Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielczanie

Kielce - czy jest ktoś z Kielc?

Polecane posty

Gość balladynka32
k-c - zuch kobieta, 3 pary upolowala, pochwal sie jakie. sandałki? butki? klapeczki? uff piatek, odpoczynku początek :) a gdzie nasza Texaneczka? ja wrocilam z roboty i padam na ryjek, wiec sil do dluzszego pisania brak. moze wieczorkiem cos niecos dopisze. pozdrowionka serdeczne balladynka

Gość wieje wiatr
CZESC to fajne miasto ale dzisiaj pada desszcz jutro będzie ładna pogoda około 15 stopni ciepła można wyjść na miasto albo też wyjechać za miasto albo też na SWIĘTY KRZYŻ PRZECIEŻ TO całkiem blisko sami przecież wiecie najlepiej albo też podjechać do tego najlepszego zajazdu od strony poł€dnia

Gość wieje wiatr
KIELCE BUSKO może ktoś mi powie jaka dzisiaj tam pogoda czy na trasie jest okey kto tam jeszcze z kilc niech się też odzywa kidy znów KORONA KIELCE ZAGRA NA NAHJLEPSZYM W EUROPIE STADIONIE CZY TO NIE WISEŁKA TAM ZNÓW POPŁYNIE BĘDZIE NA PEWNO ZE40 DLA NAJLEPSZYCH NIECH PRZYJEDIE REAL MADRIT TO ZOBACZYMY NIE POMOŻE TU KASIAS TEŻ POPŁYNIE NA PEWNO MOŻE TAŻ MANCHESTER ALBO CHELSEA MOŻE BYĆ TEŻ SPARTAK MOSKWA ALBO KAKIJ INNA COLERA PORZĄDZĄ jeszcze kilce ale nie u siebie tylko na wyjeżdzie już niedł€go P5R4ZENIOSĄ NAM STOLICE DO radoMIA ALBO JAKIGOŚ PITREGRODU CHWAŁA POKONANYM KIELCE NA WYNOS POPROSZE 13 DEKAQGRAMÓW SERA BO BĘDZIE ŻLE HEJ KIELCE DO BOJU PAMIĘTAM POD KILCAMI 1945 BYLI TEŻ SOWIECI BYLI INNI

Gość wieje wiatr
BYŁTEŻ INNI INNIII eKIELCE BUSKO może ktoś mi powie jaka dzisiaj tam pogoda czy na trasie jest okey kto tam jeszcze z kilc niech się też odzywa kidy znów KORONA KIELCE ZAGRA NA NAHJLEPSZYM W EUROPIE STADIONIE CZY TO NIE WISEŁKA TAM ZNÓW POPŁYNIE BĘDZIE NA PEWNO ZE40 DLA NAJLEPSZYCH NIECH PRZYJEDIE REAL MADRIT TO ZOBACZYMY NIE POMOŻE TU KASIAS TEŻ POPŁYNIE NA PEWNO MOŻE TAŻ MANCHESTER ALBO CHELSEA MOŻE BYĆ TEŻ SPARTAK MOSKWA ALBO KAKIJ INNA COLERA PORZĄDZĄ jeszcze kilce ale nie u siebie tylko na wyjeżdzie już niedł€go P5R4ZENIOSĄ NAM STOLICE DO radoMIA ALBO JAKIGOŚ PITREGRODU CHWAŁA POKONANYM KIELCE NA WYNOS POPROSZE 13 DEKAQGRAMÓW SERA BO BĘDZIE ŻLE HEJ KIELCE DO BOJU PAMIĘTAM POD KILCAMI 1945 BYLI TEŻ SOWIECI BYLI INNI eksubuds i inne tego typu firmy to farmazony lepiej byłó ntylko w regionie świętokrzyskim za ponurego 1944 a najgorzej to POD MACIEJOWICAMI PRZEGRAŁ nACZENIK ALE NAÓD POLSKI ZAWSZE SIĘ ODRODZI TERAZ TEŻ JEST NADZIEA DLA UBOGICH IPOKRZYWDZONYCHPRZEZ POPRZEDNI SYSTEM POZDOWIENIA DLA JAGIE,,LLY I TOWARZYSZY TYPU SOBOTKA I JESZCZE LUUPEN PROLTARIAT TEŻTU BYŁ PRZECZIEŻ TO WPOBLIŻU SIĘ ZACZĘŁO I MARNIE TO SIĘ SKOŃCZYŁÓTAK SIĘ TEŻ TO KOŁYSE AŻ TO WSZYSKO SIĘ USPOKOI WYDAJE SIĘ ŻĘ NAŚWETE NIGDY NAD KILCAMI NOC POD NAMI PRZEPAŚĆ ZA NAMI TO SAMO WIĆ NIE MA GDZIE SIĘ COFNĄĆ TREAV IŚĆ DOPRZODUDLA POŁĄCZMY CO NAJLEPSZE W TYM NARODZIE IDO BOJUU DO BOJU HEJ LUDZSIE Z KIELC DO BOJUJA MYŚLĘ ŻĘ JEDNAK PRZJDĄ JESCCZE CHIŃCZYCY I TO SIĘ DOPIERO USPOKIO B ĘDZIE czisza sza sza sza ludzie ucałuą jeszcze ludzką stopę to wszystko na dzisiaj wieśniacy do zobaczenia wieje wiatrOHARA

