Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinangel

tabletki antykoncepcyjne regulan?

Polecane posty

Gość sinangel

Witam Was drogie Panie, drodzy Panowie, chociaż pytanie kieruję raczej do tych pierwszych ;) niee to nie dyskryminacja.. Otóż byłam dziś u ginekologa, który przepisał mi tableteczki.. na recepcie chyba jest napisane "Regulan" ("chyba", bo nie napewno - dość trudny charakter pisma miał pan doktor a chociaż był miły to jakoś zapomniałam wypytać o pewne kwestie i mimo, iż usłyszałam nazwę, to teraz nie pamiętam, dlatego powołuję się na receptę).. Chciałabym się dowiedzieć coś więcej o nich, jeszcze ich nie wykupiłam i chciałam zapytać o zdanie i czy tak to się właśnie nazywa :) Wiem, że sprawa dość dziiwna, ale jakże ludzka :P w google jakoś ich znaleźć nie mogę.. Barsdzo proszę o kilka słów na ten temat Pozdrawiam Was bardzo serdecznie drogie Panie i drodzy Panowie Luisia

Gość sinangel
dzia :P widocznie źle odczytałam, ale już wieem pozdrawiam

Gość 78
Regulon jest dosyć starą tabletką. Brałam ją przez rok na uregulowanie okresu i bardzo mi pomogły, ale po dłuższym stosowaniu można sporo przytyć ( doświadczyłam tego na sobie i moje dwie koleżanki też). Ogólnie jednak są ok.

Gość sinangel
Dziękuję.. Zobaczymy co z tego będzie... mam nadzieję, że nie uda mi się przytyć tak sporo za dużo... Pozdrawiam bardzo gorąco