Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łezka w oczku

Na porost wlosow Seboradin stosowal ktos????

Polecane posty

Witajcie Wlasnie dowiedzialam sie od siorki ze ten produkt jest dobry na porost wlosow kupuje sie go w aptece jednak ona sama go jeszcze nie stosowala , polecila go jej znajoma , chcialabym znac wasze opinie ;)

Gość Używałam
odzywki Seboradin Niger i przestaly mi po niej wlosy wypadac!!!

Gość bakcyl
ja kupilam mojemu chlopakowi takie do wcierania,lotion chyba. z rzodkwi. jak pomoze to dam znac

Gość wlosy mi nie wypadały
ale mialam łupież. I dzięki Seboradinowi sie go pozbyłam :)

Bez recepty. wczoraj właśnie kupiłam lotion za 14 złotych, taki do włosów przetłuszczających się, bo jest jeszcze do suchych. Poza tym jeszcze z tej serii jest szampon i balsam, ale nigdy nie używałam. Jeszcze jest z Farmony Seboravit, też dobry, ale Seboradin chyba lepszy, ten drugi jest produkcji Inter Fragrances i zawiera wyciąg z czarnej rzodkwi, olejek z drzewa herbacianego, sosny i kolendry i olejek rycynowy. A w Seboravicie jest o ile pamiętam oprócz czarnej rzodkwi, wyciąg z tataraku i łopianu. No i Seboradin ładniej pachnie, bo Seboravit niezbyt...

Gość Magda19
W jakiej cenie jest Seboradin szampon na wypadanie włosów??

Gość barbie19
JA DZISIAJ PIERWSZY DZIEN STOSUJE,MAM NADZIEJE ZE POMOZE!BO WLOSY SKLEJONE...TAKIE SZTYWNE JAK PO ZELU,POZATYM MIALAM BARDZO GESTE WLOSY I CHCIAZ BAAARDZO DUZO MI ICH WYPADA TO ITAK JESZCZE SPORO ZOSTALO I JEDNA TAKA AMPULECZKA TO ZAMALO NA MOJA GLOWE:)A FRYZJERKA TAK MI SPIEP....KRZYWO ZE Z WLOSOW DO PASA MUSIALAM OBCIAC PRAWIE CALUSIENKIE:)NAWET W MALA KITECZKE SIE NIEZLAPIA!!!MAM NADZIEJE ZE TEN SEBORADIN COS POMOZE..ALE NAWET JESLI TO JESCZE Z ROK ZEBY JE POZADNIE ZWIAZAC..NIGDY WIECEJ FRYZJEROW!!!!!1

Gość barbi19
aha i jeszcze ten zapach..:/

Zapach wcale nie jest nieprzyjemny, nie jest mocny na włosach a najwazniejsze ze produkt jest rewelacyjny, włosy sa zdrowe, mocne i szybciej rosna. Ceny ksztaltuja sie w zaleznosci od sklepu w granicach 9-15 zł.

Gość do magda 19
szampon seboradin inter fragrances-14,50 odzywka do wcierania seboravit farmony-8,90

Gość choułmka
Polecam VAX, można go kupic w aptece, jest przeznaczony dla osób po chemioterapi, wiec włosy po nim są gęstrze, mocniejsze i szybciej rosną...pozdrawiam ;) http://www.handsomemen.pl/Tag,Porost%20w%C5%82os%C3%B3w.html

Gość delfinek779
Kilkanaście lat temu stosowałam seboradin i odrastały mi nowe włosy.....teraz znowu się przerzadziły od farbowania ciemnym brązem przez ok 5 lat Palette.....Vax-uważam,że nic nie pomaga....teraz stosuję tabletki Ha-Pantotem optimum i od kilku dni ,,Regaine for Frauen'' taki niemiecki produkt na porost włosów.Zobaczymy czy uspione cebulki odrodzą sie na nowo.....czy poprostu po dziadku odziedziczyłam,że z wiekiem włosy mi powypadają....sama nie wiem.Bow rodzinie wszyscy mają piekne włosy oprócz mnie:( Handsomemen- nosze też by mieć gęste kudły ale takie coś nigdy nie zastąpi własnych więc mam nadzieję,ze niedługoz tego zrezygnuję.....może naprawde to farbowanie tak podziałało na moje piekne włoski plus stres i mamy klasyczny przykład nieszczęścia kobiety pod kątem fizycznej piękności jak i psychologicznych problemów- kompleksów. Czekam na poprawę.Pozdrawiam Was

Gość anusia1620
po jakim czasie wam urosły włosy po stosowaniu szamponu seboradin? i ile wam urosly?

Gość SzyszkaNaSośnie
Stosowałam kiedyś Seboradin (całą serię) jak włosy strasznie mi wypadały. Pomógł. :) Poleciłam też mojej koleżance, która teraz ma ten sam problem (jej dermatolog jakoś nie potrafi jej pomóc). Zamawiałam na stronie seboradinu, bo mają taniej niż w aptece. ;) Tylko wiecie, nie spodziewajcie się nie wiadomo jakich efektów po kilku zastosowaniach. Troszkę cierpliwości. :)

Gość gość
mi po różowym seboradinie niger szybciej włosy rosły i stały się gęściejsze. Ale trzeba uważać jak się farbuje, trzeba zmyć z włosów zanim się farbę nałoży. Aha i wcieramy tylko w skórę, nie we włosy

Gość jaro669
Hej ja stosowałem seboradin bo niestety mam problem w włosami niestety nie miałem po nim jakiś zadowalających efektów. Dlatego też, kolega polecił mi Proforan htt://wypadaniewlosow.milejdi.pl który zakupiłem w bardzo przystępnej cenie za 3 szt;) sam stosował,więc wiedział co mi poleca ,ale nie wierzyłem mu za bardzo i tak przez okres miesiąca wahałem się czy w ogóle go zastosować,ale w końcu się przełamałem i zastosowałam już po 2 miesiącach zauważyłem,że moje włosy stają się gęstsze i bardziej mocne;)