Gość wieje wiatr
BYŁTEŻ INNI INNIII eKIELCE BUSKO może ktoś mi powie jaka dzisiaj tam pogoda czy na trasie jest okey kto tam jeszcze z kilc niech się też odzywa kidy znów KORONA KIELCE ZAGRA NA NAHJLEPSZYM W EUROPIE STADIONIE CZY TO NIE WISEŁKA TAM ZNÓW POPŁYNIE BĘDZIE NA PEWNO ZE40 DLA NAJLEPSZYCH NIECH PRZYJEDIE REAL MADRIT TO ZOBACZYMY NIE POMOŻE TU KASIAS TEŻ POPŁYNIE NA PEWNO MOŻE TAŻ MANCHESTER ALBO CHELSEA MOŻE BYĆ TEŻ SPARTAK MOSKWA ALBO KAKIJ INNA COLERA PORZĄDZĄ jeszcze kilce ale nie u siebie tylko na wyjeżdzie już niedł€go P5R4ZENIOSĄ NAM STOLICE DO radoMIA ALBO JAKIGOŚ PITREGRODU CHWAŁA POKONANYM KIELCE NA WYNOS POPROSZE 13 DEKAQGRAMÓW SERA BO BĘDZIE ŻLE HEJ KIELCE DO BOJU PAMIĘTAM POD KILCAMI 1945 BYLI TEŻ SOWIECI BYLI INNI eksubuds i inne tego typu firmy to farmazony lepiej byłó ntylko w regionie świętokrzyskim za ponurego 1944 a najgorzej to POD MACIEJOWICAMI PRZEGRAŁ nACZENIK ALE NAÓD POLSKI ZAWSZE SIĘ ODRODZI TERAZ TEŻ JEST NADZIEA DLA UBOGICH IPOKRZYWDZONYCHPRZEZ POPRZEDNI SYSTEM POZDOWIENIA DLA JAGIE,,LLY I TOWARZYSZY TYPU SOBOTKA I JESZCZE LUUPEN PROLTARIAT TEŻTU BYŁ PRZECZIEŻ TO WPOBLIŻU SIĘ ZACZĘŁO I MARNIE TO SIĘ SKOŃCZYŁÓTAK SIĘ TEŻ TO KOŁYSE AŻ TO WSZYSKO SIĘ USPOKOI WYDAJE SIĘ ŻĘ NAŚWETE NIGDY NAD KILCAMI NOC POD NAMI PRZEPAŚĆ ZA NAMI TO SAMO WIĆ NIE MA GDZIE SIĘ COFNĄĆ TREAV IŚĆ DOPRZODUDLA POŁĄCZMY CO NAJLEPSZE W TYM NARODZIE IDO BOJUU DO BOJU HEJ LUDZSIE Z KIELC DO BOJUJA MYŚLĘ ŻĘ JEDNAK PRZJDĄ JESCCZE CHIŃCZYCY I TO SIĘ DOPIERO USPOKIO B ĘDZIE czisza sza sza sza ludzie ucałuą jeszcze ludzką stopę to wszystko na dzisiaj wieśniacy do zobaczenia wieje wiatrOHARA BĘDZIE JESZCZE LEPPIEJ BVO ZNÓW PORWACA WIATRN IPOWRACA WITRR POWRACA WIATR

Gość Taka zwyczajna dziewczyna
NIE NAWIDZE KIELC!!!

