Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata_18

Czy jestem w ciazy??

Polecane posty

Gość Renata_18

Wspolzylam z chlopakiem jeden dzien po miesiaczce, niestety prezerwatywa pekla:/ Jest mozliwe ze jestem w ciazy?? Bylo to jakies 3 tyg temu a 16 dni po stosunku mialam lekkie krwawienie przez 5 dni... No i powinnam chyba zaznaczyc ze mam strasznie nieregularne miesiaczki zwykle co 40-50 dni Teraz odczuwam bole jajnikow i brzucha, boje sie...

droga Renato poniewaz masz tak nieregularne miesiaczki jest bardzo prawdopodobne ze mozesz byc w ciazy ale najlepiej poprostu pujsc do lekaza i to sprawdzic a nie zamartwiac sie albo przynajmniej zrob sobie test ciazowy bo inaczej oszalejesz ciagle o tym myslac pozdrawiam

Gość poiuytrewq
A moim zdaniem jezeli masz takie dlugie cykle, nie powinnas byc w ciazy, gdyz owulacja raczej nie wystapila jeden dzien po miesiaczce czyli kolo 5-6 dnia cyklu.

Gość misia5
zrob test ciazowy,do kupienia w kazdej aptece prawdopodobienstwo,ze jestes w ciazy jest minimalne,to stres powoduje ze opoznia ci sie okres

Dziekuje za odpowiedzi... Zrobie test w najblizszym czasie! A czy czesto bola jajniki podczas ciazy??