Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika1

Tyję -

Polecane posty

Gość Marika1

Jestem podłamana. To dopiero jdenasty tydzień,a ja 2 kilo do przodu. A najgorsze jest to,że wyciagnęłam dzisiaj "zawsze-za-dużą-bluzkę" z szafy i co? I ledwo sie zapinam:(I nic tylko w kółko kamień w żołądku i zaparcia-mega-giga-duże:(Jakoś mi się ten mój tłuszczyk po bokach rozlewa do tego:(

Gość gosia_26
dlaczego tak sie denerwujesz? nie rozumiem. przeciez jesteś w ciąży, tak? to chyba dobrze, że troszkę tyjesz??? ja podczas swojej ciąży przytyłam 22 kg. I co ty na to? Wcale nie rozpaczałam, bo lekarz mówił, zę dziecko jest zdrowe, a pzrecież to jest najwazniejsze. i jest zdrowym duzym bobasem (13 miesięcznym już). nos do góry. Wiele kilogramów do przodu przed Tobą.

Zawsze tak jest, że co by nie było to zawsze jest źle :-) A ja chciałąbym być już w ciąży i nawet przytyć - wiedziałąbym że to tyjędla dziecka - nie rozumiem dlaczego tak się nad tym użalasz. Poczytaj jak dziewczyny pragną ciąży i ile dałyby by byc w twojej sytuacji - więc cisz sie dziewczyno ile możesz bo piękny okres w życiu przechodzisz 🌻 i dziękuj Bogu że możesz być w tym stanie :-) pozdrawiam serdecznie :-)

dziewczyno nie przejmuj sie chyba że masz tendencję do tycia ja jestem w 12 tygodniu i przytyłam już 5 kilo i wcale sie tym nie przejmuję :) w poprzedniej ciąży przytyłam 17 kilo i dwa mieisące po porodzie wyglądałm jak przed ciążą i to mnie trochę zmartwiło bo myslałam że mi troche zostanie :) może teraz się uda :)

Nie martw się ja przytyłam z marszu 3 kg, jak tylko dowiedziałąm się ze jestem w ciąży. Prawie natychmiast. PEwnie z powodu zmiany stylu życia. Ale teraz jestem na początku 6 miesiąca i dzoszło mi tylko kolejne 2, więc nie jest tragicznie. Zgadza się są takie kobietki, które w tym samym czasie nic nie przytyły, ale co tam! Dbaj o zdrowie i ciesz się każdym dniem

Gość Mydełko
Jasne, któraś przytyła 100kg, oby dziecko było zdrowe. Ty jesteś tylko workiem na niemowlaka - wiec nie histeryzuj

Gość gość
Bivh hgcibgddh ifc o cin yc o tn gfc kfc. Ofsthcsh j y ycr bu

Gość gość
WItam, Ja wagowo tyle, 2 kg w 12 tyg. Jednak po ubraniach tego nie widze wcale. Nosze dalej te same spodnie, bluzy i wszystko co przed. Zobaczymy dalej jaki wynik ...