Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 30

tyłozgięcie a ciąża

Polecane posty

Gość ania 30

jestem w 10 tygodniu ciąży; mam tyłozgięcie' raz poroniłam czy ktos ma podobny dylemat

Gość arkadia
aniu!! glowa do gory :)) ja tez mam macice w tylozgieciu i lekarz powiedzial ze to wcale nie musi niesc za soba zadnych komplikacji :)) no i faktycznie!! nie niesie!! jestem w 19 tygodniu ciazy i zarowno ja jak i moja dzidzia mamy sie dobrze :)) u ciebie tez tak bedzie!! tylko sie nie poddawaj!! trzymam kciuki... wszystkie cztery ;)) i pozdrawiam goraco :))

Gość IAAAA
JA TEZ MAM TYLO ZGIECIE MACICY IJESTEM MAMA ROCZNEGO ZDROWEGO SYNKA NIE MA TO WCALE WPLYWU NA PRZEBIEG CIAZY JAK CI BRZUSZEK UROSNIE TO JUZ MACICA NIE BEDZIE W TYLOZGIECU POZDRAWIAM

Moja mam ma tyłozgięcie i bez problemów urodziła trójkę dzieci także nie martw się! Sama też je mam i jestem dobrej myśli.

Gość sssssss
napewno przyczyna poronienia nie bylo tylozgiecie macicy

Gość blenkitna
Ja tez mam macice w tylozgieciu i urodzilam w 2000 roku dziecko bez problemu a twoje poronienie na pewno nie bylo przyczyna tylozgiecia. Ja poronilam miesiac temu i nie wiem co "wisi" w powietrzu bo co slysze do okola wszystkie dziewczynyporoniaja. Wszystkie kolezanki ktore mam conajmniej raz poronily. Słyszalam ze teraz mozna brac tabletki na podtrzymanie juz przed planowaniem ciąży. Powiedzial mi o tym ginekolog.

Ja tez mam tyłozgięcie i jestem mamą 8 miesięcznego synka. Moja mama również ma macicę w tyłozgięciu a ja mam jeszcze siostrę :D W ciąży nie miałam żadnych problemów

Ja tez mam tyłozgięcie i jestem mamą 8 miesięcznego synka. Moja mama również ma macicę w tyłozgięciu a ja mam jeszcze siostrę :D W ciąży nie miałam żadnych problemów