a0fd967e3b 34 Napisano 12 Marzec (edytowany) libed, może ja w...e narcyzowi, a ty zapytasz po co mu były te sznyty na rece nasze laski sobie mogą piszczeć, żeby go zostawic ojojo Edytowano 12 Marzec przez a0fd967e3b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 12 Marzec 9 minut temu, a0fd967e3b napisał: nasze laski sobie mogą piszczeć, żeby go zostaw Czy chodzi o Klaudiusza zawsze dziewice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 12 Marzec 7 minut temu, lybed napisał: to nie narcyz tworzy moje podszywy juz bardziej bicu ale pewnie sernik oni dwaj pewnie chca zeby bylo na klaudie Niewiele osób by się aż tak poniżylo by się pod ciebie 'podszywac' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 34 Napisano 12 Marzec 16 minut temu, lybed napisał: to nie narcyz tworzy moje podszywy juz bardziej bicu ale pewnie sernik oni dwaj pewnie chca zeby bylo na klaudie ten to akurat cyberdown Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 12 Marzec 2 minuty temu, lybed napisał: wiem to trzeba miec wyjatkowy zryty mozg wiec dlatego uwazam ze ty, sernik albo jakis widmok Mało mnie to obchodzi ale ty mnie w to mieszasz. Co tam Beata robi? Podobno ujeżdża czarne bulle w demonie w Poznaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach