Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nauczyciel

Potrzebny film z porodu!!

Polecane posty

Gość dagmarka24
jestem w 13 tygodniu ciazy. Nie naleze do bojazliwych kobietek i bolu sie nie boje, ale po obejrzeniu tych filmow zastanawiam sie jak to bedzie! Mam nadzieje ze to prawda ze po porodie zapomina sie o bolu!

Gość DJ M
moim zdaniem tak do huja pana

Gość Kittie 86
Hej ja to na dniach bede rodzic juz!!!! nie moge sie doczekac tak juz chce swoje malenstwo miec przy sobie!ogladam tak te filmy z roznych porodow i boje sie okrutnie ale nie przeskocze tego ... pozdrawiam

Gość papcia
potrzebuje stronki ze zdjeciami i filmami z porodów,pomozcie mi.

Gość Monika3004
witam wszystkich mam prosbe czy mógłby ktos przesłac mi linki do filmów z porodu za miesiac czeka mnie to samo i chcialbym sie nastwic psychicznie co mnie moze czekac bardzo was prosze podaje maila su.monika@poczta.fm

Gość piszcie do mnie
fffffffffffffffffffffff

Gość jejkuuuuu
o nie dam, zaszyję sobie,

Gość Research
Wydawnictwo pedagogiczne poszukuje filmu z porodu w celu zakupienia i wykorzystania w filmie edukacyjnym dotyczącym rozmnażania się człowieka Ważna jest jego jakoś i raczej umiarkowana dosadność. Wykorzystanie filmu poprzedzi spisanie umowy i określenie warunków i ceny filmu. Szukamy również osób, które w najbliższym czasie spodziewają się rozwiązania (najlepiej z województwa pomorskiego) - profesjonalna ekipa nakręciłaby scenę porodu. Prócz kopii filmu osoba taka otrzymałaby również gratyfikację finansową. Interesujące byłyby także zdjęcia karmienia dziecka piersią, a także zdjęcia USG (zwłaszcza 12 tyg. oraz powyżej 6 miesięcy). Naturalnie, jeżeli będzie taka potrzeba dokononane zostaną zabiegi techniczne uniemożliwiające rozpoznanie tożsamości osób, choćby przez zamazanie twarzy itp. Wszelkie osoby zainteresowane, będące autorami tych zdjęć lub posiadające prawa autorskie prosimy o kontakt na któryś z podanych adresów e-mail lub telefonów: kbarczykowska@operon.pl lkierznikiewicz@operon.pl 058 679 0133 058 679 0127

Gość Research
Wydawnictwo pedagogiczne poszukuje filmu z porodu w celu zakupienia i wykorzystania w filmie edukacyjnym dotyczącym rozmnażania się człowieka Ważna jest jego jakoś i raczej umiarkowana dosadność. Wykorzystanie filmu poprzedzi spisanie umowy i określenie warunków i ceny filmu. Szukamy również osób, które w najbliższym czasie spodziewają się rozwiązania (najlepiej z województwa pomorskiego) - profesjonalna ekipa nakręciłaby scenę porodu. Prócz kopii filmu osoba taka otrzymałaby również gratyfikację finansową. Interesujące byłyby także zdjęcia karmienia dziecka piersią, a także zdjęcia USG (zwłaszcza 12 tyg. oraz powyżej 6 miesięcy). Naturalnie, jeżeli będzie taka potrzeba dokononane zostaną zabiegi techniczne uniemożliwiające rozpoznanie tożsamości osób, choćby przez zamazanie twarzy itp. Wszelkie osoby zainteresowane, będące autorami tych zdjęć lub posiadające prawa autorskie prosimy o kontakt na któryś z podanych adresów e-mail lub telefonów: kbarczykowska@operon.pl lkierznikiewicz@operon.pl 058 679 0133 058 679 0127

Gość sandłicz
wejc na film z porudu i tam go masz

Gość Kasia89
czesc ja urodziłam 3mies. temu ślicznego synka.nie oglądałam tych filmików bo myślałam że będe bała sie porodu.ale wcale nie było tak żle.te filmiki to dobra rzecz choć pooglądałam je dopiero po porodzie.

Gość sarka
hej co do tych filmow o porodach to wpisz w goglach ,, filmy z porodow,, i wejdz w pierszy akapit i tam bedzie kilka filow z porodow naturalnych

Gość aśśśka3
Polecam stronkę www. planujemydziecko pl. Jest tam kilka filmów . Ja polecam film nr6-dosadny ale chyba oddajacy to co dzieje sie u nas na porodówkach . Jak je zobaczycie to piszcie ! . Jest też poród w wodzie . Myslę że przed wielką chwilą każda dziewczyna powinna to obejrzeć .

Gość 223
odświerzam

Gość 223 odświerzam heheh
Odświeżam!!!

Gość poród
Proponuję obejrzeć profesjonalny film z porodu. Oczywiście wyłącznie od 18 lat. Jednak najpierw jest seks w ciąży. Film zajmuje 700 mb a trwa łącznie 1 godz 50 min. Poród to ostatnie pół godziny. Film jest nie porównywalnie lepszy od tego wszystkiego na youtube gdyż wysoka jakość, żadnej niepotrzebnej muzyki i wszystko dokładnie pokazane. Ściąganie trochę potrwa, ale warto czekać. Nie wiem czy jest dostępny gdzie indziej, ale ja go mam z emule. Należy mieć zainstalowany ten program i kliknąć ten link poniżej. Można również wpisać do wyszukiwarki emule Natsuki Hatakeyama i szukać w Kad sieć. ed2k://|file|%20Natsuki%20Hatakeyama%20%E8%87%A8%E6%9C%88%E7%BE%8E%E5%A5%B3%E3%81%AESEX%E3%83%BB%E5%87%BA%E7%94%A3%20%E7%95%91%E5%B1%B1%E5%A4%8F%E6%A8%B9.avi|753692838|943264282611782425E4CAD9E44FCBCF|/

Obejrzałam już te filmiki ale wiekszosc jest niewyrażna i nadal sie boje. Znacie jeszcze jakieś inne strony?

Gość wszystko w porządku
Przecież masz link pod którym ściągniesz świetny film z porodu.