Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różwa

Jak wywoałać okres?

Polecane posty

Gość Różwa

Czy są jakieś sposoby na wywoałanie okresu? (Wiem jak go można opużnić ale jak przyspieszyc?) Spóźnia mi sie juz 3 dzień a chce dostać go teraz bo puzniej wyjeżdzam i nie chciałabym go miec. Prosze o porady błagam. Pa

Gość gorąca kąpiel

Gość trochę alkoholu

Gość tabletki
o nazwie Luteina 50, niestety nie wiem czy są bez recepty sprzedawane :O

Gość Karo80
Tak wlasnie LUTEINA wywoluje okres, mozna ja kupic bez recepty za ok. 15 zl. Ja bralam 2 razy na dobe(co 12 godz) pod jezyk. Przeczytaj dokladnie ulotke, ja dostalam po 10 tabletkach:)

Gość skorzystaj
z ogloszen w gazetach, tam sie reklamuja: wywolywanie miesiaczki, 2000:) hihi:)

Gość ..Magda..
No własnie ! Dziewczyny miałam ten sam problem, a właściwie to nadal mam :| Moja ginekolog przepisała mi Gravistat 125 na wywołanie okresu. Też miałam je zażywać przez 10 dni po 2 razy dziennie, rano i wieczorem... Powiedzcie mi czy podczas tych 10 dni jestem zabezpieczona przed ciążą ? To ważne odpowiedcie proszę...

Gość kret
Zamiast szpikowac sie hormonami polecam nbaturalna metode - ziola. A konkretnie herbata z kwiatow malwy czarnej - poszikaj w googlach, duzo mozna znalezc. W zielarni opakowanie takich kwaitow koztuje 3 zl. 2 lyzki ziol zalewa sie szklanka wody i gotuje 15 minut, po ostudzeniu przecedza i pije kilka razy dzinnie. Mi pomoglo, chociaz nie mialam okresu juz 3 miesiace...

Gość * *
Ta Luteina o której pisze wyżej Karo80 to jest homeopatyk, a nie ta Luteina jaką przepisuje lekarz na receptę. Homeopatyk nie zawsze podziała, żeby był na pewno skuteczny trzeba stosować się do zasad przyjmowania leków homeopatycznych, a jest ich sporo. Kwiat malwy jest OK, szukaj w sklepach zielarskich (ewentualnie w aptekach). Ale myślę że do tego czasu już dostałaś i tak :)

Gość sylwuśka
ja też piłam czarną malwę przez tydzień i dostałam okres,a wczesniej miałam zaamiast niego brązowe plamienia kret a nastepny dostałaś już normalnie czy nadal musiałaś pić ?

Gość Bławatek
kurczę...jak ja nie lubie jak mi isę miesiączka spóźnia.normalnie wykituję 😭 a ta malwa czarna jest bezpieczna????

Gość naturaskia
co ty godosz szybko udaj sie do lokalnego szamana na tance , naj albo do naszej wiejskiej babki ( unas mieska w 3 chacie za wsiom) łona sie zno i okres ci przywroci trzymoj sie pa