Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Biedna.

Kt贸re miasto jest najohydniejsze?

Polecane posty

Go艣膰 jaaaaaaaaaaa
S艂upsk Wa艂brzych Koszalin

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UK SUBS
Bytom - no niestety fakt. Brzydkie miasto. I jeszcze W艂oc艂awek - zupe艂nie bez jaj. Nijakie i szare.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakute 艂by
Od Bytomia to si臋 odpier....Warszawa jest ochydna, Wroc艂aw, Kielce, Pona艅 i Toru艅 Jedynie s膮 dwa piekne mista: ZAKOPANE I KRAK脫W

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂ogard
bia艂ogard

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chrzanow to syf
chrzanow to syf i zascianek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e tam.........
.....co wy tam wiecie...najohydniejszy jest caly gorny slask....brud sprod,bezustanna w dzien i w nocy wisi nad nami "drugi ozon" tylko czarny.fujjjj......zastanawiam sie jak my tu jeszcze zyjemy!!!! Co z tego ze mamy knajpe na knajpce,kino na kine.....w kazdym mie艣cie conajmiej 5 hiper贸w typu gant,tessco czy auchan(zakupy jest gdzie robic).................generalnie jest gdzie wyjsc i sie rozerwac,ale co z tego jak to jedna wielka czarna DZIURA. pozdrowienia z gesto zapylonego g.slaska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turysta
Camden, New Jersey - ja pierdziele co za syf, to co wymieniacie to wszystko pikus w porownaniu do tej dziury...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diabl膮tko
Hmmm, a ja uwa偶am , 偶e w ka偶dym mie艣cie mo偶na znale藕膰 zar贸wno co艣 ohydnego jak i pi臋knego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Divi-ne
ludzie - nie macie dystansu mieszkam w ma艂ym mie艣cie na po艂udniowym zachodzie Polski i uwa偶a艂am 偶e to n臋dzne zadupie, brzydkie i w og贸le.. Przyjechali krewni z bardzo daleka i poj臋kiwali z zachwytu - m贸wili 偶e miasto wygl膮da jak bombonierka ten ratusz...te kamieniczki.. i klepali zdj臋cia a ja dopiero wtedy zauwa偶y艂am jak tu 艂adnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alka_
Mieszkam ca艂e 偶ycie w Bytomiu i niestety nie da si臋 ukry膰,偶e to rzeczywi艣cie nieciekawe miasto.Brudno,szaro,co metr psie kupy.Kamienice-obraz n臋dzy i rozpaczy.Mo偶na by jeszcze wypisywa膰 wiele.A偶 偶al co si臋 sta艂o z tak przecie偶 kiedy艣 pi臋knym miastem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bkoi
BYDGOSZCZ Fuj, najohydniejsze miasto pod sloncem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie bydgoszcz to syf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeee
nie zgadzam sie co do S艂upska; mieszka艂am tam 5 lat i uwazam, ze jest naprawde piekne; zw艂膮szcza, ze teazm mam zaj************ por贸wnanie, mieszkaj膮c 2 lata w Sosnowcu!!! miasta GOP-u to jest dopiero syf!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myjka
nie zgadzdzam sie co do bydgoszczy to nie dno ani syf to zasmarkane brudne czarne od sadzy getto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z miasta 艁odzi
Choler-nick---->powiem kr贸tko odp......l si臋 od 艁odzi, sam jeste艣 antysemita, a mo偶e mi powiesz 偶e w innych miastach nie wypisuj膮 na murach tych bzdur, pohamuj si臋 w tym generalizowaniu chlopie, bo to obra偶a innych ludzi nie anty-semit贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 info
Je偶eli chcecie zobaczy膰 pe艂ne uroku miasteczko - proponuj臋 Borne Sulinowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 STARACHOWICE
W brzydszym polskim mie艣cie jak Starachowice to jeszcze nie by艂am!! Na szcz臋艣cie nie grozi mi zamieszkanie tam Og贸lnie wi臋kszo艣膰 polskich miast nie grzeszy urod膮, ale ka偶de ma w sobie chocia偶 jedn膮 艂adn膮 uliczk臋 prawie ka偶de - Starachowice s膮 wyj膮tkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciek maciek
艁贸d藕 jest piekna!!! Mo偶e rzeczywi艣cie zaniedabna, ale pi臋kna. W ka偶dym razie mnie si臋 podoba. I co fakt to fakt strasznie tam du偶o antysemcikch napis贸w, o dziwo w warszawie tylu nie wida膰. A najbrzydsze miasto to zdecydowanie Bytom. Niestety zmuszony jestem tu tez zaliczy膰 Katowice, pomimo 艂adnej starej zabudowy - to jak wygl膮daj膮 okolice Spodka wo艂a o pomst臋 do nieba. A my艣l艂em 偶e gorzej ni偶 pod Pa艂acem Kultury by膰 nie mo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANTYLOPA GNU
fakt bydgoszcz jest kilerska, okradli mnie tam i miasto brzydkie i niemile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANTYLOPA GNU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANTYLOPA GNU

