Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bóle

mam bóle w dni plodne i zawsze wiem

Polecane posty

Gość mam bóle

kiedy mogę zajść w ciążę , czy któraś z was ma to samo?

no ja tak mam . W ogole okres mam baaaardzo regularnie, nawet mogę sie skusić do napisania ze co do godziny. Nigdy nie było niczego co zachwiało mi moją gospodarką hormonalna . Bole jajnikow- a szczegolnie prawego- mam zawsze na poczatku 11 dnia cyklu i trwa przez około 72 goodzin. Ginekolog zbadał mnie dokładnie, wypytał i pogratulował, ze mam swietną metodę naturalną antykoncepcyjną. I wierzcie mi, ze nigdy nie brałam jeszcze jak dotąc zadnych tabletek anty .Trzymam sie tego i nigdy mnie\" moja \"metoda nie zawiodła.

no ja tak mam . W ogole okres mam baaaardzo regularnie, nawet mogę sie skusić do napisania ze co do godziny. Nigdy nie było niczego co zachwiało mi moją gospodarką hormonalna . Bole jajnikow- a szczegolnie prawego- mam zawsze na poczatku 11 dnia cyklu i trwa przez około 72 goodzin. Ginekolog zbadał mnie dokładnie, wypytał i pogratulował, ze mam swietną metodę naturalną antykoncepcyjną. I wierzcie mi, ze nigdy nie brałam jeszcze jak dotąc zadnych tabletek anty .Trzymam sie tego i nigdy mnie\" moja \"metoda nie zawiodła.

Gość elizabeth
ja także nigdynie zażywalam tabletek Anty i jestem zadowolona dzieci mam chciane a okresy rególarne jak w zegarku

cześć, ja chciaąłbym mieć dzieci, PRL mi się unormowala, nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, miesiączki mam bardzo regularne i takie miałam zawsze, to co jest nie tak od 7 miesięcy się staramy, ale od 3 miesiecy leczyłam prolaktynę. teraz jestem w 22 dniu cyklu, od 12 do 16 dnia cyklu bolały mnie bardzo jajniki, teraz tylko nieraz coś tam zakłuje lub poboli trochę brzuszek, piersi bolą jak na miesiączkę. Czekam na @ ale nie chciałabym się jej doczekać, moja temp. od 7 dni jest na poziomie 37,3 oC. może coś z tego będzie modlę się o to ;-), pozdrawiam serdecznie