Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia20

czy to ciąża.??

Polecane posty

Gość julia20

hej dziewczyny mam problem prosze pomózcie mi.. otóż kochałam sie z moim chlopakiem prawie codzinnie bez zadnego zabezspieczenia.cały czas wpuszczał mi sie do srodka.chcielismy iść na całość i to zrobilismy.:.zrobiłam juz 3 testy ciążowe i wyszły negatywne ze nie jestem.nie mam żadnych wymiotów zadnych objawów tylko ze strasznie duzo jem i pale.okres mam reguralnie co 28 dni.a teraz mi sie spoznia juz 2 dni..i nie wiem co mam dalej zrobic..??tylko ostatnio mi z pochwy cos białego wyleciało..POMÓZCIE MI PROSZE CO POWINNAM ZROBIC..?? POZDRAWIAM...a chciałabym byc w ciazy..:):):)

Gość najpierw
lekcewazysz sobie i kochacie sie bez zabezpieczenia a potem paniekujesz, czy to ciaza a daruj sobie!!

Gość darkness
ej ty przedemną możebyś się nie wypowiadała skoro do razu tak ostro jedziesz? powiem ci że do niedawna myślałam dokładnie tak jak ty dopóki nie przeżyłam czegoś podobnego... wiem jakie to zdenerwowanie, lęk przed ciążą i wogóle.. julia nie wiele mogę Ci pomóc, poczytaj sobie topiki z forum o antykoncepcji tam jest tego mnóstwo, napewnno coś poradzisz. a ja trzymam za Ciebie kciuki... :) pozdrawiam

Gość darkness
heheh widze że Ty chcesz być w ciąży coś źle wywnioskowałam ale spoko poczytaj sobie tam to się dowiesz :D

Im bardziej będziesz chciała ciąży może okazać sie odwrotnie, ja z mężem od 7 miesiecy sie staramy, przez pierwsze 4 miesiace współżyliśmy też codziennie i nic, okazuje sie że wcale to nie pomaga, bo im więcej spermy w środku tym bardziej plemnikom trudniej sie przedostać, proponuję idź może zrobić badania hormonalne, bo ja zawsze myślałam że jestem zdrowa, a po tym 4 miesiacach starania, poszłam zrobić badania hormonalne i wyszło że mam za wysoką prolaktynę i ciężko mi z tym zajść w ciażę, teraz po lekach jest już w normie moja prolaktyna, ale w ciąży nadal nie jestem. Podobno nie można o tym zbyt czesto myśleć bo działa to przeciwnie, pozdrawiam gorąco :-)

Gość Sebulba27
Proponuje isć do ginekologa a nie klikac na necie. Strata czasu, nikt tu nie odpowie Ci na to pytanie.:-)