Udost臋pnij ten post

M贸wi臋 wam je藕d藕cie do 艁azisk, zanim tam wiedziecie, to ju偶 od paru kilometr贸w b臋dziecie czuli smr贸d. i ci ludzie, normalnie za艣cianek. Tam to chyba internetu nie maj膮 do dzi艣, no mo偶e radni. I pr臋dko go tam nie b臋dzie, bo wielu w og贸le si臋 nim nie interesuje. Jak ja tam wytrzyma艂am kilka lat sama nie wiem.:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bytom ...
najgorsze miatso jakie mi sie zdazylo widziec niestety wszystko szare i jednolite a feeee!!! za to Zakopane ......... miod:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂opczyca
Katowice - br贸d, smr贸d i ba艂agan architektoniczny. Wielkie, rozwleczone miasto bez 艂adu i sk艂adu. Warszawa - to samo co wy偶ej ale do pot臋gi entej i ta "star贸wka"... Bytom - zgadzam si臋 - szkoda gada膰.. 艁贸d藕 bardzo mi si臋 podoba, pi臋kne kamienice i stare fabryki, super zabudowa. Podoba mi si臋 Krak贸w, Pozna艅, Toru艅, Kazimierz, Zakopane, Szczecin, Koszalin, Miko艂ajki, - du偶o tego jest. Miasta bez wyrazu - Elbl膮g, Malbork, Kwidzyn, W艂oc艂awek, Szczytno, Nidzica, Wa艂brzych, 艢widnica, Tarn贸w, Gorz贸w Wlk., Olsztyn, Pi艂a... Ale wg mnie najbardziej dennym miastem w Polsce ( du偶o je偶dz臋 po kraju autem}, to Nowy Dw贸r Gda艅ski - rekordzista pod wzgl臋dem bezrobocia! Jestem z pi臋knego Gda艅ska, Gdynia i Sopot te偶 s膮 super. Tr贸jmiasta tworzy ca艂o艣膰, ale architektonicznie s膮 to trzy odr臋bne miasta. W ka偶dym jest co艣 czaruj膮co innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nihlatlab
Legnica nie jest o tyle brzydka co obesrana, 艣rednio co 0,5 metra mo偶na wdepn膮膰 w psie g贸wno, nawet 10m od parku. Ludzie maja nasrane w g艂owach z tymi psami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten Bytom to sie zgadzam
Gliwice tez wydaja mi sie takie stare, brudne i paskudne, kiedys myslalam ze Chorzow tez taki jest ale okazalo sie ze tylko fragmenty- generalnie ten Chorzo to jest ladny. Jestem ze Slaska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katowiczannka
Katowice--kocham moje miasto!!!a co do krakusow to zgadzam sie --beznadziejne towarzystwo!!!nie umieja zachowac sie na drodze i w ogole troche chyba dupcie za wysoko uniesione;)

Udost臋pnij ten post