Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katala

bolace piersi a tablety

Polecane posty

Dziewczyny biorę Mercilon od 2 lat, a dopiero teraz zaczęły mnie boleć piersi. Są powiększone jak przed @. CZy to normalne? POdobno bolące piersi jako skutek uboczny tabletek są tylko na początku brania nowych tabletek? A może to ze stresu? MIałyście podobnie?

Oj przerabiałam przerabiałam .... powiedz o tym swojej gin i niech ci przepisze nowe. Od czerwca w Polsce bedą Ysmin- one są głównie od tej przypadłości Ja używam Yasmin juz od 3 opakowań i jakby reką odjął :D

Aha, czyli po pewnym czasie też się może coś takiego włączyć? Dzieki wielkie....

Pigułki biorę już rawie 7 lat. Przez pierwsze 4 lata Cilest- wszystko było OK, ale ze względu na przeprowadzkę do innego kraju zmieniłam na Microgynon. Piersi zaczęły mnie boleć stopniowo, na początku nie zwracałam na to uwagi, pod koniec już wogóle nie mogłam spać na brzuchu...więc poprosiłam o zmiane. Piersi bolą bo pod wpływem etidinoestradiolu rozwijaja ci sie gruczoly mlekowe- dlatego piersi sie powiększają i sątakie twardawe. Pogadaj z twoja gin, niech ci przepisze cos innego ps. a co uzywasz teraz?

Teraz używam Mercilon, wcześniej Microgynon, w sumie jakies 5 lat z tabletkami. Odczekam jeszcze jedno opakowanie moze mi przejdzie bo czytalam ze to moze byc rowniez od stresu....jakas tam prolaktyna sie wydziela czy cos, a ja w tym cyklu na maksa jestem zestresowana....

Gość venus-87
Witajcie:) jak bardzo urosły wam piersi po Mercilonie? ile cm? Bardzo prosze o odp. z gory dzieki:D

Gość dziubek84
Mnie tez bolały piersi po 2 latach zarzywania tabletek Stediril 30 ale zmieniłam na inne tabletki i problem się skończył ale cycuszki zmalały i to sporo, nie są takie nabrzmiałe.