Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza 18

BOJE SIE BO NIE WIEM CZY JESTEM W CIAZY!! POMOCY !!

Polecane posty

Mam juz 18 lat i od niedawna zaczelam kochac sie z chlopakiem jakies 2 miesciace temu .Zawsze robilismy to z zabezpieczeniem nawet on zawsze mial na sobie 2 prezerwatywy .Juz mamy parenascie razy za soba .I teraz mam problem 13 stycznia dostalam ciote niom i teraz jest juz 14 a ja sie boje bo mialam dostac 10 . Juz 4 dzien ciota sie spozna powoli lapie schize i bardzo sie boje !!!!Nie biore zadnycha tabletek antykoncepcyjnych .Boje sie dzisiaj kupilam test cizowy i juro rano zamierzam go wykonac .Nie wiem czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze ale jak ?? zawsze bylo zabezpieczenie i mial nalozone 2 prezerwatywy i nigdy nie pekly. POMOCY czy to mozliwe ?? JAk mozecie to odpiszcie mi dziewczyny bo mam tak schize ze niewiem co mam ze soba zrobic . :(

Jesteś strasznie niepoważna, wypowiadasz się jak gówniara....a poza tym nie zakłada sie dwóch prezerwatyw naraz, to nic nie daje, przyznam szczerze, ze sama nie wpadlabym na taka glupote. Nie, najprawdopodobniej nie jestes w ciazy, jezeli uwazaliscie to nie masz sie czego obawiac, a okres moze ci sie spozniac ze stresu, lub moze dlatego, ze zaczelas wspolzycie. Roznie bywa.