Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita..

czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość julita..

hej dziewczyny mam problem prosze pomózcie mi.. otóż kochałam sie z moim chlopakiem prawie codzinnie bez zadnego zabezspieczenia.cały czas wpuszczał mi sie do srodka.chcielismy iść na całość i to zrobilismy.:.zrobiłam juz 3 testy ciążowe i wyszły negatywne ze nie jestem.nie mam żadnych wymiotów zadnych objawów tylko ze strasznie duzo jem i pale.okres mam reguralnie co 28 dni.a teraz mi sie spoznia juz 2 dni..i nie wiem co mam dalej zrobic..??tylko ostatnio mi z pochwy cos białego wyleciało..POMÓZCIE MI PROSZE CO POWINNAM ZROBIC..?? POZDRAWIAM...a chciałabym byc w ciazy..

kurde, zaczynasz mnie już mocno drażnić!!!! 09.02 boję się, że jestem w ciąży (załamana20...) 10.02 boje sie ze jestem w ciazy (załamana20) - dwa te same topiki 10.02 czy moge byc w ciązy (zrozpaczona) 10.02 czy to ciąża (julia20) no i dziś, 12.02 czy mogę byc w ciąży Ile masz zamiar jeszcze założyć tematów? Czy możesz być w ciąży???? Tak! Możesz być w ciąży, tylko daj już nam wszystkim święty spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!