Gość SOKÓŁ NISKO PONAD WSZYSTKO
:):):):D

Gość Taka zwyczajna dziewczyna
A laski z kielc to same szmaty które dają dupy na prawo i lewo

Gość wieje wiatr
CZESC to fajne miasto ale dzisiaj pada desszcz jutro będzie ładna pogoda około 15 stopni ciepła można wyjść na miasto albo też wyjechać za miasto albo też na SWIĘTY KRZYŻ PRZECIEŻ TO całkiem blisko sami przecież wiecie najlepiej albo też podjechać do tego najlepszego zajazdu od strony poł€dnia

- hej, hej, ale sie ubawiłam powyzszymi wpisami!!- po szampanie, winku, czy wódeczce wpisy? Ja teraz racze sie wieczorkiem Gingersem, tak przy wekendzie nareszcie odpoczynek. :)

Własnie wróciłam z koncertu Kombii, który odbył sie w Hali na Żytniej. Jeszcze muzyke mam w uszach- tytuł mkoncertu Pokolenia. Grzesiu pochwalił sie, że w czerwcu wyjdzie ich nowy krążek z nowymi 11-toma utworami. A więc do Empiku nalezy iść w czerwcu/ -Pozdrowioneczka - 🌼

Witam ! niestety Twojej prośby spelnic nie mogę choć mogę sie z Tobą podzielić wieloma rzeczami ale tym nie z powodu niemania żony. czy pamietacie moze takie cuś sympatyczne jak: Pela i Jego kapela. zalozona przez Jacka Pelę? pozdrówka serdecznosci. ps. co do ptaszka , a duzy - papuzka falista. :D

oczywiscie mam Gapcia swojego ukochanego ale nie jest to moja żona. a piniędze razem skladamy i za tyle ile mamy szalejemy czasem a czasem planujemy - zalezy od humoru i nastroju. jednak strategia rozwoju gospodarczego zajmuje sie ja. bo w koncu kto tu portki nosi? :D

Gość jaga_aga
Witam i pozdrawiam scyzoryki:)))

hej Mietek Wirażka- co ma małego ptaszka; bo papużka falista , to mały ptaszek :)- wiem, bo też miałam . . Ja myslałam, że mówiłeś, iż masz żonke, ale jesli nie. . no cóż \"zaniemanie świateł\" gdzieś w lubelskiem policjanci kiedyś mandaty wystawiali, ale \"zaniemanie żony, to chyba teraz kawalerowie płacą tzw.\"bykowe\" -czyli chyba z 10% podatku od pensji? - hehe, może nie? Nie podaje meila, bo skoro nie masz żonki, tylko ukochanego Gapcia, to chyba nic nowego sie nie dowiem, bo ja tez mam jeszcze na utrzymaniu pieska- Tosię, z która raczej nie planuje budżetu domowego, bo bym jeszcze bardziej \"na psy zeszła\" - hehe :) Janka Peli i jego kapeli nie znam, i nie wiem, czy mam rozpaczać z tego powodu, ale chyba nie, bo sama prowadze kilka kapel. .. Ciepłe pozdrowionka z kielcówka :) -Lorelai

ale Gapcio moj kochany to Kobieta , ktora ze mna jest ku mojemu szczesciu wielkiemu. pozdrawiam cieplo. z ktora dziele wszystko co mam ku szczesciu memu wielkiemu tylko z ta roznica ze jeszcze nie mamy slubu ale wkrotce nadrobimy zleglosc. a wiec to jakby moja juz zaraz za chwilkie żoneczka:D

-hehe, to sie świetnie zrozumieliśmy- a ja myślałam, ze Gapcio- to tylko mozna tak nazywać pieska. . :) No to życze powodzenia! Mam nadzieje, że Twoja narzeczona nie nazywa Cie zdrobniale np. \"Filutek-fi...ek\", - bo pomyslałabym, żeś kocur; albo tak zdrobniale\"robaczku\", \" pchełko\", \"zwierzaczku\"; no może znalazłyby się osoby, którym by takie pseudonimy odpowiadały.. .?? Każda \"zmora\" znajdzie swego amatora\" albo jeszcze inaczej \"przyjdzie Kryska na Matyska\". Życzę więc powodzenia, szczęścia i nie ociągaj się z tym ślubem , bo może Ci dziewczyna zwiać! Ja takdobrych parę razy\" dawałam nogę\" - hehe, choć wcale nie myślałam jakto niektóre \"króliczki\" że w tym cały jest \"ambaras\" aby nie złapać \"króliczka\" ale gonić go. . . lub jeszcze idąc dalej w tym \"zwierzęcym temacie\" myśla niektóre kury uciekając przed kogutem\" czy nie za szybko uciekam\" ?

