Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatkaa

ratunku!!! jajniki

Polecane posty

Gość beatkaa

Bardzo często (zwłaszcza podczas owulacji lub jesli się przeziębię) odczuwam bóle jajników. Nie mam gorączki ani żadnych innych zmian. Ginekolog twierdzi, że po prostu mam bardziej wrażliwe przydatki i koniec, ale ja mu do końca nie wierzę. Może ktoś tez ma taki problem, napiszcie proszę

Gość hkl212
Możliwe że masz problem podobny do mojego. Mój okazał się być bardzo błachy, a mianowicie ciągłe przewlekłe przeziębienia jajników. Byłam u kilku lekarzy ale dopiero pewna starsza lekarka powiedziała że w tym tkwi problem. Moja metoda to ciągłe obwiązywanie się szalikiem dokoła. Chronię je w ten sposób i grzeję. A co najważniejsze przyniso mi to ulgę po czasie. Szczególnie kiedy jest chłodno odczuwam takie bóle, i to ogrzewanie mi pomaga.

Gość hkl212
Możliwe że masz problem podobny do mojego. Mój okazał się być bardzo błachy, a mianowicie ciągłe przewlekłe przeziębienia jajników. Byłam u kilku lekarzy ale dopiero pewna starsza lekarka powiedziała że w tym tkwi problem. Moja metoda to ciągłe obwiązywanie się szalikiem dokoła. Chronię je w ten sposób i grzeję. A co najważniejsze przyniso mi to ulgę po czasie. Szczególnie kiedy jest chłodno odczuwam takie bóle, i to ogrzewanie mi pomaga.

Gość kasikk5555555555
dziewczyny ja mam to samo!jak to leczyc?

Gość ania luba
Ja również mam lekkie bóle jajników- najczęściej podczas jajeczkowania. Mój gin. powiedzial ze to dobrze i nie powinnam sie martwić. (Robiłam badania , dokładne usg i wszystko było ok).