Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nauczyciel

Potrzebny film z porodu!!

Polecane posty

Gość Nauczyciel

Jezeli ktos wie gdzie moge znalzec film z porodu to bardzo prosze wstawic link. Potrzebny jest do celow edukacyjnych.

Gość hej..
dziękuję Ci za ten piękny film. Po internecie krąży wiele filmów, okropnych, ale ten oddaje uczucie i radość - o wszystkim innym nie warto myśleć i nie warto oglądać.Tylko radość z narodzin dziecka- to jest najważniejsze.

Gość sssisssi
a jak ja mam to obejzec,nie rozumiem tu nic.mozecie mi pomoc???????

Gość REWELACJA
Nie no film i zdjęcia pierwsza klasa, ale rzeczywiście jak ktoś nie rodził to może robić wrażenie. Mi się oglądało bardzo przyjemnie, zobaczyłam wreszcie poród z drugiej strony.

Gość keti
strasznie potrzebuję tego filmu jestem bardzo ciekawa co czeka mnie za 7 miesięcy prosze !!!!!!!

filmik ok ale zdjecia z pomarańczową gwiazdką dość hardcorowe. dlaczego te kobitki są takie zarośnięte? przeciez to nieestetyczne i mało higieniczne.

Gość aniakrasa
potrzebuje pilnie filmu z porodu, chce zobaczyc jak to wyglada od drugiej strony, za 2tygodnie czeka mnie to samo., sssisssi jak otworzyc filmy i zdjecia z tego linku co podales, nie znam angielskiego,??????????????

swieza mamusiu, w odpowiedzi na Twoje pytanie, po co kobiety chca ogladac filmy z porodu to wyjasniam, iz niektore za nas chca wiedziec co nas czeka i nie mow ze kazdy porod jest inny, bo wrecz przeciwnie wiekszosc porodow przebiega wedlug takiego samego schematu. Nie widze w tym nic zdroznego ani dziwnego bo to jest po prsotu natura.... A tak swoja droga, to takie pytania i dywagacje jakie przedstawiasz Mamusiu, sa irytujace, bo nikt nikogo nie zmusza do ogladania zdjec badz filmow z porodow.

swieza mamusiu, poza tym pytasz po co dziewczyny ogladaja takie filmy po czym opisujesz swoj porod, co dla niektorych dziewczyn moze byc rownie dobrze stresujacy, bo wszak piszesz o katorgach ostatniej godziny piszesz ze poordy roznia sie od siebie a potem przybierasz ton z ktorego wynika ze porod obligatoryjnie trwa ok 4 h - a ja na przyklad drugie dziecko rodzilam ok 30h... oj brak Ci konsekwencji.....

Gość o nieee
m.e.f.k.a. moglabys mi na maila podrzucic bo czarny ekran mi pokazuje Lizi79@wp.pl

Gość o nieee
m.e.f.k.a174 przepraszam za skrocenie :)

Gość o nieee
sssisssi Ciebie moge tez poprosic, litanie robie na caffe;)

a ja przed swoim porodem oglądałam mnóstwo takich filmików... Bo chciałam WIEDZIEĆ o porodzie wszystko. Bardzo dobra rzecz, ale jak któraś nie chce to jej prawo.

Gość KITTIE86
CZESC ja jestem w 3 miesiacu ciąży i naprawde chcialabym poogladac filmy z porodu bo wiem ze mi sie to przyda i pomorze czy moglybyscie mi powyslyac linki? pozdrawiam

Gość justi811
BLAGAM POMOZCIE! POTRZEBUJE FILMIK Z PORODU!A NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC!DZIEKI

Gość NATIALIIIIIA
WITAM WAS JAK OD DWOCH LAT SIE STARAM ABY MOC WOGOLE URODZIC... CHCIALAM ZOBACZYC FILM MYSLALAM ZE SIE PRZERAZE ALE POI OBEJRZENIU JESZCZE BARDZIEJ CHCE TEGO...............SMUTNO MI

Gość Kittie86
dzieki wielkie kamilla teraz to juz boje sie jescze bardziej pozdrawiam

Gość szyszka 76
Ja mam dwoje dzieci, dwóch chłopców. teraz jestem w ciąży i będzie dziewczynka. oglądałam właśnie filmiki z porodu. Przekazuję wszystkim, że poród, ten siłami natury, to cudowna rzecz, której nigdy się nie zapomina, szczególnie jeśli ojciec dziecka w tym uczestniczy. Czym jest ból jeśli na świat ma przyjść człowiek- owoc miłości. Za 3 tygodnie rodzę.

Gość mamusia21
dzięki wam za linki do filmikow . porod to dwuznaczne wydarzenie jest jednym z najgorszych jak i najszczesliwszych chwil w zyciu!!!! moja malutka ma teraz 1,5 roku ma sie dobrze a mnie tak zafascynowal porod ze w tym roku ide na studia na poloznictwo!!!

Gość mamusia21
jak ktos ma podobne odczucia to piszcie miło mi bedzie!!!

Gość mamusia21
jesli ktos ma podobne odczucia i refleksje zwiazane z porodem piszcie kobitki na maila chetnie pogadam i wymienie fotki dzieciaczków i zdjecia usg!!