Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość can_help

niechciana ciąża

Polecane posty

Gość can_help

Witam Dziewczyny. Jesli ktoras z Was jest w ciazy i nie moze sobie pozwolic na urodzenie tego dziecka, prosze o kontakt, moge pomoc. Pozdrawiam.

Gość a teraz ja
no ja jeszcze nie jestem pewna czy jestem w ciazy...ale wybieram sie po test i dam znac.. tak.nie moge sobie pozwolic na urodzenie bobaska:(

Gość ja tez nie..
:(((

Gość ja tez nie..

Gość ja tez nie..

Gość scoobidoo
ale sie martwilam, okres spoznial sie 5 dni ale dzis dostalam i jestem szczesliwa!!! zycze wszystkim rownie udanego dnia..:)

Gość multka
a ile najdłużej zpoxniał sie WAm okres? mi spóźnia sie juz 7 dzien...zrobiłam test- negatywny..ale boje sie...

Gość scoobidoo
mojej kumpeli spoznial sie okres chyba 12 dni. to wszystko moze byc spowodowane stresem albo sposobem odzywiania sie.. nie martw sie, jeszcze nie ma katastrofy. a jesli chcesz sie upewnic to zrob test.. powodzenia..:)

Gość multka
własnie juz zrobiłam..wynik negatywny..ale boje sie spoznia mi sie juz 7 dzien...

Gość scoobidoo
nie martw sie, naprawde...jesli test wyszedl negatywnie to raczej nie powinno byc probelemu.. spozniony okres moze byc wynikiem stresu..wiec lepiej sie nie denerwuj..:)

Gość nic prostszego niż
aborcja domowa - od czasów historycznych stosowana. nalezy sobie zrobic irygację(dopochwową lewatywę) z dość ciepłej wody z dodatkiem zestruganego, rozpuszczonego w niej kawałka szarego mydla + dwie łyżki oleju rycynowego. Powoduje poronienie wciągu dwóch dób gora. Ale żeby opisywać ten przepis w XXI wieku, to coś nie tak jest...

Gość uwagauwaga
ktos tu kurwa jest niezle popierdolony z takimi radami sam/a se zrob, wleb sie palnij, baranka o sciane, z rozbiegu klawiature se wsadz lepiej

Gość uwagauwaga
ktos tu kurwa jest niezle popierdolony z takimi radami sam/a se zrob, wleb sie palnij, baranka o sciane, z rozbiegu klawiature se wsadz lepiej

Gość to że tobie sie cos nie podob
a nie zmieni faktu, że takiej aborcji poddawaly się tysiące kobiet, bo lekarze zawsze byli swięci dopóki nie zobaczyli pieniędzy:P

Gość to że tobie sie cos nie podob
a nie zmieni faktu, że takiej aborcji poddawaly się tysiące kobiet, bo lekarze zawsze byli swięci dopóki nie zobaczyli pieniędzy:P

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość misię spoznia
3 tygodnie...

Gość uwagauwaga
ty sie kurwa zastanow co i gdzie piszesz i kto to czyta, lepiej a jaki byl wskaznik umieralnosci, moze wiesz, co?? a bezplodnosci ??

Gość multka
do misie spóżnia:) i co boisz sie?jak to wytrzymujesz?

Gość misię spoznia
multka: tak, mam obawy i zły nastrój. Biorę tabletki, i oczywiście zrobiłam już 2 testy- każdy inny, oba wyszły negatywnie... wiem wiem muszę iść do ginekologa..

Gość belka
mnie sie spoznial ponad miesiac. poszlam do lekarza i dali mi skierowanie na badanie krwi. okazalo si, ze mam anemie, i to wlasnie ona byla przyczyna wstrzymania okresu...

Gość misię spoznia
Dostalam wczoraj okres, najpierw delikatne plamienie, w nocy nic, ale dzisiaj już jest trochę wiecej... UFFF Moje testy nie kłamały. Dostałam okres po prawie 4 tygodniach spóźnienia.

Piszecie wszystkie, że wam się spóźniał okres tyle bądź tyle, ale mogłybyście napisać w jakich okolicznościach się kochałyście ?? W którym dniu cylku ?? Czy wytrysk był do środka ?? Czy robiłyście to bez żadnego zabezpieczenia ?? Itp.. Tak szczerze to szukam jakiegoś pocieszenia i liczę po prostu, że któraś z Was zrobiła to w takich okolicznościach jak ja i jednak nie była w ciąży..

Gość przeciez ci napisały
że biorą tabletki, wiec o żadnym dniu cyklu nie może być mowy:P O co ci kurwa chodzi>? Zrób se test, wyjdzie pozytywnyt, zadzwoń do ginekologa i kup RU za 400 zł.