Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....poporstu ja

facet i zabezpieczenie

Polecane posty

Gość .....poporstu ja

czesc wszytskim licze na wasza pomoc bo czuje ze za nedulugo przez ta sprawe rozapdnie sie moj zwiazek...jestem z chlopakiem 4 lata w te wakacje zareczylismy sie...dogaduje sie w miare ok tzn zdarzaja sie klotnie (ale gdzie sie nie zdarzaja) jednak ostatnio sprawy seksu staja sie nam zupelnie obce...na poczatku przez dwa lata bralam pigulki odtswiilam je gdyz po nich ciagle lapalam infekcje i nie mialam ochoty na seks...teraz jest dobrze tzn infekcje ustapily a ochota na sekswzrosla - jednak co z tego jak moj partner mimo iz twierdzi ze nie chce bym wracala do pigulek unika seksu jak ognia...kochamy sie raz w miesiacu (to po porstu straszne) zero spontanicznosci zero fantazji - glownie z jego strony ja staram sie jak moge w sumie ten raz w miesiacu jest wylacznie z mojej inicjatywy...nie mamy wlasnego mieszkania ale nie sadze by to byl najwkiekszy problem bo przez te 4 lata nigdy nie mielismy a radzilismy sobie calkiem niezle...najgorsze w tym to ze ja najwieksza ochote mam w dni plodne (tzn seks sprawia mi wtedy najwiecej przyjemnosci) jednak partner normalnie karze mnie za to ze jestem plodna i traktuje mnie w te dni jak chodzaca bombe zegarowa:( nie wiem jak z nim rozmawiac probowalam wytlumaczyc ze naprawde robimy wszytsko by do ciazy nie dopuscic jednak to jak grochem o sciane...zabezpieczamy sie prezerwatywami durex extra safe mycie rak zawsze zanim mnie dotknie partner nigdy nie konczy we mnie i nigdy nie pszyszlo nam do glowy by probowac choc przez chwile bez gumki - poradzcie cos jak do niego dotrzec bo czuje ze to wszytsko posuje i to bardzo relacje miedzy nami zamiast cudownego seksu jest tylko fantazja o nim:(

Gość cycata-hogata
Spytaj sie go jak bedzie wypelnial swoj obowiazek malzenski, jesli nie bedziecie chcieli miec dzieci zaraz po slubie? Jedno bzykanko na miesiac?? Bez przesady. Wspolczuje Ci strasznie. Ooooooooooo. Albo powiedz, ze jak on nie chce Cie czesciej zaspokajac to kupisz sobie wibrator. Na pewno podziala to na jego ego. W koncu jak dziewczyna woli sztucznego czlonka, to nie jest powod do dumy. zycze powodzenia

Gość ...poprostu ja
coraz bardziej zastanawia mnie czy zdorwy facet potrafi wytrzymac taki okres czasu...bo jak widze jemu to idzie swietnie i gdy ja nie zaczne on nawet nie kwapi sie do tego...gdy sie go pytam co sie stalo zamyka sie w sobie nie wiem o co chodzi...przyszlo juz mi nawet do glowy ze po porstu juz go nie podniecam jednak on twierdzi ze dziaialm na niego i to bardzo tylko jakos jego czyny tego nie potwierdzaja:( doszlo do tego ze ja prosze sie go o seks - wczoraj mialam 14 dzien cyklu blagalam o to bysmy sie kochali bo mialam ochote jednak niestety nawet nie probowal tego ze mna zrobic wrecz od razu powiedzial ze nie i koniec - czy to normalne myslam ze kto jak kto ale faceci rzadko odmawiaja...

Gość ...poprostu ja
on ma okropna schize na punkcie niechcianiej ciazy jednak ja nie worce do tabeltek bo nie chce...nie wiem jak wytlumaczyc mu ze sposob w jaki sie zabezpieczamy nie niesie az tak duzego ryzyka...

Gość julenka
Nie chce bys wpadla niech sam sie zabezpiecza.Ale tak naprawde to nie mam dla Ciebie zadnej rady moge tylko powiedziec ze wspolczuje :(Cale szczescie ja nie mam takich problemow w dni plodne prezerwatywa w nieplodne bez-zawsze do konca