Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewunia.mia.

Higiena

Polecane posty

Gość Ewunia.mia.

Ewa 17l. Witam mam problem używam podpasek i tamponów jednocześnie , czy czy to oznacza , ze jestem przewrażliwiona ? proszę o pomoc.. pozdrawiam.

Gość 7nastka
nie, chyba nie jesteś. po prostu na razie jeszcze może nie wiesz, że tampony wystarczą :) ale przynajmniej należysz do osób, które dbają o higienę intymną. niektóre 'osobistości' jakby w ogóle nie widziały problemu... a z zaniedbywania się naprawdę może się zrobić problem! zresztą, odsyłam do artykułu na www.mydziewczyny.pl, tam to jest szczegółowo i prosto napisane

Gość a może po prostu
masz tak obfita miesiączkę, że musisz; moja matka tak ma. ja używam tamponów, a dla ochrony bielizny zakłdama jedynie wkładki

Gość ja mam bardzo obfity okres
kiedys jak jeszcze nie uzywalam tamponow to byla tragednia- najwieksze podpaski zmieniane co dwie godziny i ciagle zdarzylo mi sie poplamic bielizne- na noc jakies super maksi a i tak nie starczaly potem zaczelam stowowac tampony i jest ok- w pierwszych dniach tampony + podpaska- (niebieska bella :) ) czuje sie z nia bezpieczniej, bo w zasadzie nigdy nie wiem kiedy tampon jest juz pelny- a tak jak juz zaczyna przeciekac zmieniam i przynjmniej latwo sie go usuwa- w poznijeszych dniach albo tylko podpaska albo tampon i wkladka- moja ginekolog powiedziala zeby starac sie jak najmniej uzywac tamponow- a przynajmniej na zmiane z podpaskami ale teraz po kilku latach uzywania tamponow nie wyobrazam sobie zycia bez nich- jakiekolwiek wyjazdy, imprezy... wczesniej przez dwa-trzy dni bylam uziemiona buu to bylo straszne