, to mnie ciekawi, bo slychac tylko ze facet wykorzystuje okazje, ale kobieta sie nie sprzeciwia czyli chce tego samego, wiec kto tak naprawde korzysta z okazji, zapraszam do rozmowy na ten temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshhhhhhhhhhh Napisano Styczeń 23, 2005 Dlaczego? Bo zyjemy w sweicie streotypów. A stereotypowa kobieta mnie moze chcieć, moze byc co najwyrzej wykorzystana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taki_jeden 0 Napisano Styczeń 23, 2005 \"...moze byc co najwyrzej wykorzystana.\" no okej, ale jesli nie protestowala ?? to znaczy ze tez jakby wykorzystala sytuacje, nie widze jakos tutaj stereotypowosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshhhh Napisano Styczeń 23, 2005 Jesli nie protestowala to znaczy ze chciała a potem co najwyrzej ma jakieś wąty:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taki_jeden 0 Napisano Styczeń 23, 2005 \"...ma jakieś wąty\" no niby tak, ale jesli pozniej spojzec, to kazdy powie ze on ja wykorzystal, nawet jesli bylo odwrotnie, to mnie ciekawi dlaczego jest zawsze uznawane ze wszystkiemu winny jest facet, a kobieta jest swietoscia. To mnie interesuje, dlaczego wiel kobiet mysli ze to facet wykorzystuje sytuacje, a nie kobieta, moze to dlatego ze facet wydaje sie byc silniejszy ?? i uwazaja ze kobieta nie ma wyjscia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darios Napisano Styczeń 23, 2005 Każda prowokuje a potem mówi że została zgwałcona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darios Napisano Styczeń 23, 2005 Każda prowokuje a potem mówi że została zgwałcona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach