Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirela

co mam zrobic

Polecane posty

Gość mirela

Proszę o podpowiec jak mam doczec do mej 18 letniej córki moje argumenty zbywa fochami i wybuchem agresji. Jedynym autorytetem jes jej chłopak. Co mam robic bo sama jusz nie biem???

Gość mirelo
a czy ty poświęcasz jej woogóle czas? a może trzeba być cierpliwą a ona się po prostu zakochała? a może tzreba dać jej trochę swobody?

Gość czy ja wiem
Mirelo 18 lat !! coz mysle ze w odpowiednim c zasie zabraklo troche wiecej uwagi ale skoro zaszlismy juz tutaj to moze opisz jakas konkretna sytuacja ?? Jezeli nie pomagaja prosby to niestety powinnas to zalatwic inaczej. znasz tego chlopaka??? Dziewczynie sie wydaje pewnie ze ma 18 lat i jest dorosla ale niestety bardzo sie mylipamietam jakim ja wtedy bylam dzieciakiem choc wszyscy uwazali ze zawsze jestem powazniejsza od innych !!

Za mało szczegółów nie wiadomo czy można spytać dziewczyny: \"jeść też Ci da? i dach nad głową?\" 18 lat to tylko dowód osobisty. Ile trwa ten kontakt dziewcyzny z chłopakiem? Jak się przejawia?

Gość nie mogę
czytać wypocin takiej analfabetki. Nawet Ci, którzy bardzo chcą pomóc mireli, nie potrafią - taki ma interfejs. DO podstawówki z nią!