Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna.

Które miasto jest najohydniejsze?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaa
Słupsk Wałbrzych Koszalin

Gość jaaaaaaaaaaa

Gość UK SUBS
Bytom - no niestety fakt. Brzydkie miasto. I jeszcze Włocławek - zupełnie bez jaj. Nijakie i szare.

Gość jaaaaaaaaaaa

Gość zakute łby
Od Bytomia to się odpier....Warszawa jest ochydna, Wrocław, Kielce, Ponań i Toruń Jedynie są dwa piekne mista: ZAKOPANE I KRAKÓW

Gość białogard
białogard

Gość chrzanow to syf
chrzanow to syf i zascianek

Gość e tam.........
.....co wy tam wiecie...najohydniejszy jest caly gorny slask....brud sprod,bezustanna w dzien i w nocy wisi nad nami "drugi ozon" tylko czarny.fujjjj......zastanawiam sie jak my tu jeszcze zyjemy!!!! Co z tego ze mamy knajpe na knajpce,kino na kine.....w kazdym mieście conajmiej 5 hiperów typu gant,tessco czy auchan(zakupy jest gdzie robic).................generalnie jest gdzie wyjsc i sie rozerwac,ale co z tego jak to jedna wielka czarna DZIURA. pozdrowienia z gesto zapylonego g.slaska

Gość turysta
Camden, New Jersey - ja pierdziele co za syf, to co wymieniacie to wszystko pikus w porownaniu do tej dziury...

Gość Diablątko
Hmmm, a ja uważam , że w każdym mieście można znaleźć zarówno coś ohydnego jak i pięknego...

Gość Divi-ne
ludzie - nie macie dystansu mieszkam w małym mieście na południowym zachodzie Polski i uważałam że to nędzne zadupie, brzydkie i w ogóle.. Przyjechali krewni z bardzo daleka i pojękiwali z zachwytu - mówili że miasto wygląda jak bombonierka ten ratusz...te kamieniczki.. i klepali zdjęcia a ja dopiero wtedy zauważyłam jak tu ładnie...

Gość alka_
Mieszkam całe życie w Bytomiu i niestety nie da się ukryć,że to rzeczywiście nieciekawe miasto.Brudno,szaro,co metr psie kupy.Kamienice-obraz nędzy i rozpaczy.Można by jeszcze wypisywać wiele.Aż żal co się stało z tak przecież kiedyś pięknym miastem:(

Gość bkoi
BYDGOSZCZ Fuj, najohydniejsze miasto pod sloncem

Gość ludzie bydgoszcz to syf

Gość eeeeeee
nie zgadzam sie co do Słupska; mieszkałam tam 5 lat i uwazam, ze jest naprawde piekne; zwłąszcza, ze teazm mam zaj************ porównanie, mieszkając 2 lata w Sosnowcu!!! miasta GOP-u to jest dopiero syf!!

Gość myjka
nie zgadzdzam sie co do bydgoszczy to nie dno ani syf to zasmarkane brudne czarne od sadzy getto

Gość Z miasta Łodzi
Choler-nick---->powiem krótko odp......l się od Łodzi, sam jesteś antysemita, a może mi powiesz że w innych miastach nie wypisują na murach tych bzdur, pohamuj się w tym generalizowaniu chlopie, bo to obraża innych ludzi nie anty-semitów

Gość info
Jeżeli chcecie zobaczyć pełne uroku miasteczko - proponuję Borne Sulinowo.

Gość STARACHOWICE
W brzydszym polskim mieście jak Starachowice to jeszcze nie byłam!! Na szczęście nie grozi mi zamieszkanie tam Ogólnie większość polskich miast nie grzeszy urodą, ale każde ma w sobie chociaż jedną ładną uliczkę prawie każde - Starachowice są wyjątkiem

Gość maciek maciek
Łódź jest piekna!!! Może rzeczywiście zaniedabna, ale piękna. W każdym razie mnie się podoba. I co fakt to fakt strasznie tam dużo antysemcikch napisów, o dziwo w warszawie tylu nie widać. A najbrzydsze miasto to zdecydowanie Bytom. Niestety zmuszony jestem tu tez zaliczyć Katowice, pomimo ładnej starej zabudowy - to jak wyglądają okolice Spodka woła o pomstę do nieba. A myślłem że gorzej niż pod Pałacem Kultury być nie może.

Gość ANTYLOPA GNU
fakt bydgoszcz jest kilerska, okradli mnie tam i miasto brzydkie i niemile

Gość ANTYLOPA GNU

Gość ANTYLOPA GNU

Mówię wam jeźdźcie do Łazisk, zanim tam wiedziecie, to już od paru kilometrów będziecie czuli smród. i ci ludzie, normalnie zaścianek. Tam to chyba internetu nie mają do dziś, no może radni. I prędko go tam nie będzie, bo wielu w ogóle się nim nie interesuje. Jak ja tam wytrzymałam kilka lat sama nie wiem.:(

Gość Bytom ...
najgorsze miatso jakie mi sie zdazylo widziec niestety wszystko szare i jednolite a feeee!!! za to Zakopane ......... miod:)

Gość warszawa

Gość chłopczyca
Katowice - bród, smród i bałagan architektoniczny. Wielkie, rozwleczone miasto bez ładu i składu. Warszawa - to samo co wyżej ale do potęgi entej i ta "starówka"... Bytom - zgadzam się - szkoda gadać.. Łódź bardzo mi się podoba, piękne kamienice i stare fabryki, super zabudowa. Podoba mi się Kraków, Poznań, Toruń, Kazimierz, Zakopane, Szczecin, Koszalin, Mikołajki, - dużo tego jest. Miasta bez wyrazu - Elbląg, Malbork, Kwidzyn, Włocławek, Szczytno, Nidzica, Wałbrzych, Świdnica, Tarnów, Gorzów Wlk., Olsztyn, Piła... Ale wg mnie najbardziej dennym miastem w Polsce ( dużo jeżdzę po kraju autem}, to Nowy Dwór Gdański - rekordzista pod względem bezrobocia! Jestem z pięknego Gdańska, Gdynia i Sopot też są super. Trójmiasta tworzy całość, ale architektonicznie są to trzy odrębne miasta. W każdym jest coś czarująco innego.

Gość Nihlatlab
Legnica nie jest o tyle brzydka co obesrana, średnio co 0,5 metra można wdepnąć w psie gówno, nawet 10m od parku. Ludzie maja nasrane w głowach z tymi psami...

Gość ten Bytom to sie zgadzam
Gliwice tez wydaja mi sie takie stare, brudne i paskudne, kiedys myslalam ze Chorzow tez taki jest ale okazalo sie ze tylko fragmenty- generalnie ten Chorzo to jest ladny. Jestem ze Slaska.

Gość katowiczannka
Katowice--kocham moje miasto!!!a co do krakusow to zgadzam sie --beznadziejne towarzystwo!!!nie umieja zachowac sie na drodze i w ogole troche chyba dupcie za wysoko uniesione;)