Iza 18 0 Napisano Marzec 8, 2005 czesc moj chlopak ma ze 18 lat i juz od jakis 3 miesiecy sie kochamy ale czasem jest tak ze ma bardzo szybko wytrysk nio i to znaczy koniec sexu pomozcie mi , ale czasem bywa ze moze dlugo sie kochac i nic ,a czasem jest chwilka i juz koniec. Pomocy co ja powinnam robic zeby to sie zmienilo . jak mam mu pomoc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -- Napisano Marzec 8, 2005 dopieszczaj go wcześniej ręką np. za drugim razem pod rząd będzie musiał dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejku no.... Napisano Marzec 9, 2005 ja tez tak mam z moim facetem ale nie wiem co moge zrobic zeby nie konczyl tak szybko...mam identyczny problem...heh czekam na porady:D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ej jęzor Napisano Marzec 9, 2005 Ej jęzor zawodowiec:D ty tak nie kozacz bo widze że z ortografia masz małe problrmy:D rzeczy się pisze przez ,,RZ" wykształcony człowieku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach