Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacc

pl

Polecane posty

Gość kacc

mam pytanie kochalem sie z moja dziewczyna ale dzien wczesniej mialem w okolicy plciowej sperme jest jakas mozliwosc ze plemniki mogly sie przedostac i ile zyje plemnik w spermie na ciele jesli wyschnie?

Gość poiuytrewq
nie umyles sie?

Gość kac
wlasnie nie, jakos tak wyszlo

Gość poiuytrewq
Plemniczki na ciele nie żyją aż tak długo, więc nie masz co się martwić jeśli o to chodzi. Natomiast pewnie wiesz, że przed wytryskiem wydziela się płyn ejakulacyjny, który też zawiera plemniki. DLatego stosunek przerywany to metoda zawodna.

Gość i ta dziewczyna
mimo tego, ze smierdziales moczem i miales wczorajsza sperme chciala sie z toba kochac???? Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość poiuytrewq
No bez przesady, może kochali się wieczorem, zasnął i po prostu się nie umył, a rano kochali się znowu, takie dziwne? Ty taka sterylna?

Gość Msonic
wlasnie ja tez chcialabym wiedziec czy jest (i na ile %) mozliwosc zaplodnienia jezeli chlopak mial wytrysk a potem po jakiejs godzinie uprawialo sie np petting....pls odp!!!!!!!!!!!

to zalezy gdy np,....chłopak miał sperme na placach i wprowadził ją do pochwy to tak ,,, może zajść w ciąze.. ale gdy nie mial nic na paluszkah ani nic .. to prawdopodobiebstwo zajścia jest bardzo małe:D