Gość balladynka32
a h o j kielczanie :) cosik mi sie zdaje, ze Lorelai wczoraj w dobrym humorku byla - Gapcia z pieskiem pomyliła. alez dzis w Kielczatkach naszych pieknie, sloneczko, ehh, tylko na spacerku sie byczyc.

Gość empik
wpadam na .... HELLO .... przesylam wiecej promieni slonecznych dla Was. //////////////////////////////////////////////////

Witaj nasza miła Empik! ; U nas też piekna pogoda- słońce świeci, temperatura w cieniu teraz, to 11 st.C Rześkiwiaterek, pogoda sprzyjająca spacerom. Szkoda jednym słowem siedziec w 4 ścianach Ide więc w rejs. papatki i miłego tygodnia życzę - -Lorelai-

Życze wszystkim wspaniałego wekendu, tylko żeby wam\"palma\" nie odbiła !- hehe .

Gość empik
:D :D :D :D :D :D a jak ta palma odbije to tez dobra zabawa :D :D :D Milego dnia kielczanki 🌻🌻🌻

cześć Empik, tak, jasne jak \"palma odbije\" od czasu do czasu, to jest ok. . .:) Życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego z okazji Świat Wielkanocnych w gronie najbliższych (chyba masz tam niedaleko swoją siostrę?) smacznej Święconki, mokrego Dyngusa i fajnego nastroju. -papa -

witam Piekne i milutkie Dziewczynki. tytulujac moja ukochaną narzeczoną [ nie od narzecza w ktorym mowi] :D podnosze swoje poczucie opiekunczosci i panowania meskiego nad moja Niewiastą:D . a fakt , ze moja ukochana Dziewczynka jest gapcio bo jest jeszcze tak cudownie w wielu rzeczach nieporadna ze az wzrusza. bardzo ja Kocham - ślub we wrzesniu. dobrze ze to trwalo bo przynajmniej napatrzyly sie \" galy\" Gapcia co braly. :D. serdeczne pozdrowka dla Kielczanek.

Miło, że wpadłeś!-Mietek :) -To dobrze,iż wyjasniło się, że Gapcio, to Twoja narzeczona :) -to powiadasz, że Twoja Gapcia, to mówi w jakims egzotycznym narzeczu?- to pochwal sie jakim? Ja też potrafię czasem w \"narzeczu kuchennym\" coś od czasu do czasu powiedzieć, gdy mi sie coś nie uda. . . Gratulacje z okazji przyszłego ślubu we wrześniu , czas oczekiwania minie, jak z \"bicza trzasnął\" Życze Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych Tobie i Gapci. -Lorelai-

Gość empik
LOREALI 🌻 BALLADYNKA 🌻 i wszyscy pozostali Rodacy ZYCZE WSPANIALYCH I SPOKOJNYCH SWIAT. Lorelai, tak moja rodzina jest ok. 10 min. autem ode mnie, wiec razem spedzimy Swieta. SMACZNEGO JAJKA !

Własnie małżonek podesłał mi teścik http://lavira.pl/lustracja jestem ciekawa, jak Wam poszło, bo mnie wyszło, żem agentka . . - i nie ma sie co śmiać Alez to były czasy- kurcze mój małonek mimo, ze nie nalezy do tych objętych lustracja, bo za młody, to widnieje na liscie Wildsteina az 3 razy!!! Chyba w przedszkolu donosił na kolegów, że podszczypywali koledzy koleżanki w d. . . :D Póki co Święta, wiec zrobiłam sobie przerwe pomiedzy wypiekami, właśnie skończyłam ciasto Tiramisu i 2-gie piernik dogorywa w piekarniku., jutro moze jakis makowiec .. śledziki po japońsku wyszły wyśmienicie a i bigos tez musze sie pochwalic- 1 -sza klasa! To narazie- papatki- miłych i smakowitych Swiąt zyczę :0 [ 🌼 🌼 🌼

Gość empik
Usmialam sie do lez, przez ten ... test lustracyjny :D:D:D Jestem agentka 100%, i to podwojna przez tego ........... Bolka i Lolka :D:D:D Lorelai dzieki za moje wesole rozpoczecie dnia. Mam nadzieje, ze wszyscy bawicie sie dobrze. Swietujecie na 102. Milego dnia i smacznego jajka.