Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajejcia+

Nie chcę mieć dzieci

Polecane posty

Gość Jajejcia+

ty też?? napisz dlaczego i ile masz lat

Gość te Monikas
to juz sie nudne robi:-P Zasmiecasz forum... Idz wyskrob sie i po problemie... A nastepny wpis bedzie wygladał tak: Monikas: To nie ja załozyłam ten topic,a moja tesciowa,mowiłam wam,ze jest wredna... HAHAHAHA Monikas-zjazd!!!!

Gość twój problem
skoro nie chcesz dzieci to po jaka cholerę zakładasz temat na ciąży i wychowaniu dzieci?????!!!!!!!???????? kretynka do kwadratu........... wchodzą tu matki przeważnie albo te które juz niedługo będą mamusiami a ty wyjeżdżasz z takim durnym tematem no ok i kogo obchodzi że nie chcesz mieć dzieci? mnie bynajmniej nie

Gość ha ha ha ha
PIERDOLCIE SIĘ KURWY matki I przyszłe matki - NIE PISZĘ DO WAS tylko do normalnych osób a wy poszły do garów i podłogę na kolanach myć wy grube beki które juz nigdy nie zadowolą swoich mężów

Gość to jesli nie do nas pytanie to
WYPIERDALAJ STAD!!!!!!!!! kurwa to cie chyba urodziła ździro! noooo wypad wypad a obrażać to sobie możesz siebie i ciebie podobnych ciulu!

Gość dioda wrześniowa
do wszystkich "nie widzących sie przy dzieciach i babraniu w pieluchach": rozumiem, ze jak bedziecie starymi ludzmi albo chorymi i przykutymi do łóżka to od razu strzelicie sobie w łeb. No bo w końcu kto by chciał babrać sie w Waszych pieluchach, podawać Wam jedzenie, myć Was - chyba nie Wasze dzieci ani wnuki ! słodkiego, miłego zycia życzę K.

Gość aty dioda elektorda
droga DIODO widzę ze ty masz super powód posiadania dzieci GRATULUJĘ wygodnictwo a nei powołanie !!!!!!!!!!!!!!!!