Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimii

Okres co 2tyg??

Polecane posty

Gość mimii

wlasnie,dostalam miesiaczke w 2 tyg po ostatniej....Czy,ktoras z Was juz tak miala,co to znaczy i dlaczego??

Gość raz sie zdarzyc moze
moze to byc spowodowane stresem albo czyms innym:P

Gość julenka
Domyslac to sie mozna.Proponuje Tobie poczekac miesiac moze to jednorazowy wypadek.Jesli bedzie sie powtarzac to moze problemy z hormonami? Miesiaczki co 2 tygodnie mialam przez 4 lata jednak bylam mloda i lekarze proponowali czekac a teraz wlasnie zaczynam robic badania hormonalne.Zobaczymy

Gość mimii
dziekuje Wam,w sumie zawsze mialam m-czki co 19-21 dni,potem stosowalam leczenie hormonami,niestety spowodowaly one u mnie zmiany w postaci cysty...wycieto mi ja rok temu,pozniej stosowalam ziolowe leki,ale moze to faktycznie stres,tylko,ze ja stresu w sesji nie mialam....wiec calkiem mi to nie psauje :0

Gość bonnie blue
To moglo byc krawienie srodcykliczne. Czasami krwawisz w czasie owulacji, albo chwile przed. Wiele dziewczyn tak wpada, poniewaz mysla, ze to miesiaczka, a tak naprawde to owulacja. Wpisz sobie na googlach "śródcykliczne" to Ci wyskocza stronki na ten temat.pappa

Gość mimii
dziekuje,sprawdze,ale objawy i krwawienie od wczoraj mam takie jak podczas mies.(nawet wieksze,tyle,ze rzadsze,bleh;) )Zreszta mnie sie nigdy nie zdarzaly nawet najmniejsze plamienia,przy tabl.anty.tak samo,nigdy!