Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I dont know

Ciąża a stosunek przerywany

Polecane posty

Gość I dont know

Czy są na tym forum osoby, które wpadły podczas seksu bez zabezpieczenia (partner nie kończył w środku lecz np. na brzuszku itp.)??? Odpowiedzcie proszę jeśli ktoś ma w tym temacie jakieś doświadczenie, bo odstawiłam tabletki a gumki są strasznie niewygodne więc ostatnio kilka razy kochaliśmy się bez zabezpieczenia ale bez kończenia w środku. Z góry dzięki za wszystkie wpisy (oczywiście te sensowne i na temat) :)

Gość wiesz...
nie mam takowych doświadczeń, ale powszechnie wiadomo, że nie musi dojść do wytrysku w środku, zeby zajść w ciążę... facet jeszcze przed wytryskiem, w stanie silnego podniecenia, wydziela małe kropelki płynu, które zawierają plemniki...ja nie ryzykowąłabym...

Gość a to mlotek
takich sa setki, przerywaniec to nie zabezpieczenie, to ruletka prawie zawsze z przegrana, i chyba mi nie zal matolkow

Gość sex przerywany
ja od 1,5 roku tak współżyje z chłopakiem i nieraz we mnie już kończył i nic.... jakoś w ciąze zajść nie mogę.... zgadzam się z Tobą, że prezerwatywy są nie wygodne....

Ja właśnie z takiego stosunku mam dzidzie!!! Więc lepiej zrezygnuj z tej metody !!!

Gość cat_confuser
No ja po 5 latach takich stosunków w końcu swoją dziewczynę zaciążyłem. Nie żebym się chwalił, bo to wpadka, ale tak jest. A to że 5 lat mi się udawało to albo szczęście, albo jestem mało płodny, bo zdaję sobie sprawę z tego żę to najmniej chyba skuteczna "metoda". A gumek też nie lubię, tak jak większość:) A tak ogólnie to zwracam się z prośbą o psychiczne wsparcie - dla mnie i dla niej - gdyby ktoś kto to przeżywa właśnie teraz, albo niedawno lub kiedyś przeżył (mówię o niezabardzochcianej ciąży) to proszę pisać, bo trochę nam z tym ciężko kta@poczta.onet.pl

Gość dziecko drogie...
to, że to najmniej pewna metoda antykoncepcji wiedzą juz nawet dzieci w podstawówce. Nie zadawaj głupich pytań.

Gość Prezerwatywy.....
niewygodne? Dla kogo? Bo chyba nie dla kobiety. Sorry, ale ja mojemu powiedziałm - albo "w gumce" albo wcale. No i jakoś nie narzeka na niewygodę.

Gość NAJMNIEJSKUTECZNA METODA

CO?????? Odstawiłaś pigułki i stosujesz jako \"metode zabezpieczenia\" stounek przerywany?? Jak nic jestes w ciązy! Dziewczyno przecież zaraz po odstawieniu tabletek najłatwiej zajść w ciąże. Moj gin powiedzieł, ze na początku to najlepiej unikać zbliżen, bo cholorenie łatwo zajść w ciąze. Powodzenia