Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***********

widmo byłej? proszeni o radę męzczyzni i kobiety

Polecane posty

Gość ***********

Moi drodzy co poradzicie. On , tak bliski mi ciagle przejawia znaki myslenia o byłej , mimo ze on byla znim nie fair , zdradzal go , w koncu odeszla i jest w ciazy z innym a on ciagle o niej mysli, mysli , nawet myslal zeby zlozyc jej zyczenia na Swieto Kobiet, hmmmmmmm, to jakis obłęd, rozuiem 3 lata bycia ze soba łączą ale gdzies jest granica.Nie wiem czy to ma sens wchodzic w zwiazek albo byc z kims kto tak mimo obiektywnych faktow ma jakies mysli o niej.Na usprawidliwenie mozna tylko powiedziec ze na ostaniego maila od niej nie odpowiedzial.Ale ja nie chce sobie zycia komplikowac i Cierpiec , Kto wie czy ktoregos dnia ona do neigo nie przyjdzie z dizeckiem inengo mezyccyzny a on jej nie przyjmje.Mówi ze nie ale kto go wie jak jemu taki zimłe kubły wody nie ochłodzily emocji.Moi drodzy pomozcie co mam robic. Chce byc szczesciwliwa i kochana ........Moze ktos z Was ma takie doswiadczenia

Gość Bea27
Stara miłość nie rdzewieje. Ale dlaczego piszesz o tym tutaj? Ciąża, macierzyństwo i wychowanie dzieci?