Daga21 0 Napisano Marzec 12, 2005 hej dziewczyny!!! mam pewien problem. zastanawiam sie czy jest normalne zeby w czasie brania tabletek sluz byl rzadki? biore 5 opakowanie tabletek i gdy kochalismy sie z moim chlopakiem ostatnio zauwazylam, ze sluz jest rzadszy niz zawsze i jest go duzo wiecej. dodam ze byl to nasz 1 stosunek po tygodniowej przerwie. zasatanawiam sie czy jest to normalne. do tej pory mam ten rzadki sluz, jest on bialy. czy mozliwe jest zeby tabletki przestaly dzialac? jestem na 7 tabletce nowego opakowania. dziewczyny pomozcie. pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poiuytrewq Napisano Marzec 12, 2005 Podczas brania pigulek sluz moze byc taki sam, jak w normalnym cyklu, czasem wyglada nawet jak plodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluzu sie nie sprawdza podczas Napisano Marzec 12, 2005 seksu! jesli kobieta chce wiedziec, czy sluz jest plodny czy nie, musi go obserwowac np podczas wizyty w toalecie (czy w ogole wystepuje, jaki ma kolor, czy jest plynny, rozciagliwy itp). natomiast gdy jestesmy podniecone, wiadomo ze wydziela sie z nas spora ilosc sluzu, nawet gdy jestesmy w okresie nieplodnym! no a gdy sie bierze tabletki hormonalne jak Ty, wydzielanie sluzu sie zaburza i na jego podstawie nic nie stwierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach