Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ja pytam...

logest a ból piersi...

Polecane posty

Gość teraz ja pytam...

Hej! biorę logest od sierpnia 2004 roku i generalnie czuję się dobrze..jest tylko jeden problem:dość często moje piersi są obolałe..czy to jest wynikiem hormonów? czy któraś z was biorących logest też ma takie objawy? czekam niecierpliwie na odpowiedzi..z góry dziękuję!

Gość m_
Reagujesz tak na estrogen (hormon w tabletkach). Troszkę dziwne, bo Logest ma niewiele estrogenu, powinno być raczej OK. Ale może to Twoja indywidualna wrażliwośc na ten hormon. Ja tak miałam biorąc tabletki z większą ilością estrogenu, teraz zmieniłam na lżejsze (estrogenu tyle samo co w Twoim Logeście) i piersi jak na razie wciąż bolą, nawet bardzo. Rozmawiałaś z lekarzem? Może zmiana pigułek coś by dała? Powiedz mu, bo to w końcu sa działania niepożądane /skutki uboczne. pozdrawiam

Gość teraz ja pytam...
hmm szczerze mówiąc, obawiam się zmiany tabletek, bo po Logescie czuję się naprawdę dobrze..jedynym mankamentem jest ta obolałość piersi...czuję ją tylko, gdy śpię na brzuchu..boję się, że inne tabletki przyniosą więcej skutków ubocznych..dzieki za odpowiedź..pozdrawiam!

Gość Marcjanna
Witam, nic się nie martw tak czasami bywa z piersiami ze są tkliwe i wrażliwe. Musisz o tym porozmawiać ze swoim facetem aby być bardzo delikatny:) Ale piszę do Ciebie w innej sprawie. Kupiłam większy zapas (6 opakowań) ale zdecydowaliśmy się z mężem że już czas na dzisdziusia i w związku z tym mam je do sprzedania. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na e-mail marcjj@interia.pl Myślę ze za połowę ceny. Każde opakowanie jest w kosmetyczce. Data ważności 2007-o6

Gość szadafakap
moja dziewczyna:D:D:Dkocham ją:D:D:D jest słodka:d

Ja biorę Logest już od roku. Ostatnio pojawiły się u mnie mocne bóle piersi, nie wiem czy to normalne po tak długim czasie, kiedyś jedynie mnie pobolewały, ale teraz... (lekarz mówi, że jak się coś \"robi\" z hormonami to normalne, czasem tak jest). Są bardzo wrażliwe i nawet dotknięcie sprawia mi ból. Nawet sobie pomyślałam, że może jestem w ciąży? Ale skoro Was też bolą ... Pozdrawiam.