Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lybed

Dzieje się tu coś czy umarliście ?

Polecane posty

7 minut temu, lybed napisał:

a jednak namiotowiec zyje jeszcze

Widzisz Libed ważniaku, zablokowali nas, ale damy radę :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

26 minut temu, Spaghetti... napisał:

Widzisz Libed ważniaku, zablokowali nas, ale damy radę :classic_cool:

no nie mozna dac sie swirom na pohybel mu w przyszlym tygodniu wam zalatwie recepte na to blokowanie i juz nie bedzie mialo sensu. gadacie sobie normalnie a swir i moderacja was niszczy nie mozna sie tak latwo podac

do niedzieli nie mam czasu ale na poczatku tygodnia to ogarne to sie zes.a ze slosci w namiocie 😄

Edytowano przez lybed
  • Thanks 1

20 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Widzisz nie trzeba pracować wystarczy namiot rozbic i myc dope w spa karnecie albo rzece 

instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. 

ale co to za zycie ? po co tak zyc ? lepiej isc do pracy zyc normalnie przez pare lat niz wegetowac do smierci wez se to przemysl bo tym w namiocie to juz i tak nawet nie mysli 

1 minutę temu, lybed napisał:

instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. 

ale co to za zycie ? po co tak zyc ? lepiej isc do pracy zyc normalnie przez pare lat niz wegetowac do smierci wez se to przemysl bo tym w namiocie to juz i tak nawet nie mysli 

Nie wiem ja chce zarobić 200 milionów złotych 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie wiem ja chce zarobić 200 milionów złotych 

rownie dorbze mozesz chciec urodzic sie faraonem to bedzie ta sama choroba

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Chociaż mi nie chodzi o pieniądze tylko o rację na rynku jak zaorskiemu 

a u tego oszu.sta bankruta co slychac ? oddal luidziom kase za mieszkanie ktore chcial im sprzedac nie sprzedajac ?

• Haha 1

Ostatnio w (ha tfu) warszawie (specjalnie z małej) został rozmieszczony KOŚCIÓŁ POLOWY pod metrem centrum, tak jak się idzie od dworca, obok pałacu i po schodkach w dół. Typ całe dnie nawija o tym że szatan jest panem tego świata i żeby wyzbyć się wartości materialnych, a w okolicy porozmieszczał fejkowych żebraków. To jest dopiero pomysł na biznes. 

2 minuty temu, lybed napisał:

rownie dorbze mozesz chciec urodzic sie faraonem to bedzie ta sama choroba

Chce to zrobić do emerytury najpierw trzeba kilkaset tysięcy później 2mln 20 i 200

Potrzebuje kilku besse i hosse no i grać tesz w1 rsi30 po kilkaset tysięcy z nudów 

Na boku sobie tesz grać jakieś daytrejding rozwijając umiejętności giełdzie 

11 minut temu, lybed napisał:

no nie mozna dac sie swirom na pohybel mu w przyszlym tygodniu wam zalatwie recepte na to blokowanie i juz nie bedzie mialo sensu. gadacie sobie normalnie a swir i moderacja was niszczy nie mozna sie tak latwo podac

do niedzieli nie mam czasu ale na poczatku tygodnia to ogarne to sie zes.a ze slosci w namiocie 😄

Nie sądzę żeby to pomogło, ale próbuj Libed i Krejzi pozdrów :classic_cool:

Dobrej nocy 🙂 

14 minut temu, lybed napisał:

Ogólnie kiedyś ludzie tak zyli jakieś domki w lesie 

Ja wolę wyższy standard ale coś mnie ciągnie do kawalerki chyba wewnetrzny termostat finansowy 

18 minut temu, lybed napisał:

Czy ja wiem? Z tego co wypisuje tu odleżyna to nie ma ani odrobiny instynktu samozachowawczego, albo jest on na tyle słaby że pozwala mu na postępową degenerację.

12 minut temu, mam kompleksy napisał:

Ostatnio w (ha tfu) warszawie (specjalnie z małej) został rozmieszczony KOŚCIÓŁ POLOWY pod metrem centrum, tak jak się idzie od dworca, obok pałacu i po schodkach w dół. Typ całe dnie nawija o tym że szatan jest panem tego świata i żeby wyzbyć się wartości materialnych, a w okolicy porozmieszczał fejkowych żebraków. To jest dopiero pomysł na biznes. 

serio ? bylem ostatnio na dworcu centralnym gdzie dokladnei ten kosciol to zobacze bo bede jeszcze w tym miesiacu ?

12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Chce to zrobić do emerytury najpierw trzeba kilkaset tysięcy później 2mln 20 i 200

Potrzebuje kilku besse i hosse no i grać tesz w1 rsi30 po kilkaset tysięcy z nudów 

Na boku sobie tesz grać jakieś daytrejding rozwijając umiejętności giełdzie 

daj juz spokoj lezak z tymi urojeniami wez sie za siebei lepiej sie wziac popracowac 3 lata i rok zyc jak czlowiek niz wegetowac jak namiotowiec byle dozyc do smierci. 

12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ogólnie giełdzie liberdowsky steruje stary komputer alladyn z dyskietki taka jest prawda rzeczywistości 

zeby grac na gieldzie to trzeba miec za co wiec twoim punktem poczatkowym w kazdym wariancie musi byc pojscie do pracy jakiejkolwiek 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się