Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaa

przesowanie okresu przy tabletkach

Polecane posty

Gość pytajacaaa

hej dziewczyny. czy przesowalyscie kiedys sobie okres (tzn nie robilyscie 7-dniowej pzerwy po opakowaniu i od razu bralyscie nowe, zeby nie dosac w tym czasie okresu). wiem ze takie cos jest moliwe, ale nigdzie sie nie moge doczytac na jakiej to dokladnie zasadzie dziala, i czy sa pozniej jakies niefajne nastepstwa. z gory wielkie dzieki za odpowiedz :) serdecznie pozdrawiam

Gość pytajacaaa
oj, renika - dzikuje ci strasznie :) ale mi chodzilo o wlasnie brak jakiejkowleik przerwy 7-dniowej, a tam dziewczyny wypowiadaja sie wlasnie na temat kiedy i na jak dlugo arto te przerwy zrobic....:) pozdrawiam i dzieki za fatyge

Gość ewulka
hej Ja tak zrobilam tzn wzielam 2 opakowania bez zadnej przerwy bo milam obrone pr mgr i wlasnie mialo mi wypasc na te dni a pozniej normalnie zrobilam 7 dniowa przerwe.

Gość vest
Ja przesuwalam juz kilka razy, procedura jest taka, ze nie robisz przerwy, zaczynasz nowe opakowanie i przestajesz brac w takim momencie, zeby okres wypadl w pozadanym czasie. Ja tak przesuwalam o dzien, o dwa, o tydzien. Nie trzeba wcale brac opakowania do konca! Nastepne opakowanie zaczynasz, oczywiscie, po 7-dniowej przerwie. :)