Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinciguerra

dobry ginekolog SŁUPSK

Polecane posty

Gość Vinciguerra

Szukam dobrego gina w Słupsku.Ciągle trafiam fatalnie, albo nie maja dla mnie czasu, albo jakieś głupie komentarze...szkoda gadać. Może być prywatnie. Chodzi mi o faceta, ktory bada delikatnie, zna się na nowinkach medycznych i nie ma pacjentki głęboko w odwłoku. Ach, gdyby jeszcze nie był chciwy na kasę... ale to już za wielkie wymagania...:)

Gość PB77
Ja też długo szukałam dobrego ginekologa,aż w końcu trafiłam na dobrą gin ale to kobitka ,ale mimo tego ją polelecam dr.Palicka przyjmuje na Prostej 1F,lub w Salusie. Podobno dobry też jest Markiewicz Marek ja nie byłam u niego ale słyszałam od zajomych.Przyjmuje na Sołdka 11. A może ty wiesz gdzie najlepiej zrobić posiew z pochwy,robiła na Obrońców Wybrzerza na mikrobiologii,ale nie zadobrze zrobili.

Gość agnieszka1
no cóż, najlepszy gin. w Słupsku to dr Studziński. Nie jest tani , bo za jedną wizytę płaciłam 150 zł., ale opłacało się. Prowadził moją bardzo ciężką ciążę i mimo wielu chorób urodziłam zdrowe dziecko. Przyjmuje przy ul. Słowackiego 20.

Gość ja22
Hej dziewczyny- słyszałam o 3 dobrych gin w Słupsku 1-dr Kuś 2-dr Filipczak-ordynatorginekologii w szpitalu 3-dr Iwaszko Nie znam adresów ale są w książce telefonicznej.też mam zamiar się niedługo wybrać ale ne wiem sama do kogo.Może wy coś o nich słyszałyście??

Gość w zasadzie to trudna sprawa
bo przeciez to takie indywidualne, ale na pewno NIE polecam p.Markiewicza. Moze prywatnie jest inaczej, ale jak chcialam sie do niego wybrac z NFZ to jak mial przyjmowac od 10 to przyjezdzal na 12 i szedl na kawe do pielegniarek. Żałosna kreatura!

Gość //
moją ciążę prowadził Iwaszko i niestety poroniłam w 21 tc. na wizycie w 12 i 16 tc słyszałam, ze wszytsko w porządku, jednak w wyniku histopato. napisano, że dziecko odpowiadało 11tc. Po konsultacji z innym lekarzami dowiadziałam się, że najprawdopodobniej odpowiedzialna jest tarczyca (przeciwciała przeciwtarczycowe i nadczynność). podobno przy wywiadzie obciążonym tarczycą należy zbadać te przeciwciała (nie miałam ich badanych, bo I. wyjaśnił, że skoro nic ostatnio się nie działo, to mogę być spokojna), a przy nadczynności nie należy brać leków z jodem (mi polecił feminatal-z jodem). wiem że przy kolejnej ciąży będę się trzymać od niego z daleka

Gość alyyuiosa
yyy ja mysle ze dobry to jest dr Bruszewski (W Poznaniu) ale z jakąś trudniejszą sprawą warto podjechać

Gość pamela339
Witam mam do Was pytanie czy dr Adam Ciemiński przyjmuje rozniez na ksiazeczke czy tylko prywatnie?

Gość orlenka
Wybaczcie za uzyte Slowa ale doslownie ktos dobrze napisal o Nim najpierw wykancza by pozniej zrobic z siebie bohatera ,jedzie na renomie ktora sob!!ie wczesniej wyrobil!!burak i ham