Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matizonk

Spóźniona miesiączka

Polecane posty

Witam mam 18 latek.Jestem z chłopakiem ponad 3 lata.Zaczęliśmy sie kochać ok 1,5 roku temu zawsze dni niepłodne z gumką i jako stosunek przerywany :(.ZAwsze miałam regularnie okres natomiast ostatnim razem spóźnił sie kilka dni( przed okresem bolały mnie piersi jajniki oraz wyszły mi syfki na twarzy) to mogło być spowodowane stresem związanym z zdawką na prawo jazdy(i tak nie zdałam) :) kolejny okres miałam dostać w poniedziałek czyli 14 marca.Wcześniej kochaliśmy sie w taki sam sposób jak opisałam wyżej.Teraz okres mi sie spóźnia już dwa dni i nie mam żadnych objawów wskazujących że go dostane.Jednak gdzies ok. tydzień przed datą dostania okresu zażywałam silny antybiotyk na zęba a w piątek czyli 11 marca zachorowałam na zapalenie oskrzeli(wysoka temp, silny kaszel, bóle) i też biore antybiotyk.Moję pytanie brzmi czy choroba i te antybiotyki mogą wpłynąć na opuźnienie miesiączki i o jak długo może sie spóźnić czy może jestem w ciąży.Prosze o szybką odpowiedź pozdrawiam.Gosia.

Gość Karo80
Nie martw sie, jest bardzo wysoce prawdopodobne ze antybiotyki opoznia twoj okres, ja tez mialam podobne zaburzenia po antybiotykach dlatego wystrzegam sie ich teraz jak ognia bo przezylam przez nie troche stresow. Głowa do góry:)