Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a17

czy jest prawdopodobne...??

Polecane posty

Gość a17

czy jest prawdopodobne zaplodnienie przez ubranie??pytam bo juz slyszalam rozne opinie. jakis czas temu mialam bliski kontakt z facetem i zobaczylam potem na jego spodniach( jeans ) plamy. a lezal na mnie i ocierał sie o moje miejsca intymne. ja tez bylam w jeansach. odpiszcie czy mogly przeniknąc plemniki przez moje spodnie??

Gość mogly na 100
na pewno jestes w ciazy....

Gość no oczywiscie
bo te plemniki to maja takie nibynóżki i specjalne czujniki aby trafic we wlasciwe dla zaplodnienia miejsce, aby ani jeden nie ulegl zniszczeniu. Wyrokuje co najmniej piecioraczki

Gość MichaUeQ
Czy wy ludzie nie potraficie znalezc zlotego srodka???Jedni nie zabezpeiczaja sie wogole a potem narzekaja ze dzieciak w drodze,z kolei Ci drudzy przejmuja sie takimi blachymi sytuacjami ze glowa boli.Wszystko jest mozliwe ale w to akurat nie wierze zeby cos z tego bylo,tak wiec spoko,bedzie git:) To musialby byc jakis rambo z genami Mcgajwera zeby przedostac sie przez dzinsy i to w dodatku X2,zapomnialas wspomniec ze sa jeszcze majtki(dodatkiowa przeszkoda),chyba ze nie nosicie,ale to juz nie moja sprawa:P moze wogole nie bawcie sie w ten sposob bo nerwowo nie wyrobicie:D Juz wole nie myslec co by bylo jakby wam gumka pekla,chyba byscie sie pocieli jakims nozem:P Zajsc w ciaze wcale nie jest tak latwo,trzeba sie troche napracowac zeby osiagnac efekt koncowy w postaci malego czlowieczka:) No ale wiadomo,jak sie chce to nie da rady,a jak sie nie chce to samo przyjdzie:P Wez zajmij sie czyms pozytecznym,poszukaj powazniejszych problemow,bo ten do smiechu doprowadza:P