Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia1979

żłobek czy opiekunka....????

Polecane posty

Gość Sylwia1979

Prosze kogos zorientowanego o opinie i o informacje na temat cen za żłobek i opiekunkę we Wrocławiu... z góry dziekuję

Gość Ogr
Wiadomo że powinno się płacić opiekunce min 700 zł

W cenach żłobków się nie orientuję natomiast opiekunce płaci się w zależności od ilości godzin. Ja przez dwa lata opiekowałam się dziewczynką przez 5 dni w tyg. po 9 h dziennie za 750zł/miesiąc. Teraz opiekowałam się chłopczykiem 3 razy w tyg. 3-5 h za 7zł/h

Gość mamusiaaaaaaaaaa
Jestem z Lublina i tu za żłobek płacę 90 zł czesne + ok. 70-80 zł za wyżywienie. Są jeszcze zajęcia dodatkowe dodatkowo płatne.

Gość Sylwia1979
dziękuję Wam serdecznie....::)) mam dylemat... będę musiała wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim.... az serce sie kraje na mys o tym ze trzeba bedzie zostawić 4-ro miesięczne dziecko pod opieką kogoś obcego...(babcia i krewni nie wchodzą w gre...)

Gość opiekunka
ja tez jestem z wroclawia i chetnie zaopiekuje sie Twoim maluszkiem,jesli wejdziesz na www.niania.pl na pewno sie znajdziemy,moja stawka podobna 7 zl./h.pozdrawiam

Gość opiekunka
ja tez jestem z wroclawia i chetnie zaopiekuje sie Twoim maluszkiem,jesli wejdziesz na www.niania.pl na pewno sie znajdziemy,moja stawka podobna 7 zl./h.pozdrawiam

Gość opiekunka
Nie promuje siebie ale uwazam,ze dzieci w tym wieku,jezeli maja pozostawac pod opieka obcych to tylko opiekunek,oczywiscie jak nie ma babci.Moje dziecko ma 6 lat,chodzi do przedszkola i potrafi powiedziec,co mu na sercu lezy a ja i tak mam wiele zastrzezen do takich instytucji.